Şimdi Ara

schengen vizesi(bu şartlarda vize alma ihtimalim nedir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 şubatta Almanya'ya gitmek istiyorum.Yeteri kadar param yok.Vizeyi başvururken Benim masraflarımı başka biri karşılıycak olarak gösterebilirmiyim.

Şu an lise 12. Sınıf öğrencisiyim.Ford'da staj yapıyorum.Okullar açıldığından beri Her ay banka hesabıma 270 tl yatıyor ama bi sorun dan dolayı daha bu para banka hesabıma yatmadı bu ay sonunda toplu olarak yatacak bu para dışında başka birikimim yok.Staj yaptığım için sağlık sigortam var yani SGK ya kaydım var.Yukarda yazdığım gibi Almanyada akrabam var ama davetiye gönderemiycek.Babam vize almak için şartlar sağlıyo benim masraflarımı o karşılıycak diyip vize alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 16 Kasım 2013; 10:19:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

1 şubatta Almanya'ya gitmek istiyorum.Yeteri kadar param yok.Vizeyi başvururken Benim masraflarımı başka biri karşılıycak olarak gösterebilirmiyim.

Almanya'da akrabalarinin yanina falan mi gidiyorsun? Ona gore onerebilecegim bi yol var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

1 şubatta Almanya'ya gitmek istiyorum.Yeteri kadar param yok.Vizeyi başvururken Benim masraflarımı başka biri karşılıycak olarak gösterebilirmiyim.

Almanya'da akrabalarinin yanina falan mi gidiyorsun? Ona gore onerebilecegim bi yol var.

eveg akrabam var ama davetiye gönderemiycekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Davetiye degildi bahsettigim olay. Akrabalarin senin geri doneceginin garantisini verip para rehin birakiyorlar, ve bu sekilde vizeni alabiliyorsun. Tabii ki ayni zamanda davetiyede gerekiyor. Davetiye yoksa malesef olmaz. Suan ogrenci degilsen yada uzun suredir calismiyorsan malesef Almanya'dan vize alman neredeyse imkansiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Davetiye degildi bahsettigim olay. Akrabalarin senin geri doneceginin garantisini verip para rehin birakiyorlar, ve bu sekilde vizeni alabiliyorsun. Tabii ki ayni zamanda davetiyede gerekiyor. Davetiye yoksa malesef olmaz. Suan ogrenci degilsen yada uzun suredir calismiyorsan malesef Almanya'dan vize alman neredeyse imkansiz.

şu an öğrenciyim ve rehin bırakılan para miktarı nedir?Almanya yerine daha kolay vize veren bi ülkeye başvursam olurmu?

• almanyadan konsolosluğundan uzak durun, acımadan reddi basarlar, gidin italyadan , yunanistandan alın vizesnizi ,
  • Vizeyi en kolay veren ülkeler arasında Hollanda ve İtalya vardır. Bence buradan alın vizeyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu an öğrenciyim ve rehin bırakılan para miktarı nedir?Almanya yerine daha kolay vize veren bi ülkeye başvursam olurmu?

Eger baska ulkeden basvuracaksan o basvurdugun ulkeden giris yapman gerekiyor. Yoksa Hollanda'dan, Italya'dan vize alip Almanya'ya gidersen direk olarak seni polis direk geri yollar. Sana tavsiye, git Italya'dan schengen vizesi al. Sebep olarakta interrail turu yapicam de. Bi seyahat plani yap ve bi kac yuz euro verip interrail bileti al. Seyahat planini yaparken fake rezervasyonlari falanda unutma. Sonra buradan direk Italya'ya git ucakla. Ordan yine tekrar ister ucakla ister trenle Almanya'ya gec. Schengen bolgesinde oldugundan kontrol dahi olmayacak zaten.

Para rehin birakma olayinda cok para istiyolardi saniyorum. Cunku 1 gun gec dahi donsen Turkiye'ye o parayi geri odemiyolar. Ustune deport edildiginden dolayi bi tonda ceza alirsin.

