Bildirim
schengen vizesi hakkında
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
2 sa. önce paylaşıldı
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
4 sa. önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hollanda ve isviçre için kaçar aylık almıştın vizeyi? -
quote:
Orijinalden alıntı: asbst
hollanda ve isviçre için kaçar aylık almıştın vizeyi?
Hollanda ( turistik ) vizemi 45 günlük almıştım ( Multi ) isvicre'ye davetiyle ile gittiğimden 5 günlük vermişlerdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kendimce
quote:
Orijinalden alıntı: asbst
hollanda ve isviçre için kaçar aylık almıştın vizeyi?
Hollanda ( turistik ) vizemi 45 günlük almıştım ( Multi ) isvicre'ye davetiyle ile gittiğimden 5 günlük vermişlerdi.
benim bildiğim idata ile yapılıyor.. -
quote:
Merhaba,
bugün kadar alınmış 2 adet schengen vizem var ( Hollanda 2009 - İşvicre 2011 ) ( süreleri doldu ) simdi italya vizesi ( schengen ) almak istiyorum, artık aracı firma aracılığı ile alabilirmiyim? yoksa yine kendim mi gitmem gerekir?
Aracı firma ile halledilebilir. İlk schengen vizesinin bile konsolosluğu gidilmeden alındığını gördüm.
Eğer aracı firmaya para vermek istemiyorsanız, taksim-harbiyedeki idataya gidin. Tüm belgeleriniz hazır olsun, verin, 4-5 gün sonra çağırırlar konsolosluğa. -
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
quote:
Merhaba,
bugün kadar alınmış 2 adet schengen vizem var ( Hollanda 2009 - İşvicre 2011 ) ( süreleri doldu ) simdi italya vizesi ( schengen ) almak istiyorum, artık aracı firma aracılığı ile alabilirmiyim? yoksa yine kendim mi gitmem gerekir?
Aracı firma ile halledilebilir. İlk schengen vizesinin bile konsolosluğu gidilmeden alındığını gördüm.
Eğer aracı firmaya para vermek istemiyorsanız, taksim-harbiyedeki idataya gidin. Tüm belgeleriniz hazır olsun, verin, 4-5 gün sonra çağırırlar konsolosluğa.
işyerinden izin almam oraya gitmem nerdeyse aynı fiyatta denk geleceğinden sormuştum. Ancak sonradan öğrendim ki işyerim ile idata'nın anlaşması varmış; konsolosluğa çağrılmadan vize veriliyormuş ve kargo ile geri gönderiyorlarmış pasaportu belgelerimi bekliyorum başvurmak için teşekkürler bilgiler için.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
quote:
Merhaba,
Eğer aracı firmaya para vermek istemiyorsanız, taksim-harbiyedeki idataya gidin. Tüm belgeleriniz hazır olsun, verin, 4-5 gün sonra çağırırlar konsolosluğa.
işyerinden izin almam oraya gitmem nerdeyse aynı fiyatta denk geleceğinden sormuştum. Ancak sonradan öğrendim ki işyerim ile idata'nın anlaşması varmış; konsolosluğa çağrılmadan vize veriliyormuş ve kargo ile geri gönderiyorlarmış pasaportu belgelerimi bekliyorum başvurmak için teşekkürler bilgiler için.
Dediğinizde haklısınız, iş yerinden izin, 2 kere taksime gidip gelmek, zaman kaybı gibi nedenlerden dolayı aracı ile halletmek daha uygun. Ama sizin durum süper, şimdiden iyi yolculuklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nitec-84
merhabalar, benim shengen vizesi hakkında pek bilgim yok. Herkes bana shengen vize ücreti 6500 euro diyorlar doğrumu. Peki nasıl bu ücret oluyor. benim üç aylık emekli maaşım var. Üzerimde hiç bir mal mülk kayıtlı değil. İlk okul mezunuyum. Nasıl kayıtlı olabilirim ne yapabilirim gezmek ziyaret etmek amacıyla nasıl olur
şehir efsanesi inanmayın,6500 euro
emekliyseniz pek sorun çıkmaz vizede
vize ücretleri 150 lira felan -
Merhaba, Öncelikle rahatsız ediyorum özür dilerim.
