Şimdi Ara

Sayısal 29k tercihlerim SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ygs-lysz3

Bu arada bence sıralama yakmak olmuyor geçen yıl gebzeye 1. Giren 15k civarından girmiş ortalama 25-35k arasındaki insanların olduğu bir yer
    evet pek sıralama yakmış olmuyorum, ama yine de direk dibindeki üniyi seçmedim sıralamamın
  • BeyaZenci09 kullanıcısına yanıt
    Gelmez diye ege-deü-gtü yazdım gebzeyi öne mi alsam ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

İYTE'li olarak hayırlı olsun. Gebze pişman etmez. Eğitim dışında sorunlar var ama zaten her şeyi 4 4'lük olan üni de yok :D
    hocam siz de iyte'yi aşırı savunucularındansınız gözümde, her iyte gebze konusunda sizi de görüyorum

hatta iyte yi vazgeçip gebzeyi seçme aşamalarındayken sizin yüzünüzden kararımı bi kere daha gözden geçirdim. ama size rağmen gebze daha kafama yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs-lysz3

Gelmez diye ege-deü-gtü yazdım gebzeyi öne mi alsam ki
    sen de eğitimi iyi diyosun, zaten gelmiceğini de düşünüyosun, gtü yü öne al bence. denemiş olursun.
    Hocam aşırı savunucu değilim :D

Marmara GTÜ İYTE kıyasalamalarında eğitim staj sosyallik yerleşke olarak ayrı ayrı sıralıyorum ünileri.

Onun dışında detaylı analizlerde hem İYTE'nin hem de GTÜ'nün üstünlüklerini belirtiyorum :D

GTÜ inge geçmeseydi İYTE derdim direk ama artık bir terazide dikkatlice tartmak laızm diyorum :D
  • quote:

Hocam aşırı savunucu değilim :D

Marmara GTÜ İYTE kıyasalamalarında eğitim staj sosyallik yerleşke olarak ayrı ayrı sıralıyorum ünileri.

Onun dışında detaylı analizlerde hem İYTE'nin hem de GTÜ'nün üstünlüklerini belirtiyorum :D

GTÜ inge geçmeseydi İYTE derdim direk ama artık bir terazide dikkatlice tartmak laızm diyorum :D
    gtü %100e geçmesi çok iyi oldu. araştırırken baktım. eğitimi o kadar iyiymiş ki zaten %30 ken de ana derslerin hepsi eğitmi zorladıkları için %100 den farkı yokmuş. hatta kötü bile olmuş olabilir. çünkü türkçe olması daha kolay anlaşılan nispeten daha az öneme sahip dersleri ing görmek gtü zaten zorken daha da zorliycak gibi.

tabi %100e geçmiş olmasa ben ve bir çok öğrenci belki araştırmaya bile tenezzül etmiycekti. bakalım. iyte ile kardeş okul gibiler zaten. ama sizi geçcez haberiniz olsun :)

• Iyte yi öne al bence.

İki okulda 5 seneye ilk 20k olur bence. Kapışması güzel olur :D

Gebze'nin %100 olması +5k ilerleyen üniye ek olarak +1k katar en az.

Gebze'nin devlet ile bağı da çok iyi. Bakalım bizim Teknoloji Üssü işe yarayacak mı :D
  • quote:

İki okulda 5 seneye ilk 20k olur bence. Kapışması güzel olur :D

Gebze'nin %100 olması +5k ilerleyen üniye ek olarak +1k katar en az.

Gebze'nin devlet ile bağı da çok iyi. Bakalım bizim Teknoloji Üssü işe yarayacak mı :D
    sizin teknoloji üssüne biraz zaman lazım gibi uzun bir süreç

bakalm çoğu kişi bizim gibi düşünüyor. mezun olana kadar iyte ve gebze ilk 20k okulları arasına rahat girecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Iyte yi öne al bence.
    hocam cok arastırdm gebze aklıma daha çok yattı.
    Boğaziçi 3k düşmezse bilkent. Bu arada gebzenin fizik bölümünde de akıl almaz araştırmalar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    sizce iyte 35k ya kadar geriler mi?

• Fotografi tekrar yukleyebilir misin, hizliresim.com baglanti hatasi veriyor da.

• Çok çok düşük bir ihtimal. En kötü ihtimal 30K'dakiler 7K geriler. İYTE 37K olur. Okulun kendi ilerlemesi ile 35'i geçer yine.
    İnş 40k ile kapatır da girerim 39726 ile

• Ytü marmara hacettepe gebze teknik yazmayı planlıyoruz kardeşime gebze ulaşım sorunlu bi yer gallba yurt bulunur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisülKüttap

Ytü marmara hacettepe gebze teknik yazmayı planlıyoruz kardeşime gebze ulaşım sorunlu bi yer gallba yurt bulunur mu
    muallimköyde(15km)yurt var . eylülde okul içine yurt inşaatı başlicakmış muhtemelen 1.5 senede biter. yani seneye sömestır sonrası öğrenci alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massidynamic

Boğaziçi 3k düşmezse bilkent. Bu arada gebzenin fizik bölümünde de akıl almaz araştırmalar var.
    hayırlısı bakalm, boğaziçi gelir o zaman senin. gebze fizikte evet tam bölgesinde olduğu için fizik adına çok iyi imkanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7838E9A8

sizce iyte 35k ya kadar geriler mi?
    tüm bölümler bariz şekilde düşerken, bilg müh olan bölümler özellikle iyte ve gebze yerinde durup ya da biraz daha iyi bi siralamayla kapatacklarını düşünüyorum çünkü her sene kendilerini çok geliştiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reindot

Fotografi tekrar yukleyebilir misin, hizliresim.com baglanti hatasi veriyor da.
    tekrar yükledm hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.