Bildirim
Sbot Hackshield
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upppp -
Durun tahmin edeyim. Aeolus server'ında oynuyorsunuz, char'larınızda premium plus yok, VIP silver ve üstü değiller. Doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Durun tahmin edeyim. Aeolus server'ında oynuyorsunuz, char'larınızda premium plus yok, VIP silver ve üstü değiller. Doğru mu?
aynen öyle -
quote:
yoksa aynı sıkıntı sende demi var -
Evet. Bugün itibarıyla bıraktım.
quote:
Evet. Bugün itibarıyla bıraktım.
oyunla alakalı o zaman ? botla değil ? lvl ler kaçtı -
VIP silver ve üstü olanlar, premium plus'ı olanlar server'a tek denemede giriş yapıyorlar. Bu oyuncuları oyuna alabilmek için; VIP olmayan, VIP iron olan, VIP bronze olan oyunculara DC veriyorlar.
Benim char'ım 90 level. 7 tane de yeni char açmıştım, 40 civarı olmuşlardı.
quote:
VIP silver ve üstü olanlar, premium plus'ı olanlar server'a tek denemede giriş yapıyorlar. Bu oyuncuları oyuna alabilmek için; VIP olmayan, VIP iron olan, VIP bronze olan oyunculara DC veriyorlar.
Benim char'ım 90 level. 7 tane de yeni char açmıştım, 40 civarı olmuşlardı.
90 lvl e devam ediyor musunuz ?
Bıraktım.
quote:
Bıraktım.
satmayı düşünüyor musun? vip mi -
Oynamam diye düşünüp, ana e-posta hesabım ile üye oldum JC Planet'a. Maalesef satamıyorum, çünkü e-posta değiştirme yok JC Planet'ta.
quote:
Oynamam diye düşünüp, ana e-posta hesabım ile üye oldum JC Planet'a. Maalesef satamıyorum, çünkü e-posta değiştirme yok JC Planet'ta.
hadi ya olsaydı alabilirdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X