Şimdi Ara

SAYISALCILARIN TM SIRALAMALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf4:1400 tm1,2,3:700 küsür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

tm1 4000 tm2 5800 tercih yapmadim. ama bu katsayilar bu seneden once kalkti diye biliyorum

edit: tercih yapmadim derken tm den yapmadim

Bende geçen senelerde azaldı bu sene tamamen kalktı diye biliyorum yanlış mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gone bad

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

tm1 4000 tm2 5800 tercih yapmadim. ama bu katsayilar bu seneden once kalkti diye biliyorum

edit: tercih yapmadim derken tm den yapmadim

Bende geçen senelerde azaldı bu sene tamamen kalktı diye biliyorum yanlış mı acaba?

Yanlis, gecen senelerde kalkmisti zaten. Ama bu sene daha cok sayisal edebiyat sinavina girdigi icin az biraz degisiklik gosterebilir gecen seneden.

• Abi eminmisiniz ya ben geçen sene az da olsa vardı diye biliyorum.
  • geçen sene alan dışı 0.12 ile çarpılıyormuş yani azda olsa katsayı varmış Bu sene yok net bilgi :D
  • 9300 hukuk yazmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçen sene alan dışı 0.12 ile çarpılıyormuş yani azda olsa katsayı varmış Bu sene yok net bilgi :D

Mezunum.geçen sene de yoktu bu sene de yok.0,12 zaten normal hali.0,15 2011de geçerliydi.

• http://www.acidershaneleri.com.tr/sayfa1.asp?id=1240 hocam bende buranın yalancısıyım :( gerçi buda 2011 miş haklı olabilirsiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gone bad -- 20 Temmuz 2013; 12:25:02 >
  • Beyler ben tüm tercihlerimi katsayının bu sene kalktığını düşünürek en az 4 bin alttaki yerleri yazmıştım çok büyük sıkıntı var o zaman:(
  • Katsayılar geçen sene kalktı 2012'de. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin

• tm-2 3300 tıp yazdım
  • Katsayi 2011de kalkti asil siz yanlis bilgilendiriyosunuz. Gecen sene de bi cok sayisal arkadasim tm'den lk 1000e girip tercih yapti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ales90 -- 20 Temmuz 2013; 13:03:26 >
  • tm1 4127
    tm 2 4211
    tm3 4647
    tercih yaptım ankara hukuk ama sonlarda gelmez yanii
  • quote:

Arkadaşlar bu sene katsayıların kalkmasıyla tm sıralamalarına çok sayıda sayısalcı girdi buda hukuk sıralamalarında gözle görülür değişiklikler yapacak mutlaka.Benim gibi sınırda bekleyen arkadaşlar için tm2 de ilk 25 binde olup hukuk tercih etmeyen sayısalcı arkadaşların varlığı moral verecektir :D Sayısalcı olup hukuk yazmayan arkadaşlar sıralamalarını yazarlarsa az çok fikrimiz olmuş olur bu bekleyişte :D

tm2 2300 hukuk yazmadım
  • Mf3 16bin kopek gibi calisarak
    Tm2 3bin zevkine girerek

Adaletsiz dunya

• Tm1:2800
    Tm2:3000
    Tm3:3400
    Mf de ise en yüksek Sıralamam 3800
    Edebiyata calısmadım

• tm:10.000 son tercihim hukuk ama yukarıda takılır bnmki.
  • quote:

Arkadaşlar bu sene katsayıların kalkmasıyla tm sıralamalarına çok sayıda sayısalcı girdi buda hukuk sıralamalarında gözle görülür değişiklikler yapacak mutlaka.Benim gibi sınırda bekleyen arkadaşlar için tm2 de ilk 25 binde olup hukuk tercih etmeyen sayısalcı arkadaşların varlığı moral verecektir :D Sayısalcı olup hukuk yazmayan arkadaşlar sıralamalarını yazarlarsa az çok fikrimiz olmuş olur bu bekleyişte :D

Ben de öyleyim ve çok var çevremde zevkine girip ilk 10binde olan. Galatasaray hukuk falan yazmışsındır inşallah
  • beyler konuyu canlandırın vakit geçmiyor :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.