Şimdi Ara

SB Live!/Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS @ Audigy4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Audigy es ve düz Audigy 2 serisi kartlar, Audigy2 zs ye hacklenirken hiçbir sorun çıkarmadığı gibi benim gibi bu mod. işini yapanlar oldukça memnun.
    Ancak Audigy 4 e mod.layanları daha önce de bu konuda açılan topiclerde hep okuduk, arayüz beğenisi hariç bir fark göremedikleri için tekrar eski sürücülere geri döndüler. Yani bu Audigy 4 e mod.lama beğenilmedi.

Bir de @aykutx gibi bazı arkadaşlar hala mod.lamanın donanımsal ilerleme getirdiğini sanıyorlar, oysa ki mod.lama ile bir kart ancak ve ancak yazılımsal bazı özellikleri alabilir. Yoksa hiçbir donanımsal özellik ses kartı mod.lamayla elde edilemez. Ancak yazılımsal olarak her türlü özellik bir alt model karta geçebilir. Öyle olmasaydı ben şu an düz Audigy 2 kartımla Audigy2 zs sürücülerini ve özelliklerini kullanabiliyor olamazdım. Yani x-fi'ye mod.lama yazılımsal olarak mümkün ve bu sürücüler çıkarsa da yapanların donanımsal hiçbişeyle alakaları olmadan yapmış olacaklar. O zaman da bazı arkadaşlar milletin önünde çok eğilir hale gelecekler. Bu bilgileri bu arkadaşların bilmeleri ve ona göre daha dikkatli yazmaları gerekir.

Bu arada bu topiği açıp konuyu daha güzel anlatan arkadaşımıza teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 9 Şubat 2006 19:46:00 >

• slm arkadaşlar bu mod olayı için makineye 2 kere format çektim driverlar tamamen kaldıramadığımdan dolayı silmek zorunda kaldım(driver cleaner ve yazılım kaldırma ile denemediğim şey kalmadı.2. sindede kaldıramadım 2. formatı attım.)

şimdi z5500'ümün üzerindeki izlenimlerimi aktarıyım size. wolverine arkadaşımın dediği gibi bunların buraya konmadan önce tam olarak denenmiş ve işe yaradığının kanıtlanmış olması gerekli bence. audigy 4 modunu kurduğumda açtığım ilk müzikte derinden gelen bir fuştik fuştik tarzı boğukluk olduğunu hissettim ama subda bunu pek anlayamadım çünkü sub'ın sesi bayağı güçlü anlamak çok güç yanaşamıyorumda beynim oynuyor ben hemen mixer ve console ayarlarına girdim ordan ilk işim tiz ve bassları kısıp sesi bi nebze düzeltmek istedim ama ne kadar başarılı oldum hiç sormayın...

aradığım netliği yani eski netliğini bir türlü bulamam beni bu moddan soğuttu bir an önce zs 2 moduna yani orjinal moduna dönmek için can attım hızlı bir format işleminden sonra zs2 modunda istediğim sesi duydum ya yüzüm bi güldü ki hiç sormayın o anki mutluluğumu bu arada dijital bağlantılarım olmadığından dijitalde deneyemedim ama analog izlenirm kısacası berbat performans verdi belki benden kaynaklanan bi sorun var dicem ama ne olabilirki? benim tavsiyem orjinalinden şaşmayın kesinlikle çok daha iyi başkası denerde memnun kalırsa bilemem.

aydınlatabildiysek ne mutlu bize saygılar...

• arkadaşlaaar ınanın ses olayında c ok kılımdıır ınanın bnde zs2 var supeer oldu mukeemmel herkez yapsın gonul rahatlıgı ıle ...
  • audigy2 zs@audigy4 pro modlu herşey güzel ses gayet güzel ama alttaki resimde test ettirdiğim zaman 2 tane hata buldu kafam karıştı audigy 4 kullanan arkadaşlar bir test yaptırın bakalım aynısı sizde de gözükecek mi?
     SB Live!/Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS @ Audigy4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 4 Mayıs 2006; 15:26:00 >
  • Arkadaslar ben işin bu kısmını anlamadım?
    "DAEMON Tools vasıtası ile sanal sürücüde açıyoruz" ?? Daemon tools nedir, nerden bulacagiz? İndirmiş oldugumuz sikistirma aracinin icinde ve seceneklerinde "daemon tools" diye bir secenek yok eger ondan bahsediliyorsa? Bi yardimci olursaniz hani diyorum? Bir de Live 5.1 ses kartim var yuklerken ilk driver'i bir hata verdi "systemde desteklenen cihaz yoktur" falan diye ama bitirdi sonucta yukleme isini bakalim ne olacak...
  • az bizde de audigy yok ki bizde audigy 4 yükleyelim
  • arkadaşlar youp-pax audigy4 mod driveri kurulumu sırasında audigy2zs PCMCIA(laptoplar için olan modeli) ile hata alıyorum ve driveri kuramaz oluyorum.hiç deneyen varmı?driverin hemen hemen her versiyonunu denedim.
  • up
  • ben yeni audigy 2zs aldım önce cdsinden kurdum olmadı
    sonra normal sitsinden alım kurdum onlarıda beğenmedim hatta bir an aldığıma pişman oldum kartı onboard dan fark yok diye ama ne zamanki bu modu yaptım thx 500 de ses kartı da kendini buldu çok memnun oldum
    bu konudaki desteğinden hem kartı satarak hem modlu driverleri cd de vererek yardımcı olan @positive arkadaşa teşekkür ederim
  • emegine saglik
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