En basit yolu ustte anlattigim gibi, Italya ogrencilere schengeni kolay veriyor sebep interrail olunca. Tabii yine bankada bir miktar para gostermen lazim. Kalacagin gun sayisi X 50-60 euro gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eger baska ulkeden basvuracaksan o basvurdugun ulkeden giris yapman gerekiyor. Yoksa Hollanda'dan, Italya'dan vize alip Almanya'ya gidersen direk olarak seni polis direk geri yollar. Sana tavsiye, git Italya'dan schengen vizesi al. Sebep olarakta interrail turu yapicam de. Bi seyahat plani yap ve bi kac yuz euro verip interrail bileti al. Seyahat planini yaparken fake rezervasyonlari falanda unutma. Sonra buradan direk Italya'ya git ucakla. Ordan yine tekrar ister ucakla ister trenle Almanya'ya gec. Schengen bolgesinde oldugundan kontrol dahi olmayacak zaten.

Para rehin birakma olayinda cok para istiyolardi saniyorum. Cunku 1 gun gec dahi donsen Turkiye'ye o parayi geri odemiyolar. Ustune deport edildiginden dolayi bi tonda ceza alirsin.

En basit yolu ustte anlattigim gibi, Italya ogrencilere schengeni kolay veriyor sebep interrail olunca. Tabii yine bankada bir miktar para gostermen lazim. Kalacagin gun sayisi X 50-60 euro gibi.

benim bütçm max 1200 tl pasaportu falan yeni alıcam bu şekilde de bütçemi aşıçam galiba biraz daha para biriktirp yazın gitmek zorunda kalıcam

• Arkadaşlar öncelikle 24 yaşındayım asker e daha gitmedim.
    Bir bilgisayar firmasında calısıyorum...
    Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.

Ocak ayının ilk haftası gibi italyaya gitmeyi düşünüyorum.
    Schengen vizesi basvurusu yapıcam.
    İlk vizem olucak daha önce hiç yurt dışına çıkmadım 10 yıllık passaportum 9 kasımda geldi :) tarihide 6 kasım 2013 bitiş tarihide 6 kasım 2023 :)
    Şimdi öncelikle ilk basvurum olacağı için biraz tedirginim
    ilk aşama ve önemli olan iki şartları
    1 Sigortamı dayımın şirketinde başlattım 1 ekimde ocakta basvuru yapacagım için o zaman son 3 aylık SSK olmuş olacak.
    Suan hesabımda 6000 TL gibi bir miktar dönüyor Aktif olarak kullanılıyor gösterilmesi lazım çünkü.
    Hesabımı Ocak ayına kadar aktif olarak yükselticem bi 15 bin yada 20 bin yapmayı düşünüyorum göstermelik için..
    İş yeri evrakları tam olucak sicil gaztesi işte esnaf odasına kayıtları vs vs

Benim için Önemli olan Son 3 Aylık SSK
    İşe giriş Bildirgesi
    Son 3 aylık Aktif hesap dökumanı
    Son 3 Aylık maaş bordrosu
    Maaş yazısı falan

Sigortam ocakta 3 aylık olucak ve hesabım 15 20 bin arası olucak..

İtalyadan calısan bir ablamdan Davetiye gelecek..

Vize alamama gibi Bir durum olabilirmi RED yemekten korkuyorum...
    Daha önce Schengen vizesi almış olan arkadaşlardan tavsiyeler ve bilgi rica ediyorum.

Şimdiden Teşekkür ederim.

SİZCE BENİM ALMA ŞANSIM NEDİR BENDE OCAK İTALYAYA GİDİCEM İNŞ

• Derin1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1. ihtimal:
    Eğer 1 haftalık gidiyor iseniz, 10 günlük vize verirler.
    2 hafta için 20 gün.
    İlk vize olacağı için.

2. ihtimal:
    Direkt 6 aylık vize verirler.

Eğer gidiş-dönüş biletleriniz, kalacak yeriniz vs. hazırsa!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.