< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2022; 7:59:4 > |
Scarlet Nexus [PS5 / PS4 ANA KONU]
-
-
-
-
-
Scarlet Nexus - Dev Diary #3 | PS5, PS4
-
Scarlet Nexus - Kasane Trailer | PS5, PS4
-
Scarlet Nexus - Game Opening Trailer | PS5
-
Oyunun görüntü yapısı gereği Astral Chain ve DmC serisinden nem kapmamak elde değil. Merakla bekliyorum bakalım :) Konu üst sıralarda yer almıyor. Sanıyorum ki ülkemizdeki insanların fazla hakim olamayacağı başka Japon oyunu olacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scarlet Nexus – New Gameplay Today
-
Scarlet Nexus - Xbox Extended Gameplay Showcase
-
-
Oyunla ilgilenen bile yok herhalde. Metacritic çok iyi geldi halbuki. 80 üstü kalacak gibi.
-
Oyun baya güzel, inceleme için hikayeyi baştan sona oynadım, iki karakterin hikayesi farklı ilerliyor ve belli yerlerde birleşiyor. Uzun zamandır böyle bir şey görmemiştim, baya hoşuma gitti. Oyunla ilgili tek şikayetim aradaki konuşmaların çoğunun slayt gibi olması. Oynanır, hakkını da verir cidden. Hikayelerin ilerlediği yer de güzel. İki hikayeyi birden oynayınca ekstra aydınlanıyor insan ki mis gibi. Aksiyonu da gayet keyifliydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SolufainOyun baya güzel, inceleme için hikayeyi baştan sona oynadım, iki karakterin hikayesi farklı ilerliyor ve belli yerlerde birleşiyor. Uzun zamandır böyle bir şey görmemiştim, baya hoşuma gitti. Oyunla ilgili tek şikayetim aradaki konuşmaların çoğunun slayt gibi olması. Oynanır, hakkını da verir cidden. Hikayelerin ilerlediği yer de güzel. İki hikayeyi birden oynayınca ekstra aydınlanıyor insan ki mis gibi. Aksiyonu da gayet keyifliydi.
Kaç saatte bitti üstadım.
-
Oyun nier benzer birazi. Beğenmedim. Nier seven varsa baksın biraz onu andırıyor.
-
Tek hikayenin bitişi 32 saat sürdü (yan görevleri çok az yaptım, bir iki kere eşya için farklı bölgelere döndüm) İkinci oynayışta ise önceki oyundan karakterleri taşıyabildiğimden daha hızlı sürdü, 20 saat falan aldı diğer hikayeyi bitirmek.
Oyun Nier'e benzemiyor aslında. Dövüş sistemi Switch'deki Astral Chain gibi daha çok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SolufainTek hikayenin bitişi 32 saat sürdü (yan görevleri çok az yaptım, bir iki kere eşya için farklı bölgelere döndüm) İkinci oynayışta ise önceki oyundan karakterleri taşıyabildiğimden daha hızlı sürdü, 20 saat falan aldı diğer hikayeyi bitirmek.
Oyun Nier'e benzemiyor aslında. Dövüş sistemi Switch'deki Astral Chain gibi daha çok.
Vay be bayağı emek vermişler.
-
Scarlet Nexus - Çıkış Fragmanı | PS5, PS4
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SolufainTek hikayenin bitişi 32 saat sürdü (yan görevleri çok az yaptım, bir iki kere eşya için farklı bölgelere döndüm) İkinci oynayışta ise önceki oyundan karakterleri taşıyabildiğimden daha hızlı sürdü, 20 saat falan aldı diğer hikayeyi bitirmek.
Nier ile bağlantısı hikayeyi anlayabilmek için iki playtrough yapmak zorunda kalmamız. Ben aslında özellikle müziklerin tarzı, arkadaşları ile diyaloğu noktasında işi Persona'ya benzettim biraz. Dövüş sistemi dediğin gibi ama, sonuçta güzel bir karışım olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 11 Temmuz 2021; 15:52:31 >
Benzer içerikler
- ghost of tsushima destan modu nedir
- witcher 4 ciri
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- ps5 dik mi yatay mı
- witcher 1 remake
- en iyi ps5 oyunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X