Hocam son cümleyi görmedim mezuna kalmayı göze aldıysan olur tabi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sayısal geçmelimiyim?/Önerileriniz nedir? (2. sayfa)
-
-
Hocam meslek secimime karar veremedim ama eşit ağırlıkta ilgimi çeken bi meslek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam beni okula 1 sene erken kaydettirmisler mezuna kalsam bile yasitlarimla mezun olmuş olurum ilk defa bunun yararını gördüm.
hocam odtü siyaset için kaç saat yol yapıp gittim oradan mezun olup görevli olarak başlamış bir tane hocayla uzunca konuştum yüz yüze, sonuç olarak 4 sene o derslere katlanamayacağıma karar verdim. ytü iktisat için de keza mezunları ve okuyanlarının dedikleri o kadar kafama oturmadı, bu sıralamaya değmez diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 9 Eylül 2024; 21:55:42 > -
Bence tmde kal sayısal enayi işi hayatından 1 yılı silme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama ilgimi çeken bir bölüm bulamadim eşit ağırlıkta.
Benim yakın arkadaş çevresinde mezuna kalan kimse yok o yüzden bana öcü gibi geliyor korkunç bir şey bence ama bu forumun yarısı mezuna kalmış o yüzden linç yememek için çok yazmayacağım Düşünsene 1 yıl boyunca sadece soru çözüyorsun ne bir okul var ne bir sosyal aktiveye var sabah akşam soru çözüyorsun. İyice düsün bunu göze alabilir misin? Zaten bir sürü kişi kalıyor ben de kalayım kafasıyla düşünerek bu kararı verme. Birde öyle bir romantize ediyorlar ki internette ondan etkilendin mi onu düşün.
Hocam bide sayisalda hava harp okulu vs ilgimi çekiyor.
Hocam çok sosyal biri degilimdir günümün çoğu evde geçiyor.
Mühendislikte bölüme başladıktan sonra ilgini çekmediğini fark edersen daha kötü oluyor çünkü zor bölüm ayrıca o mesleği hayatın boyunca yapma olasılığın daha yüksek diğer yandan tmde işletmeye falan girersen doğru düzgün ders bile çalışmayacaksın zaten
Hava harpı bilmiyorum normal okullardan bahsettim o apayrı bi olay
Hocam işletmeyi çok bilmiyorum tam olarak nedir nasıl çalışıyorlar vs.
Aşırı teknik işler harici neredeyse her işte çalışıyorlar özel sektörde
Sabah akşam LoL atmak yerine hücre zarı çalışmak da kötü bence ama sen zaten kafaya koymuşsun galiba. Şimdi ea'dan geçtiğin için sakın tyt feni çalışmamazlık etme sınavın en kek branşı tyt fendir. Fizikte falan özellikle çok sayısal detaylı dinleme 10 gündə 15 net kaparsın.
Hocam ozaman sayısala geçicem rehberlik hocasıyla konuşup ordanda tyt ye başlarım ama matamatik temelim zayıf onun için ne yapabilirim
Hocam hedefine göre biraz da hedefin yüksekse direkt mezuna kalacak gibi plan yapabilirsin sıfır fizik ve matematik temeli ile zor iş vallahi. He dersen ben öyle ilk 15k falan istemiyorum ya da zekiyim farklı iş tabi. Benim temel çok zayıf değildi hocam o yüzden çok ona göre çalışmadım bir bilgim yok yalan olmasın.
Hocam rehberlikciye gidip konusucam, yarın kütüphaneye gidip okuma kitabi alicam önerin varmi ben normalde hiç kitap okumam, bide laptop alicam bu hafta Youtube için.
Hocam kitap okumayı bırakalı 5 sene oldu ya göz bozuyor diye bırakmıştım. Polisiye/dedektif filmlerini seviyorsan polisiye bir roman alabilirsin beni çok sarıyordu kitapta okuduğun şeyi zihninde canlandırmak onun üzerinden bir çıkarımda bulunmaya çalışmak falan. Sadece sınav için okuyacaksan bilemiyorum ama bana çok mantıklı gelmiyor da ben kimim sanki. Laptopu da Casper alma bunu bilir bunu söylerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X