Şimdi Ara

SCALEBOUND (İptal Edildi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sunset overdrive'a tam gitmis o hava. Scalebound bilemem fakat sunset icin agir bir ortam olsaydi ben o kadar begenmezdim. Zaten birsuru oyun o havalarda fakat sunset gibi sakaci, oyunda bunun bir oyun oldugunu soyleyen ve bununla geyik yapan neredeyse yok veya ben bilmiyorum.

Bence scalebound icin o alayci hava fazla olmazsa, tam kararinda kullanirlarsa (sunset overdrive gibi fazlaya kacmazlarsa yani) guzel olur.

Ama soyle bir durum var bu oyunlar exc. ve exc. dedigin konsol aldirtacak oyun demek. Bir baskasi gorse bu oyunu bu ne boyle cocuk oyunu der (sunset icin konusuyorum). Exc lerde bu kadar alayci havadan ben de sikayetciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Scaleboundin dovus mekanikleri gelistirilir icerikleri dolu dolu olur coop ozelligi open world u da desteklerse konsol aldiricak oyun olur. Mizah ve alayci durum umarim azaltilir hatta tamamen cool bas karakterler olsa oyunun atmosferine daha cok yakisirdi.

• Sen avrupalıya jrpg ounu verirsen elinde kalır bu yüzden böyle eğlenceli karakter koyarak yumuşatmaya bakmışlar .
    Devilmaycry da avrupalı firma alınca eline sazı olduğu gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kişilik co-op olacakmış zaten Çagatay

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Yok coop oldugunu biliyorum da umarim bu coop hani belli gorevleri beraber yapmaktan ibaret olmaz. Acik dunyayi coop olarak oynamak monster hunter gibi olursa oynanir her turlu.

• Dediğin gibi olur inşallah. Ancak o zaman coop'un bi anlamı olur

• Su oyuna karşı ne umutlar vardı içi dolu ciddi aksiyon oyunu diye ama iskelebound çıka çıka japon rpg-pokemon karışımı bi berbat oyun çıktı

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah bak SEN. On numara oyun begenmiyorsan dokunma diyecegim de zaten Xbox in olmadigu icin dokunmayacaksin

• Bu oyunun heryeri coop olsa ne olur ? Coop oldumu dertler, sorunlar bitiyor sanırım. O damage göstermek nedir böyle bir oyunda vurunca. Rezalet bence. 15 fps de çalışmasi, karakter dantenin yandan yemişi. Çıkmasa daha iyi en azından bayonetta 2 yı getirseler alır oynardik. Çöp.

• Ben de Damage görüntüsünü severim. Zaten o olay ayarlardan kapatılır kesin. Alpha sürüm değil mi fps sorunu da normal. Sanki oyunun böyle çıkmayacağını bilmiyosun o kadar oyun geçmişin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 8 Ağustos 2015; 10:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Allah Allah bak SEN. On numara oyun begenmiyorsan dokunma diyecegim de zaten Xbox in olmadigu icin dokunmayacaksin

Olsa da hocam bu oyunu almazdım

• Gow a yakin olsa on nimaraydi mafai 3 gibi sasietti

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Bu oyunun heryeri coop olsa ne olur ? Coop oldumu dertler, sorunlar bitiyor sanırım. O damage göstermek nedir böyle bir oyunda vurunca. Rezalet bence. 15 fps de çalışmasi, karakter dantenin yandan yemişi. Çıkmasa daha iyi en azından bayonetta 2 yı getirseler alır oynardik. Çöp.

Ayarlardan kapatılır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Bu oyunun heryeri coop olsa ne olur ? Coop oldumu dertler, sorunlar bitiyor sanırım. O damage göstermek nedir böyle bir oyunda vurunca. Rezalet bence. 15 fps de çalışmasi, karakter dantenin yandan yemişi. Çıkmasa daha iyi en azından bayonetta 2 yı getirseler alır oynardik. Çöp.

Ayarlardan kapatılır o.

Alıntıları Göster
    videoyu izlerken final fantasyi izliyor gibi oldum kesinlikle bana göre bir oyun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

videoyu izlerken final fantasyi izliyor gibi oldum kesinlikle bana göre bir oyun değil.

Alıntıları Göster
    Japon Firma Tarafından Geliştirilen Scalebound Batı'daki Oyunculara Hitap Edebilecek mi?

Xbox One'a özel olarak gelen Scalebound bildiğiniz gibi Japon geliştirici ekip Platinum Games tarafından geliştirilmekte. Yapılan bir röportajda Microsoft'a "İnsanların Japon geliştiricilere alışık olmadığını düşünürsek Scalebound'un dünya çapındaki pazarlaması zorlayıcı olacak mı?" sorusu yöneltildi. Microsoft'un pazarlama müdürü Aaron Greenberg ise soruyu şöyle cevapladı:

"Scalebound bizim için başka bir hediye. Özellikle oyunun yönetmeni Hideki Kamiya'nın yarattığı şeyi ve kemik oyuncu kitlesi tarafından sevilen, yüksek kaliteli inanılmaz eşsiz oyunları yaratma geçmişini düşündüğünüzde... Xbox One'a özel olan yeni bir IP (seri) yaratması bizi gerçekten heyecanlandırıyor."

Oyunun türüne değinen Greenberg, Scalebound'u aksiyon-RPG olarak tanımlıyor ve oyunun Platinum'un eski oyunlarını oynayan oyuncuların yanında yeni oyuncuları da çekeceğini düşünüyor. Dört kişilik co-op desteği sunacak Scalebound, 2016 yılın içinde çıkış yapacak.

• Scalebound seri olacak zaten oyun bi sakatlık çıkmazsa iyi ses getirir.

• Umarım şu oyunda bir erteleme falan olmaz, en çok beklediğim oyunlardan biri gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Bende hep ayni seyi soylemisimdir . Ve merak ediyorum su oyunlara neden ciddi bi hava vermemekte bukadar israrcilar . Yani kim sunset overdrive veya scalebound'daki gibi sacma ve alayci bi havayi last of us veya god of wardaki kasvetli ciddi kanli ortama tercih eder ki ?

Scalebound ve Sunset cok farkli kulvarda oyunlar.

Sunset henuz oynamadim ama videolardan baktigim kadariyla geyik, aksiyon ve eglence uzerine kurulu.

Scalebound ise Dante gibi geyigi seven bir ana karakter uzerine kurulu ayrica darbelerde kan falanda cikiyor.

Uncharted serisinin hastasiyim ama mesela Nathan'da geyik bir tiptir ve bu tarzinida severim. Uncharted'dads agir siddet yoktur adami kafasinda vuruyorsun kan yok birsey yok.

Kan ve agir siddet icin Geow var beraberinde QB geliyor ki ondaki vurulma sahneleri ayni Max Payne gibi kanli canli ;).

Alıntıları Göster
    İyi oyuna benziyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazburnu53

İyi oyuna benziyor :D

Alıntıları Göster
    2017'ye ertelendi hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

2017'ye ertelendi hayırlı işler.

Kötü oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.