Şimdi Ara

SBÜ vs GAZİ vs DOKUZ EYLÜL vs AKDENİZ (TIP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ciddiye almayin her konuda kendi fikrini soylemeden edemiyor gazi gibi koklu bir uniye cop demek artik kimin haddiyse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üniversiteye çöp demek saçmalık hele de gazi'ye zor olabilir yapısı uygun olmayabilir ama çöp demek manasız..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle yillardir bu ulke icin sayisiz ve alaninda uzman doktor yetistirmisse

• gazi tıp mezunuyum. okulumuzun yeri çok güzeldir eğitim sistemi iyidir. dolu bir doktor olarak mezun olursunuz. pek sosyallik yoktur biraz da size bağlıdır. 9 eylülle gatayla akdenizle kıyas edilmez. okulumuz biraz zordur ama iyi doktor olmak için de zorlanmak gerekir biraz.

• DrBrave kullanıcısına yanıt
    Hocam bir arkadaş vize sistemi uygulanıyor yazmış. Nedir bu işin aslı ?

gatayla neyi kıyas edilemez? gazinin gatadan iyi oldugu 1 tane şeyi yaz desem zar zor bulursun bence bol keseden atma
  • Orda yazılan hiçbir üni çöp değildir. Aptallar konuşuyor kendi kendine. Ancak gazinin okuma şartları iyi değilmiş. Amfiler falan çok darmış Ben araştırmıştım. 9eylülde vize final sistemi sıkıntıya sokuyormuş çoğu kişi kalıyormuş. Öyle duydum. Komite sistemi herzaman iyidir.

• gazi robotik cerrahiyi kullanan ilk devlet hastanesidir ( 4. sınıfta bizzat böbrek nakline girip gördüm )

gazi pet mr cihazını kullanan ilk devlet hastanesidir ( nükleer tıptaki önemini söylememe gerek yok )

gazi göz kendi özel tekniğiyle kornea nakli yapabilen bir merkez

gazi beyin cerrahisi avrupa birliği ile diploma denkliği var. yani gazi beyin cerrahisi uzmanlık diploması avrupa birliği ülkelerinde geçiyor

daha sayayım mı?
  • vize mi gazi tıp akredite ( kredi sistemi olmayan ) eğitim verir yani ilk 3 yıl komite sistemi üzerinden eğitim görürsün
  • Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    benim zamanımda 1. sınıfta tek amfi oldugu için çok dardı ama diğer sınıflarda hiç sıkıntı çekmedik 1. sınıfta da sürekli kalan tekrar eden yabancılar oldugu için amfi kalabalık oluyordu
    gatanın da bunun gibi binlerce seye öncelik etmişliği var? saydıgın her sey su an gatada mevcut ki robotik kalp cerrahisi mesala devlet hastanelerinde ilk gatada yapılmıştır? bir defa Osmanlının modern anlamda ilk tıp fakültesi mesala türkiyede ilk kalp ameliyatı 1951 yılında gatada o tarihte gazı tıp kurulmamıştı bile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrak

gatayla neyi kıyas edilemez? gazinin gatadan iyi oldugu 1 tane şeyi yaz desem zar zor bulursun bence bol keseden atma
    Daha 2 yıllık 10k’dan öğrenci alan Gülhane ile 40 yıllık, 4k’dan öğrenci alan Gazi’nin mukayese edilmesini de gördü ya bu gözler
    Bir de ne eksiğimiz var yazmış Gülhane’de okuyanlar hariç kimse yazmaz herhalde bunları

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    alkışlıyoruz 2 yıllık gülhane ama 6. sınıflar mezun oluyor nasıl oluyorsa?
    gülhane seni kapından geçirmeyince böyle oluyor demek ki :(
  • quote:

alkışlıyoruz 2 yıllık gülhane ama 6. sınıflar mezun oluyor nasıl oluyorsa?
    Ben ne bileyim yatay geçişle mi doldurdunuz kalan sınıfları

git biraz tıp tarihi oku o taptıgınız cerrahpaşa falan nasıl kurulmuş araştır
  • quote:

git biraz tıp tarihi oku o taptıgınız cerrahpaşa falan nasıl kurulmuş araştır
    Seni görevlendirelim güzel kardeşim. Tüm tıp tercih edecek adaylara Gülhane tarihi anlat. Sıralamasını 10k’dan 9’a çekersin belki

sen de seni kapısından geçirmeyen üniversiteyi her yerde kötüle intikamını almış olursun :)
  • Dokuz eylül seçerdim eğitimi duyduklarıma göre iyi

• ben gata kötü veya köklü olmayan bir kurum demedim. eksik de demedim. senin abartı mesajına karşı birkaç örnek verdim sadece ki örnekleri artırmak da çok mümkün. şuan tercih yapıyor olsam gata mı gazi mi desen ben gazi derim. sen gata dersin. kişisel tercihler bunlar abartmaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.