Merhaba.SB Audigy 5.1 ses kartı aldım.Wın 2000 kullanıyorum.Kartın CD'si ile gelen Creative Recorder programını çalıştırdığımda şu mesajı alıyorum. "Cannot load some components for Creative Recorder.Some of your files may be missing or corrupted.Recorder server cannot initialize." Programı birkaç kez yeniden yüklememe rağmen durum değişmedi.Yardımınız için teşekkürler.
bende de 98 de vermişti o problemi bence yeniden kurman lazım windows u ben öyle yaptım recorderı ve mixer i disable ettmişti program ama başka çözüm bulanlar varsa bilemem tabii ki..
ne yazıkki windowsunu yeniden yüklemek zorundasın. Audigy ler hep böyle yapıyor ama değiyor doğrusu :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkert</i> <br />bende de 98 de vermişti o problemi bence yeniden kurman lazım windows u ben öyle yaptım recorderı ve mixer i disable ettmişti program ama başka çözüm bulanlar varsa bilemem tabii ki.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Teşekkür ederim.Windows u tekrar kurdum.Ancak sorun devam ediyor.
hadi yaa????valla bende düzelmi_ti bi yanl1_l1k yapm1_ olabilirmisin acaba???
demek ki bir dahaki seferine cd'deki programi kullanmamak gerektigi asikar oldu :-) o program'a muhtac degilsin ki! gir creative'ye birazcik ugrassarak son versiyonlari netten indir. drive, prg ne var ne yok ise..