Şimdi Ara

Scarra hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • scarra maçın başında 2000 altınla başlıyor , çok fed
    Bence de takımdan kaybediyor , çoğu midlaner la başa çıkar ama jungle farkı etkiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PandaBeer

quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

scarrayı yargılayıp eleştirmek sana mı kaldı ? elementz de wukong pickledi ne alaka yani ?

Ben adamın seçtiği heroya bakıyorum Katarina gibi zayıf bir hero seçmesi mantıklı değil hem eleştiri yapmacaksak forumda hiç konu açılmasın.

ne desem bilemedim şimdi.

katarina zayıf hero mu ?

Ultisi herşeyi.
    Ultisini nerden baksan her hero counterlıyor.

Ultisi daha düzgün bişey olsaydı zayıf demezdim tabi.

Katarina'nın ultisini pasifinin önünde tutmak bile bir saçmalık bence.
    O ultiyi kimse 5 kişinin arasına girip atmaz,yanında AoE effect CC ile atar.

Katarina eğer kendi ultisiyle sinerji kuramayan herolarla oyuna girerse useless okadar diyorum bu konuyu siliyorum Dh'nin çakma ağır abileri gelip alay etmesin.

Ağır abi değilim.
    Ayrıca ultisi kolay tepki verilecek bir ulti değil yeterince iyi bir organizasyon yoksa takımda.Pasifi Katarina'yı Katarina yapıyor.Ayrıca Q-W-E kombosu da gayet iyi vuruyor,küçümseme bu kadar.

Yo ağrı abiyi sana demedim sana saygım büyük reyiz.
    Eskiden desen öyleydi ama hasar nekadar olursa olsun ulti olmadan adam kaçabiliyor.

170 maçlık ranked katarina tecrübelerime dayanarak söylüyorum Knock Up Katarina ultisini bozmaz Fizz ulti bozuyor ama Alistar Q'da gördüm Xin Q'da Gördüm Lee Sin'in ulti ile sektirmesini gördüm bunların hiçbiri katarinanın ultisini bozmaz üstelik katarina oyunda belli başlı counterı olmayan nadir şampiyonlardandır E'sinin delaysız olması W'sunun ekstra movement speed vermesi vs. her şeyiyle çok etkili bir karakter Katarina oynarken karşısında gerçek anlamda ezildiğim tek karakter Kayle'dır ki onu da 170 maçtan sadece 5-6'sında görebildim her neyse Katarina üstüne üstlük oyundaki en kolay snowball karakterdir 0-4 gitseniz bile aldığınız 1 kill ile oyunun gidişatını çevirirsiniz rakibi baronda,drakete veya kendi kulenize saldırırken yakalamanızdan bahsetmiyorum bile triple kill garantili şeyler bunlar üstelik takımınızda vayne gibi ezreal gibi caitlyn gibi kesmek için hardcore focus yemesi gereken ad carry'ler olursa ilk hedef siz oluyorsunuz rakip takımdaki 4 kişiyi de kendi üzerinizde görüyorsunuz doğal olarak ölüyorsunuz ama sizin takım da o sürede elleri armut toplamıyor rakip adc'yi kesiyor üstüne üstlük ultileri cc'leri hard gap closerlarını kullanmış rakibi hallediyor statlarıma bakarsanız iyi bir katarina oyuncusu değilim ama Win Lose oranıma bakarsanız Katarina'nın şu an Gold 2 olmamın tek sebebi olduğunu fark edebilirsiniz lafı çok uzattım farkındayım ama mainim olan katarinaya böyle hakaret etmen beni çok bozdu haddimi aşmadan gideyim ben

İyi Forumlar

• Özet: Daha yeni başladım ama her şeyi bildiğimi düşünüyorum Scarra'yı da eleştirecek kadar proyum beni bloklayın lütfen.
  • bence best mid na tecrübesi olsun oyun okuma becerisi olsun göbeği olsun
  • Lol random moments best of 2013 yaz izle ilkini. Olay resetlerle durmadan e atıp focus almamak. Ultiyi çok düz mantık düşünüyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokladım direk boş konuları görmeye gerek yok
  • DIG turnuvalarında okadar iyi oynadığını görmedim ama abarttığın kadar kötü değildir Katarina konusuna gelirsek ultinin zamanlaması var direk atarsan tabiki useless olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

scarrayı yargılayıp eleştirmek sana mı kaldı ? elementz de wukong pickledi ne alaka yani ?

