Şimdi shcustere inanmayip recaiye inanalar çıkar:D
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
ne zaman gelip yorum yapacaksın diye bekliyorduk.kime inanacagımızı sana mı sorucaz pardon ama
adam robinho çok zor bir adam biraz sorunlu ben sorunlu adamaları severim demek istemiş orda siz de robi gelmez anlamışsınız...
quote:
Schuster de zaten demiş ya, "Robinho'yu istemiyorum, gelmeyecek." Sen rahat takıl, kendi forumlarına falan bak.
quote:
ben papa 32. swithchuck a inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CrossBoy
Maçın ardından verdiği röportaj da Schuster ' Bobo veya Nobre gibi uzun boylu ve fizikli bie golcü aramıyoruz , ufat tefek , aralara kaçan ve daha teknik bir golcü arıyoruz' dedi.Bunun üzerine muhabir 'Robinho mu ?' diye sordu.Fakat Schuster ' çok zor sanırım Barcelona ile anlaşmış' dedi.
Rooney
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanakd5
Robinho Eto'o Agbonlahor Defoe Suárez
Aklıma hemen bunlar geldi.
Eto'o
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanakd5 Suárez
Bu adam gelmez Türkiye'ye. Ajax Suarez için Dünya Kupası'ndan önce 20 m isterken Kupa sonrası 30-40 istiyordu en son. Bonservisini geçin Suarez gelmez. Adam şurada parladıktan sonra ilk transferini yapacak, onu da Türkiye'ye gelerek yapmaz herhalde değil mi?
ever rooney olabilir onun dışında aklıma aguero,tevez,david villa geliyor.ama villa daha yeni barca ya gitti bu sene gelmez.
Öncelikle Robinho Beşiktaş ta Bunu Belirteyim Ama Bu Tariflere Uyan Çok Güzel Bi Oyuncu Var. Carlos Tevez.
mübarek bize uygun olan bütün adamları da city toplamış
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00
mübarek bize uygun olan bütün adamları da city toplamış
Bilmem röpotajı izlediniz mi ama,muhabir robinho dedikten sonra bern schusterin surat ifadesi herşeyi anlatıyor..