Sayın Forum Adminleri Tam 14 gün önce Fake hesap yüzünden benim hesabım banlanmıştı Banlanan Hesaplar ONLINE HERO LEBLEBi Sayın Forum Adminleri size bir şey sormak istiyorum Acaba bu hesap sonsuz süreli banlanıp LEBLEBi hesabı aktif hale getirilebilirmi ? Not = Gerekli yerlere 6-7 kez mail atıım fakat bir sonuç alamadım Niye mail atmıyorsun derseniz diye buraya konu açtım İlginize ...
Hesabını açarım ama karşılığında ne kadar vereceksin?
quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
nöbetçi moderatörama feyk!
quote:
Senin böyle bir yetlin olduğunu zannetmiyorum Sana vereceğim tek şey
quote:
Orijinalden alıntı: ONLINE HERO
Senin böyle bir yetlin olduğunu zannetmiyorum Sana vereceğim tek şey
Alıntıları Göster
Peki arkadaşım, sen bilirsin..
Pişman olur da geri dönersen az önce istediğim paranın 2 katını istiycem haberin olsun.
quote:
Peki arkadaşım, sen bilirsin..
Pişman olur da geri dönersen az önce istediğim paranın 2 katını istiycem haberin olsun.
Alıntıları Göster
1- Az önce para istemedin 2- Pişman olmam merak etme 3 - BİR FORUM YETKİLİSİ BAKSIN LÜTFEN
quote:
1- Az önce para istemedin 2- Pişman olmam merak etme 3 - BİR FORUM YETKİLİSİ BAKSIN LÜTFEN
Alıntıları Göster
Nasıl baksın?
a. Bön bön b. Dön dön c. Resul Balay d.Harika Avcı e.Grup Hepsi
quote:
Alıntıları Göster
Madem ısrar ediyorsun peki, başka biri ilgilensin.
quote:
Madem ısrar ediyorsun peki, başka biri ilgilensin.
Alıntıları Göster
beni çağırmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
beni çağırmışsınız
Alıntıları Göster
YOO Kim Dedi
quote:
Orjinalden alıntı: ONLINE HERO
Sayın Forum Adminleri Tam 14 gün önce Fake hesap yüzünden benim hesabım banlanmıştı Banlanan Hesaplar ONLINE HERO LEBLEBi Sayın Forum Adminleri size bir şey sormak istiyorum Acaba bu hesap sonsuz süreli banlanıp LEBLEBi hesabı aktif hale getirilebilirmi ? Not = Gerekli yerlere 6-7 kez mail atıım fakat bir sonuç alamadım Niye mail atmıyorsun derseniz diye buraya konu açtım İlginize ...
senin yanlışın var maillere bakmaları lazım kesin sen yanlış atmışsındır bi 15-20 kere daha atman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ArtiEksi
quote:
senin yanlışın var maillere bakmaları lazım kesin sen yanlış atmışsındır bi 15-20 kere daha atman lazım
Hayır Yanlış atmadığıma eminim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
kaç mail attın ?
quote:
Orijinalden alıntı: gkhngkhn
quote:
kaç mail attın ?
Alıntıları Göster
Yaklaşık 6-7 kere
quote:
quote:
kaç mail attın ?
Alıntıları Göster
Admin yok da feyki var...
quote:
Yaklaşık 6-7 kere
Alıntıları Göster
arkadaş kızgın galiba.
quote:
Yaklaşık 6-7 kere
Alıntıları Göster
quote:
Yaklaşık 6-7 kere
6-7 mail atmış bi de utanmadan cevap bekliyor
quote:
quote:
Yaklaşık 6-7 kere
6-7 mail atmış bi de utanmadan cevap bekliyor
Alıntıları Göster
Ya aslında ben fake nedir topiclerden öğrendim böyle bir şeyin yasak oldugunu bilmiyordum bu hesapta 260 mesaj var diğer LEBLEBi hesabında 150 mesaj civarı bir şey var yoksa ben niye boşu boşua fake hesap açıp 150 mesaj yazıyım
quote:
Ya aslında ben fake nedir topiclerden öğrendim böyle bir şeyin yasak oldugunu bilmiyordum bu hesapta 260 mesaj var diğer LEBLEBi hesabında 150 mesaj civarı bir şey var yoksa ben niye boşu boşua fake hesap açıp 150 mesaj yazıyım
Alıntıları Göster
ohoo benim feykim eros var mesela 2000 küsrü geçti postu hala gül gibi geçinip gidiyoz
quote:
Orijinalden alıntı: weros
ohoo benim feykim eros var mesela 2000 küsrü geçti postu hala gül gibi geçinip gidiyoz
Alıntıları Göster
Lütfen yetkili birinin cevap yazmasını bekliyorum ...