Şimdi Ara

SBS İçin son gün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın boşuna çözdüklerinizi gösteriyosunuz.ben hiç test çözmezdim dershanede felan geçen sene 446 aldım.bu yıl gene çözüyorum az biraz 4 tane deneme çözdüm bide fen kitabı bitirdim anafenin 500 alcam koycam buraya
  • lan bunlar da bir şey mi ya?

atmasaydım testleri, koyardım. balıkesirde satılan yaprak testlerin, soru bankalarının hepsini bitirdim. soru bankası bitek anafenin çözmedim. onu da çözmem zaten

edit : sınava geçen sene girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 3 Haziran 2010; 16:24:32 >
  • Kitap dizmeyle olsaydı...
  • dikkatinizi çektiyse bu sbs öğrencilerinin post kasmada üstlerine yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan
    dikkatinizi çektiyse bu sbs öğrencilerinin post kasmada üstlerine yok

4 senelik üyeyim yüzbaşı olalı birkaç ay oldu :)
  • evet biz post kasıyoruz. her gün kasıyoruz. hergün en az 100 mesaj. oyun oynuyoruz post kasmak için. gelip burda soru soruyoruz post kasıyoruz. bir elektronik eşya alacağız post kasmak için soru soruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

SBS İçin son gün

Artık Ne Diyeceksen

Bu Kadar Zamanda Bu Kadar Dizebildim

Son bir aydır günde 4 tane deneme çözüyorum, naber ? Öyle dizmekle olmuyor.

İlk sene 483, ikinci sene 450 aldım. Bu sene iddialıyım 490+ bekliyorum hayırlısı inşallah. Tüm gireceklere başarılar diliyorum.

• Şimdi Kitap-test dizme yarışına gireceksek Geçen seneden çekilmiş fotoğraflarım var sizinkilerin 5-6 katı

Not : 485-478 = 481
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

İlk sene 483, ikinci sene 450 aldım. Bu sene iddialıyım 490+ bekliyorum hayırlısı inşallah. Tüm gireceklere başarılar diliyorum.

+1

puanlar benzer dostum ilk sene 490 2. sene 476 benim de isteğim 485 üstü alabilmek

umarım ikimiz de istediklerimizi alırız

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 3 Haziran 2010; 17:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KangaLır

quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

kardeşlerim benim notlar düşük ama bu yıl aklım başıma geldi çok çalıştım ama yinede matematiği yapamıyorum full boş bırakacam matematiği heralde

Aynen Full Boş Bırakalım bari yanlış olmaz :D

Kesin öyle olucak zaten herkesin tirigonometriden çaktığım yok

anlamıyacak bisey yok

sinx:karsı/hipotenüs
    cosx:komsu/hipotenüs
    tanx:karsı/komsu
    cotx:komsu/karsı

• Ulen zamanında hiç çalışmadık ben sınava gireceğim sene 1 kere test kitabı açıp baktığımı hatırlamam Gerçi 400 almıştım ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

kardeşlerim benim notlar düşük ama bu yıl aklım başıma geldi çok çalıştım ama yinede matematiği yapamıyorum full boş bırakacam matematiği heralde

Aynen Full Boş Bırakalım bari yanlış olmaz :D

Kesin öyle olucak zaten herkesin tirigonometriden çaktığım yok

anlayanlar var takma sen

Resimdeki senmisin

o veya değil seni ilgilendirir mi ? Sen anlamıyorsun diye herkes mi anlamayacak?

sağol dostum cevabn için

yine de söyleyeyim ben değilim ;)

sakin ol şampiyon

• Oks de kitap bitirdiğimi hatırlamıyorum.
    Resimlere bakınca eski günlerim aklıma geldi diyemicem hiç o kadar atraksiyonlu bir 8. sınıf geçirmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

+1

puanlar benzer dostum ilk sene 490 2. sene 476 benim de isteğim 485 üstü alabilmek

umarım ikimiz de istediklerimizi alırız

edit : yazım hatası

Puanlar için ss isterizz

• Anaa ilk öğretimden ammada üye varmış burada.Üniversite son yokmu lan doğru dürüst.
  • Gençler alışın bunlara son sınıfta yaptıklarınızın bir 5 10 katı daha fazla test çözeceksiniz.
  • Geçen sene kitap açmadım 410 yaptım . Bi Anadolu Lisesi'ne gittim . Pişman mıyım ? Değilim . Yine geçen sene de olsam yine aynı şekilde yatıp , ilkokul arkadaşlığının tadını çıkartırdım gene . Lisede bulamassınız öyle arkadaşlıklar ..
  • bu heyecanları seneye düşünüp güleceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Geçen sene kitap açmadım 410 yaptım . Bi Anadolu Lisesi'ne gittim . Pişman mıyım ? Değilim . Yine geçen sene de olsam yine aynı şekilde yatıp , ilkokul arkadaşlığının tadını çıkartırdım gene . Lisede bulamassınız öyle arkadaşlıklar ..

Bence tam tersi. Lise arkadaşları daha iyidir. Çünkü olgunlaşıyorsun. Çoğu ilkokul arkadaşımla görüşmüyorum. Ne kadar 8. sınıfta ayrılarak gitmiş olsam ve birbirimize her hafta görüşüeceğiz sözü versekde. Bir kere ilkokuldayken küçüksün yapacakların sınırlı lisedeyken herşeyi yapabiliyorsunuz arkadaşlarınızla bunu dikkate alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

SBS İçin son gün

Tudem SBS Deneme seti(anca yarısını bulabildim gerisi kayıp)
    Güvender deneme seti
    11 adımda SBS
    Esen yayınları matematik
    Esen yayınları sosyal
    Anafen Türkçe
    Anafen Matematik
    Anafen Sosyal
    Final Fen ve teknoloji

Foruma 10 yaşında üye olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.