Ben adamın seçtiği heroya bakıyorum Katarina gibi zayıf bir hero seçmesi mantıklı değil hem eleştiri yapmacaksak forumda hiç konu açılmasın.

katarina zayıf hero mu ?

Ultisi herşeyi.

WRONG dıııt Yanlış biliyorsun. Katarina'yı Katarina yapan QWE ve diğer koridorlara etkili şekilde yardım edebilme özelliğidir. (Roaming)

Eğer sen koridorundan ayrılmayıp kuleleri yıkmaya çalışıyorsan, Katarina'yı yanlış oynuyorsun demektir, daha kavrayamamışsın demektir. Daha çözemediğin bir karakteri tek yeteneğe indirip kullanışsız damgası vurmakta Bronzlara göre bir harekettir.

Katarina kaçar da kovalar da. Onun kadar ani sıçrayan başka bir hero yok oyunda. 0 gecikme. Jax hızlı ama menzili düşük. Kha'zix yavaş ama menzili çok uzun. Ezreal menzili orta, hızı orta ama chanelling zımbırtısı var.

Ayrıca sezon 4'te Block ve Unyielding almak için sadece 5 puan gerektiği için shunpo ile birleşince Katarina oluyor sana OP. Eskiden spellvamp falan alırlardı, Bouncing Blades önceden spellvamp'tan tam yararlanıyordu sonra Katarina'ya rework gelince Q'yu AoE yapıp spellvamp oranını 3'te 1'e düşürdüler diye hatırlıyorum.

Wukong, Mundo falan hele, tam OP. Sezon 4 en çok Mr. Reginald ve El Dyrone'a yaradı.

• Alistar ve Malphite gibi AoE knock up uygulayabilen karakterler Katarina'yı bozmazdı, Katarina eğer Tenacity almışsa havada ulti atmaya başlayıp daha yükseğe sıçrıyor, bir de yere inene kadar vurmaya devam edebiliyordu. Sonra onu düzelttiler. Tenacity artık etki etmiyor. Bu bugu zamanında çoğu kişi kullandı, ben de kullandım yani biliyorum.
  • Katarinanın olayını ultiden ibaret sananlar doluşmuş.Onun olayı resetidir.Eğer refleksleri über biri kullanıyorsa TF'de yalnızca 1 reset alması demek insta ace demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Katarinanın olayını ultiden ibaret sananlar doluşmuş.Onun olayı resetidir.Eğer refleksleri über biri kullanıyorsa TF'de yalnızca 1 reset alması demek insta ace demek.

+1 bu pasif her heroya gider ama kataya bir başka gidiyor özellikle e+w suna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Özet: Daha yeni başladım ama her şeyi bildiğimi düşünüyorum Scarra'yı da eleştirecek kadar proyum beni bloklayın lütfen.

Best Özet TR olmuş sırf senin için üye oldum :)
  • quote:

Özet: Daha yeni başladım ama her şeyi bildiğimi düşünüyorum Scarra'yı da eleştirecek kadar proyum beni bloklayın lütfen.

Hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan sen kimsin ya lan sen nesin ya katarina zayıf demiş ya lan keko adamların arasına atlayıp ulti atmaya çalışırsan tabi zayıf olur şöyle konular açmayın anasını satayım lowluğunuzu her yerde belli etmeyin sen kim scarrayı eleştirmek kim yürü git işine haydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whirlax

quote:

Best Özet TR olmuş sırf senin için üye oldum :)

seni sevdim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

katarina zayıf hero mu ?

Ultisi herşeyi.

Katarina'nın ultisini pasifinin önünde tutmak bile bir saçmalık bence.
    O ultiyi kimse 5 kişinin arasına girip atmaz,yanında AoE effect CC ile atar.

Katarina eğer kendi ultisiyle sinerji kuramayan herolarla oyuna girerse useless okadar diyorum bu konuyu siliyorum Dh'nin çakma ağır abileri gelip alay etmesin.

Ağır abi değilim.
    Ayrıca ultisi kolay tepki verilecek bir ulti değil yeterince iyi bir organizasyon yoksa takımda.Pasifi Katarina'yı Katarina yapıyor.Ayrıca Q-W-E kombosu da gayet iyi vuruyor,küçümseme bu kadar.

Yo ağrı abiyi sana demedim sana saygım büyük reyiz.
    Eskiden desen öyleydi ama hasar nekadar olursa olsun ulti olmadan adam kaçabiliyor.

Orası doğru.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.