ben yeni audigy 2zs aldım önce cdsinden kurdum olmadı
    sonra normal sitsinden alım kurdum onlarıda beğenmedim hatta bir an aldığıma pişman oldum kartı onboard dan fark yok diye ama ne zamanki bu modu yaptım thx 500 de ses kartı da kendini buldu çok memnun oldum
    bu konudaki desteğinden hem kartı satarak hem modlu driverleri cd de vererek yardımcı olan @positive arkadaşa teşekkür ederim

hocam birkaç sorum olacak, a2zs'yi sen mi yeni aldın yoksa kartı yeni olarak mı aldın, öyleyse nerede var yenisi, devamlı soranlara faydalı olur. ikincisi bütün kartlar en stabil olarak orijinal driverları ile çalışıyor, kartı modlamak sadece sesini geliştiriyor, bariz şekilde değiştirmiyor, kaldı ki a2zs ile a4 arasında zaten ciddi fark yok, bırak a4'ü millet a2zs ile x-fi arasında fark yok diye birbirini yiyo başka topiclerde(gerçi bence fark var, hem de ciddi fark var ama sonuçta onu yakalayamayan bile oluyor anlamında söylüyorum). acaba senin bu ciddi dediğin fark psikolojik olabilir mi, sanki fazla iddialı bir yorum gibi geldiği için soruyorum bunu, ve bence eğer onboarddan farkı yok diye düşündüğüne göre hatalı kurulum da yapmış olabilirsin, ya da driver çakışması filan, ama o kadar dediğin gibi siyahla beyaz ayrımı kadar bir fark bence senin bişeyleri hatalı yapmış olabileceğini gösteriyor sanki.

• öncelikle ben forumdan 2.el olarak yeni aldım
    diğer söylediklerinde haklı olabilirsin ilk kurulumum hatalı da olabilir ama açıkçası herhangi bir hata mesajı vs yoktu
    son yaptığım modlu driverin kurulumu çok daha karışık ve meşakketliydi ilkine göre
    sonuç itibariyle filmlerde oyunlarda vs. nedense çok daha belirgin ve doygun sesler aldığımı hissettim
    şimdi thx 550 nin hakkını verdiğini düşündüm
    bu benim görüşüm ...
  • YOUP AUDIGY 4 v.1.02 Driver dosyasını indiremiyorum
    browser 404 hatası weriyo
    link çalışıyo mu?
  • audigy value ile denedim
    fakat yükleme başlangıcında hata werdi... kısacası yükleyemedim
    audigy value nun da desteklediğinden emin misiniz? ona göre format atmıp tekrar denemeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid?

audigy2 zs@audigy4 pro modlu herşey güzel ses gayet güzel ama alttaki resimde test ettirdiğim zaman 2 tane hata buldu kafam karıştı audigy 4 kullanan arkadaşlar bir test yaptırın bakalım aynısı sizde de gözükecek mi?

bende bir sorun yok . audigy platinum external ı modladım ve canavar gibi

• audigy value lar modlanmıyomuş ztn
  • Sadece bilgisayarda ve muzik dinlemek icin kullanmak istiyen arkadaslar asagidaki DSP efekti veren winamp pluginini denemeliler. Cok eski, 2002 de cikmis olmasina karsin cok basarili bir eklentidir. Hicbir karisik ayar icermiyor (aslinda hicbir ayari da yok zaten ). Fakat oldukca basarili bir sekilde ses kalitesini arttiriyor.

http://www.winamp.com/plugins/details/40582

NOT : Live 5+1 ses kartim var ama genelde muzik dinledigim icin stereo ses bana yetiyor. Bu yuzden 5+1 cikis icin kalite degisimi hakkinda bir fikrim yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.