Yarın Almanya Konsolosluğunda vize görüşmem var Turistik vize için. Vize başvuru formuyla aklıma 1-2 soru takıldı. Biraz da endişeleniyorum. Tam kavrıyamadım soruları.
Bütün belgelerimi topladım. Tek forumda takılı kaldım. Vize başvuru formunda 24. Soru "Talep Edilen Giriş Sayısı" diye soruyor.(Tekli-İki-Çok)
Vize sürem dahilinde Almanya'ya bir kez girip çıkacağım fakat bu sürede sadece Schengen alanında 1-2 ülkeye geçeceğim. Bu sorunun cvb nedir.
Bir de 34-35. Soruyla alakalı AB vatandaşı 1. derece akrabam yok , davetiye gönderen kişide kuzenim oluyor(AB Vatandaşı olup olmadığını bilmiyorum). Bu soruyu nasıl yanıtlandırmalıyım.
Formda 1-2 soruyu anlıyamamaktan dolayı red almak istemiyorum.
Saygılarımla -
quote:
Orijinalden alıntı: mek38
Merhaba, Öncelikle rahatsız ediyorum özür dilerim.
Yarın Almanya Konsolosluğunda vize görüşmem var Turistik vize için. Vize başvuru formuyla aklıma 1-2 soru takıldı. Biraz da endişeleniyorum. Tam kavrıyamadım soruları.
Bütün belgelerimi topladım. Tek forumda takılı kaldım. Vize başvuru formunda 24. Soru "Talep Edilen Giriş Sayısı" diye soruyor.(Tekli-İki-Çok)
Vize sürem dahilinde Almanya'ya bir kez girip çıkacağım fakat bu sürede sadece Schengen alanında 1-2 ülkeye geçeceğim. Bu sorunun cvb nedir.
Bir de 34-35. Soruyla alakalı AB vatandaşı 1. derece akrabam yok , davetiye gönderen kişide kuzenim oluyor(AB Vatandaşı olup olmadığını bilmiyorum). Bu soruyu nasıl yanıtlandırmalıyım.
Formda 1-2 soruyu anlıyamamaktan dolayı red almak istemiyorum.
Saygılarımla
tam olarak rotanız nedir? sırasıyla giriş çıkış
34-35 soru ne?
-
Artık gerek kalmadı sağolasın, vize evraklarımı teslim ettim 2 gün sonra red yazısı verdiler soru sormadan gereken tarihten önce dönmezmişim diye, itiraz ettim 14 gün oldu hala bir cvp yok. -
bişey sormak istiyorum ben geçen ay turistik amaçlı çek cumhuriyetinden tek girişli 1 aylık schengen vizesi aldım örneğin bi iki ay sorna tekrar başvursam(yunanistan) yine aynı şekilde kısa süreli tek giriş mi verirler yoksa gitmiş sıkıntı çıakrmamış zamanında dönmüş falan diyerek daha uzun süreli esnek bi vize verirler mi ? deneyimi olan paylaşırsa sevinirim -
Barselonaya turla gidiyoruz
izmir yunan elciligindan 2 gunde 2 aylik multi vize aldilar
120 euro tuttu
dedikleri;
esimin eski rodos vizesi işe yaramış
bundan sonra daha kolaymış vize almak artık -
arkadaşlar benim kafama takılan soruda şu.ben haziranda interrail yapmak istiyorum.shengen vizesini şimdi alsam ne zamana kadar geçerli olucak ? yani başlangıç tarihi nedir bu vizenin aldıktan sonra ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak
arkadaşlar benim kafama takılan soruda şu.ben haziranda interrail yapmak istiyorum.shengen vizesini şimdi alsam ne zamana kadar geçerli olucak ? yani başlangıç tarihi nedir bu vizenin aldıktan sonra ?
istediğn tarihi sen seçiyorusun ,şimdi başvur vize tarihini bu tarihlerde iste . 01.06.2012 -01.07.2012 -
quote:
Orijinalden alıntı: hella
quote:
Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak
arkadaşlar benim kafama takılan soruda şu.ben haziranda interrail yapmak istiyorum.shengen vizesini şimdi alsam ne zamana kadar geçerli olucak ? yani başlangıç tarihi nedir bu vizenin aldıktan sonra ?
istediğn tarihi sen seçiyorusun ,şimdi başvur vize tarihini bu tarihlerde iste . 01.06.2012 -01.07.2012
hmm.anladım teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X