Şimdi Ara

Sayıyı Okuyamadım Renk Körü Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede
    kırmızı çizgileri zorlarsan sayı oluyor. ama düzgün çizilmiş sayı yok.
    sol tarafta yukardan çektirilmiş 2, ortada 2 yanyan çubuk 11, yine ortada tepede çektirilmiş 5 var.

Kardeş renk körlüğü testinde olmuş olsaydın testi yapan kişi burda hiç bir sayı yok derdi.(Daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.)

renk körü değilim, okunaklı bi sayı yok orda. insan ne görmek istiyorsa onu görürmüş misali, çizgileri zorlama bi şekilde birleştirince o sayı varmış gibi görünüyor

• Arkadaşlar madem renk körlüğü konusu burada ceryan ediyor o halde ben gerçek bir renk körlüğü testinden bir plakayı huzurlarınıza sunuyorum. İnternet üzerinde bir çok test var fakat çözünürlükleri yeterli olmadığı için renk görme eksikliği olan bir insan göreceği var isede göremeyebilir. Renk körlüğü doğru kodlar içeriyorsa o zaman doğru bir sonuç alabilirsiniz.

Ayrıca polis mükalatlarında buluna renk körlüğü testlerinin çoğu eski ve güneşten solmuş. Hal böyle olunca renk görme eksikliği buluna bir insan yanılabiliyor. Buradan çıkan sonuç; Renk körlüğü ve renk görme eksikliği iki farklı konudur. Tam veya kısmi renk körü olmak gibi iki farklı konu...

Sayıyı Okuyamadım Renk Körü Testi

• sayı yok
  • bişey göremedim ben şimdi renk körümüyüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seomert

Arkadaşlar madem renk körlüğü konusu burada ceryan ediyor o halde ben gerçek bir renk körlüğü testinden bir plakayı huzurlarınıza sunuyorum. İnternet üzerinde bir çok test var fakat çözünürlükleri yeterli olmadığı için renk görme eksikliği olan bir insan göreceği var isede göremeyebilir. Renk körlüğü doğru kodlar içeriyorsa o zaman doğru bir sonuç alabilirsiniz.

Ayrıca polis mükalatlarında buluna renk körlüğü testlerinin çoğu eski ve güneşten solmuş. Hal böyle olunca renk görme eksikliği buluna bir insan yanılabiliyor. Buradan çıkan sonuç; Renk körlüğü ve renk görme eksikliği iki farklı konudur. Tam veya kısmi renk körü olmak gibi iki farklı konu...

Sayıyı Okuyamadım Renk Körü Testi

29 gördüm durumum nedir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.