Beyler sadece custom map ile oynuyorum normal sc2 oynanışı çok sıkıyor beni neden bilmiyorum sizce bu kötü bir şey mi :/ paraya yazık mı ediyorum :/
yooo dostum senin gibi baya adam var bende oyunu oynadığım sürein yarısında custom oynuyorum yarısında lig maçı yapıyorum
bencede custom map daha zevkli sonuçta daha ilginç şeyler var
genelde ligde oynuyan adamlar çok hırslı adamlar oluyo yenilince nerdrage e giren adamlar
sonuçta sc2 de olsa bu bi oyun ve oyunu zevk almak için oynarsın
neyinden zevk alıyorsan onu daha çok oynarsın
ya zevk meselesi, ama neden 1v1 oynamiosun? stres mi yaratio? heyecan mi yaptirio?
eğer öyleyse kaybetmeyi cok takmadan, oynadigin oyunlari sonra dan inceliyerek yavaş yavaş gelişirsin. bu şekilde heyecanın da pek kalmiyor.
yani bir de şöyle birşey var, sc2 nin bir cok oynama şekli mevcut, neden sadece kendini bir kesimi ile sınırliyasın ki =) 1v1 2v2 de eylenceli baya.
@rauku: stres heyecan falan evet ama eğer dediğin gibiyse yapayım bakalım
W3ü örnek al. Kaç kişivs maçı yapıyor, kaç kişi TD oynuyor, kaç kişi dota oynuyor? Olay ney oynadığın değil,neyde başarılı olduğun ve eğlendiğin. Kafana göre takıl eğlen. Sonuçta bir süre sonra herkez butarz oyunlara yönelicek ( TD, sotis,vs )
bende versus a.i. ya girince no contents found diyor sanıyorum custom maplar yok ondan öyle diyor. yada custom maps oynama yeri farklıda ben mi bulamadım
neden custom game oynayamıyorum bir fikri olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
neden custom game oynayamıyorum bir fikri olan varmı
oyun orjinal değilse oynayamazsın...
Ben custom a.i. oynuyorum 1v1 ve 2v2 maçlar yapıyorum, çoğunlukla. Hep Terrna oluyorum. 1v1'de Zarglere karşı Hard'da oynayabiliyorum ve kolayca yeniyorum. Zergler sayesinde APM baya yükseltmişimdir. Ancak gel gör ki Protos high yaptığımda sonuç hüsran oluyor.
Oyunun başında hemen 11 tane SCV basıyorum. Hepsi minerale..
Sonuncu üretilirken Supply dikiyorum giriş varsa..
Ardından sırayla 2 tane Gas yaptırıyorum ve 3'er SCV..
Daha sonra 2 tane Barrac.. ve SCV sayısı artırıp, Factory ve uçak binası dikiyorum. Med'ler için..
Bu süre içerisinde Zerg'lerle oynarken Marauder ve MArine basarak ilk saldırıyı atlatıyorum ve ardından hemen karşı saldırı.. Genelde bu ilk harass saldırısı baya işe yarıyor.. İçim gidiyor ölüyorlar diye ama olsun. Savaşlar bitene kadar yenisi üretilmiş oluyor..
Saldırı bittiğinde 3 tane de Siege tank ı kapıya koyup, vikinglerle güçlendirip yine marauder ve marine'lerle sefere çıkıyorum. Bu şekilde dvm ediyorum. Thor falan genelde fanteziye kalırsa iş yaptırıyorum. Bu arada genelde ilk update'leri yaptırıyorum ama 2.'yepek zaman kaynak kalmıyor. ------------- Şimdi Protoslarda ise sanırım banshee'siz olmaz. 2v2'de banshee'siz olmuyordu.. Protosslarda da banshee ve viking ikilisi sanırım halledicek olayı..
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
Ben custom a.i. oynuyorum 1v1 ve 2v2 maçlar yapıyorum, çoğunlukla. Hep Terrna oluyorum. 1v1'de Zarglere karşı Hard'da oynayabiliyorum ve kolayca yeniyorum. Zergler sayesinde APM baya yükseltmişimdir. Ancak gel gör ki Protos high yaptığımda sonuç hüsran oluyor.
Oyunun başında hemen 11 tane SCV basıyorum. Hepsi minerale..
Sonuncu üretilirken Supply dikiyorum giriş varsa..
Ardından sırayla 2 tane Gas yaptırıyorum ve 3'er SCV..
Daha sonra 2 tane Barrac.. ve SCV sayısı artırıp, Factory ve uçak binası dikiyorum. Med'ler için..
Bu süre içerisinde Zerg'lerle oynarken Marauder ve MArine basarak ilk saldırıyı atlatıyorum ve ardından hemen karşı saldırı.. Genelde bu ilk harass saldırısı baya işe yarıyor.. İçim gidiyor ölüyorlar diye ama olsun. Savaşlar bitene kadar yenisi üretilmiş oluyor..
Saldırı bittiğinde 3 tane de Siege tank ı kapıya koyup, vikinglerle güçlendirip yine marauder ve marine'lerle sefere çıkıyorum. Bu şekilde dvm ediyorum. Thor falan genelde fanteziye kalırsa iş yaptırıyorum. Bu arada genelde ilk update'leri yaptırıyorum ama 2.'yepek zaman kaynak kalmıyor. ------------- Şimdi Protoslarda ise sanırım banshee'siz olmaz. 2v2'de banshee'siz olmuyordu.. Protosslarda da banshee ve viking ikilisi sanırım halledicek olayı..
Banshee falan hikaye.. Ben bu hellion ve reaper'ların protoss'a karşı güçsüz kalacağını düşündüğümden marauder, siege tank ve banshee kasıyordum.. Gerek yokmuş..
3 barac.. 1'i çiftli marine basıyor.. Biri marauder diğeri reaper
Ayrıca hellion.. bu kadar. Med'siz bile dağıtıyorum artık..
O koskoca protoss cihazları genelde armored bonus olduğu için marine ve hellion ve reaper'lara karşı öyle aciz kalıyor ki.. Vikingleri bile yere indirdim iş yok nabsınlar.. Hele o immortal.. Herif 3 siege tankımı katlederdi de içim giderdi.. şimdi karşımda duramıyor..
Asıl şimdi anlıyorum Starcraft 2'de niye bu kadar dengeyi oturtmaya çalıştıklarını.. Hızlı bir oyuncuysanız.. doğru 1-2 update ve mass light askerlerle güçlü ordular dize geliyor.. ama micro'da gerekiyo brz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme