Şimdi Ara

Schecter Hellraiser Special C1 FR Temiz ve takas İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gitar Hellraiser C1 serisinin Özel modelidir. Sesi oturmuştur. Tertemizdir vuruk yoktur. Askı + 3 Adet Pena + dalga Kolu + 3-4 metre Gitar kablosu + orjinal gitar softcase ile verilecek. Profesyonele yakın sesi ve malzeme kalitesi ile tanınır Schecter markası kendi ürünüm diye söylemiyorum. İstanbul içi elden vermek istiyorum kargolarda başına ne geleceği belli değil. Pazarlık olabilir. Takas tekliflerine açıktır. Değerinde bir Ekran Kartı ile takas olabilir, veya cazip bir şeyle. İhtiyaç fazlasıdır. Satma nedenim ise iş dolasıyıla uğraşamıyacak olmamdır. Aksi halde bir şikayetim yok.

2100 TL Sıfırı 3000 TL
    9 Taksit kartlara 3225 TL

Schecter Hellraiser Special C1 FR Temiz ve takas İmkanıSchecter Hellraiser Special C1 FR Temiz ve takas İmkanıSchecter Hellraiser Special C1 FR Temiz ve takas İmkanı
    Schecter Hellraiser Special C1 FR Temiz ve takas İmkanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 16 Kasım 2017; 20:51:12 >

• Günceldir Aynı zamanda GTX 1070 gibi kartlarla veya iphone 7 ile denk olarak takas edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 29 Aralık 2017; 11:19:36 >
  • Arkadaşlar size gelir fırsatı veriyorum para o kadar şart değil takas edeceğim şeyler var. 3 ayda bir şeyler çalmaya ve eşlik etmeye başlayın bir kaç saat çalarak günde 500 TL den başlayan ek işler yapın. Kimisi var 450 alıyor kimisi var 1000 TL alıyor. Ustasına mekanına göre değişiyor bu ek işler. Gitarım sahne görecek kadar kaliteli. İyi alışverişler dilerim. Sosyaliteniz düşük ise kendinize bir çevre de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 18 Ocak 2018; 6:56:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.