Şimdi Ara

Schengen Vizesi Sorunu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
26
Favori
138.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar düşündüm taşındım da herhalde siz haklısınız.

Vize başvurusunu Yunanistan'da 15 gün kalacak şekilde ve Çok Girişli olarak yapayım.

Diğer türlü aradım taradım mümkünatı yok.

Bİr kere Balkan'da online otobüs bileti satın alamıyorsunuz. Koca Sırbistan'da Bulgar'da online bilet albileceğiniz 1-2 firma var. Rezervasyon yapılamıyor almak zorunlu.
    İade etseniz bileti bu sefer %20 ücret kesiyor. Uçakla gitmek olabilirdi ama o da pek efektif değil.

Sizce Selanik'ten 15 günlük rezervasyon yapsam multi girişli Etats Schengen verirler mi? Mebzul miktarda param var bankada ama Yunanistan'ın son 1 senedir doğru düzgün vize vermediği gibi şeyler yazıyor ekşide.

Bilemedim.
  • Arkadaslar schengen vizesinin guncel fiyati 60 euro mu 80 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 Euro.@Zerathull

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhone -- 14 Mayıs 2019; 14:32:54 >
  • salcaki S kullanıcısına yanıt
    Selamlar, daha önce schengen vizelerim ve İngiltere vizelerim mevcut. En son geçtiğimiz sene Fransa’dan 3 aylık alabildim :))
    Ağustos dayında bir Yunanistan seyahatim olacak. Vize danışmanlık hizmeti veren biri ile görüştüğümde, ocak ayında Danimarka seyahatim olacağından vizeyi olabildiğince uzun almak istediğimi belirttim. O da bir önceki seyahatim Fransa olduğu icin oradan başvururuz dedi. Haliyle Fransa giriş çıkışım olmayacak bu sefer :)

Sözün özü, sizin de başvurunuz da Fransa üzerinden olmuş. Peki sizin seyahatiniz gerçekten Fransa’ya mi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 17 Haziran 2019; 15:28:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.