Şimdi Ara

Sayısalda Mühendislik için Kaç bin Sıralama iyidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gebze teknik sizce? Ben gebze tekniğin iyte ve ytü seviyesinde olduğunu düşünüyorum şahsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Yani ytu makine çöp mü hocam? İyte makine gtü makine falan da çöp dediğinize göre

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    çöp demem, sıralamana göre ne gelirse onu okuyorsun sonuçta. Benim için top tier seviyesini çektim

O fırsatı yakalayan nadir kişilerdensin demekki. Ayazağa EE fakültesinde mi eğitiminiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Elektrik Elektronik fakültrsindeyim. Kendimi şu an çok şanslı buluyorum bu konuda. Çok yüksek ihtimal tamamen de burada okuyacağım. Zaten eğitim ve sosyal altyapıdan %100 yararlanabildiğimizden staj imkanı vs. De rahat olacak. Kıbrısa gitme mevzusu yok, olursa da o zaman bakacağım duruma. Gerçi yarın kktc cumhurbaşkanı itüye geliyor fahri doktora töreni varmış. Belge verilecekmiş. Bize de katılın diye söylediler de oksr yol çekmem yani. Yine de bu cumhurbaşkanı gelmesi rektör değişimi falan Bi şüpheli yani. Umarım bir anda gaza gelip itü kktc yapımına fon bağlıyorum falan demez cumhurbaşkanı

Bence de göndermezler oraya. Baya iyi ama bug gibi bir şey. Sizin dersler bizden ayrı ama. Öğrenci sayıları da az oluyor sizin derslerin. Verim vs iyidir gibi geliyor ama yeterince ders açılıyor mu size?

Programında olup alamadığın şey olmuyor ama normalindeki kadar çeşitlilik yok. Mesela 2. Dönem yükseltmeye fizik kimya vs sen alırsın ama ben %95 alamam çünkü 1 tane açılıyor hepsinden ve büyük ihtimalle birbiriyle çakışan dersler oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeteri ders açılmıyor maalesef. Öğrenci sayısı az verim fazla fakat bir dersten kalsam acaba ne kadar sıkıntıya düşerim bilmiyorum çünkü yeterince sınıf açmıyorlar

Bu arada hangi bölümdeydiniz itüde?

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Anladım. Düzenli takip edilirse sorun olmaz ama

Kalmamak lazım o zaman. Okul uzayabilir çünkü

Kontroldeyim

Hocam bu yaz okulunu falan anlatabilir misiniz mevzu nedir? Üst dönemden arkadaşa sordum fiz2 alamamış dersleri çakıştığı için mesela 2. Senesinde. Bir de sek teknik üniversiteliler olarak bir ara ayazağada buluşalım diyorum

• İlk 1k iyi bir sıralama bence

Yaz okulunda hocalar hangi dersleri açmaya karar verirse normal dönem gibi seçip verebiliyorsun o dersi. Daha kısa sürede daha yoğun işleniyor. Farkı bu. Ve evet ders çalıştığı için benim de almadığım ders oldu. Ona kolay kolay bir çözüm yok. Olabilir aslında sınavlar vs hafifleyince.

• yazılım öğren su iç spor yap olur kanka burada boş konuşup umut tacirliği yapıyorsunuz yapmayın. Sonra KPSS,mülakat sırası bekliyorsunuz.

Hocam ben okumam ben genel olarak TR'de mühendislik okumam çok iyi bir sıralama yapsam da gider sağlık bölümü yazarım. O yüzden zaten esaslı mezunlar hemen yurtdışına gidiyor haklı olarak. İYTE GTÜ'den daha iyidir benim görüşüm.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    vasatın üstü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.