Şimdi Ara

SayItPossible'nin sırrı ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İtem fevkalade güzellikte ancak hiç ölmemek insanı bayar.Arasıra öleceksin ki rekabet ortaya çıksın.karşındaki ile rekabet yaşamıyorsan zaten oyunun anlamı kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Valla açık konuşmak gerekirse o tarz itemlerle oynamak beni bayar. Rabbena hep bana olmaz yani insan ara sıra ölmeli, kaybetmenin acısını tatmalı. Rekabet olmadan bir anlamı yok yani. Ha sağlam olursun iyi itemlerin olsun istersin o başka ama bokunu çıkarmanın alemi yok. +3 takılar +9 itemlerle oynamanın pek bi mantığı yok ardreamde cz de hadi rekabet olur ama ardream de imkansız. Ölmeyecen hep öldürecen sıkar bi yerden sonra.

benide ölmek bayıyo
    aresde dual +8 cleaver ve +7 chitin set ile iş cıkmıyoki 3-4 kişiye dayanabiliyom ama oda ancak kacarak x(
    max attack 1064 oluyo x( (attack sc ve wolf ile attack sc sundiresde satılanlar)
    girakon a fln geçicem ya bıktım aresden zar zor adam alıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Valla açık konuşmak gerekirse o tarz itemlerle oynamak beni bayar. Rabbena hep bana olmaz yani insan ara sıra ölmeli, kaybetmenin acısını tatmalı. Rekabet olmadan bir anlamı yok yani. Ha sağlam olursun iyi itemlerin olsun istersin o başka ama bokunu çıkarmanın alemi yok. +3 takılar +9 itemlerle oynamanın pek bi mantığı yok ardreamde cz de hadi rekabet olur ama ardream de imkansız. Ölmeyecen hep öldürecen sıkar bi yerden sonra.

benide ölmek bayıyo
    aresde dual +8 cleaver ve +7 chitin set ile iş cıkmıyoki 3-4 kişiye dayanabiliyom ama oda ancak kacarak x(
    max attack 1064 oluyo x( (attack sc ve wolf ile attack sc sundiresde satılanlar)
    girakon a fln geçicem ya bıktım aresden zar zor adam alıyom

ßana kalırsa ikinizde haklısınız ne çok iyi itemlerin olucak nede kötü orta derece en makulu ama ardreamda bu itemler fazla...

• öncelikle slm.
    ortada yanlış bir anlama var. izah edeyim.
    j1hNTKi oyunculuğu ile olsun, kişiliği ile olsun herkes tarafından çok evilen biridir.
    o ss'deki iron necklace +1 ona ait değildir.
    moradonda sürekli ticaret içinde olan benim de dostum olan bir arkadaşı ona ödünç vermiştir. (güven meselesi)

SayItsPossible clanına YTL'ci diyen arkadaşa söylüyorum;
    bu clanda bulunan tüm oyuncular Dies'in ilk açıldığından beri var. itemini de boss keserek, ticaret yaparak yaptılar.
    hiçbirimizin abartı itemi yok!

SayItsPossible'nin sırrına gelince,
    sizin iddia ettiğiniz gibi YTL değil,
    sadece TAKIM OYUNU 'dur.

saygılarımla...

dsoojsTr4cKy / SayItsPossible
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thenity

Dehşet ßişi :) :P

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.