önce bana olan borcunu öde de sonra ne yaparsan yap
Düş yakamdan ya borç borç borç ne paragöz adamsın
şimdi böle oldu dimi alırken iyidi
Hatırlamıyorum
milli piyango idaresine
yine bana çıktı ya 4 haftadır bana çıkıyo bıktım yaa
İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birine çıkmıştır gerçi 7 milyon ytl ihtiyaçtan fazlası ama
"Sayısal çekiliyor hadi Bismillah" ????
Dinle falan hiç alakam yoktur ama ; şans oyunu , yani kumar olarak düşünebileceğimiz bir oyunda başarı için allah'ın yardımını istemek bana biraz ters geldi .
Bu arada para umarım istihdam sağlayacak birine çıkmıştır .
sizce 1 kisiye verilmesi adilmi.Ayrica az once eve gelen misafirlerden bir kaci bir kac haftadir devir edildigini ve bir kisiye verildigi konusundada yalan oldugun iddaa ettiler.Yani para devlete kaldi.
bu konuyu gormedim ozur
evet bana çıktı tüm üyeler 10.000 ytl ayriyetten kendimi admin yaptım admini işten attım dh yide satın aldım yakında ana sayfada benim resmim çıkacak
quote:
Orjinalden alıntı: kominiko
evet bana çıktı tüm üyeler 10.000 ytl ayriyetten kendimi admin yaptım admini işten attım dh yide satın aldım yakında ana sayfada benim resmim çıkacak
bırak şimdi anasayfayı babasayfayı falan önce bana olan borcunu öde
quote:
Orjinalden alıntı: Lightmyfire
sizce 1 kisiye verilmesi adilmi.Ayrica az once eve gelen misafirlerden bir kaci bir kac haftadir devir edildigini ve bir kisiye verildigi konusundada yalan oldugun iddaa ettiler.Yani para devlete kaldi.
bu konuyu gormedim ozur
Adil veya değil sonuçta şans oyunu zaten hayat adil değil orayı geçelimde eğer şike varsa ki benimde aklıma geliyo bazen hakkaten hiç iyi bişey değil kesin olarak bilsem bi daha elimi sürmem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme