Şimdi Ara

SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
24.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler hocam da etkisi 6 aya gosterir diyor. 6 aya dokulwcekler yani bir bucuk 2 aya etkilen yokmu. Yoksa buda etkili olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/dokulme-karsiti-urunler/bc-bonacure-hair-activator-dokulme-onleyici-2li-set-P66779521

Hocam bu link deki aynı marka ama sanki daha etkili gibi yazıyor doğrumudur.

böyle birşey almayı düşünüyorum.
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    3dmen yeter
    TMMDIR ALIYORUM DEDİĞİNİZİ.
    ÜRÜNÜ ALDIM N11 DEN 97 LİK GÜVENİRLİLİKDEKİ BİR SATICIDAN GELDİĞİNDE KONTROLERİ NASIL SAĞLARIZ.
  • Beyler aşağıda verdiğim saç tipini nasıl yapabilirim?

Saçlarım ince telli, sık, çabuk kabaran, kolay şekle girmeyen bir tip.
    Şampuan, wax ve sprey önerilerine açığım.

SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU

• IraArel kullanıcısına yanıt
    flexwax şampuan 3dmension serisi
  • Sprey olarak ne önerirsiniz?
    Ve fırça olarak?
    Son olarak 3dmension'dan hangi şampuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 27 Ağustos 2015; 22:42:34 >
  • Isidan koruyucu almak istiyorum, blumaan ve birkac youtuber'in daha kullandigi tresemme isi koruyucuyu almayi düşünüyorum ürün hakkinda ne dersiniz sizve almali miyim?
  • Benim aklıma takılan bi soru var şimdi genelde gum waxların tutuculuğu daha yüksek oluyor faakt siz flexwax ın tutuculuğu daha yüksek demişsiniz krem wax olduğu halde cidden tutuculuğu daha mı iyi ona göre kendime bi set düzenleyip alacağım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouguippo

Benim aklıma takılan bi soru var şimdi genelde gum waxların tutuculuğu daha yüksek oluyor faakt siz flexwax ın tutuculuğu daha yüksek demişsiniz krem wax olduğu halde cidden tutuculuğu daha mı iyi ona göre kendime bi set düzenleyip alacağım şimdiden teşekkürler

İyi ben kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markaya ait olan Gliss sampuanlarini uzun sure kullandim, kullanmak isteyenlere onerim, eger saciniz kuru degilse sakin kullanmayin, yagli saclar icin olani bile yaglandiriyor diyebilirim. Neredeyse tum sampuanlarini denedim, aralarinda en iyisi pembe kutulu olani ama onu da en son uretimden kaldirmislardi. Ben de bu yuzden biraktim kullanmayi, acayip yagli saclara sahibim suan diger sampuanlarindan dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Bu markaya ait olan Gliss sampuanlarini uzun sure kullandim, kullanmak isteyenlere onerim, eger saciniz kuru degilse sakin kullanmayin, yagli saclar icin olani bile yaglandiriyor diyebilirim. Neredeyse tum sampuanlarini denedim, aralarinda en iyisi pembe kutulu olani ama onu da en son uretimden kaldirmislardi. Ben de bu yuzden biraktim kullanmayi, acayip yagli saclara sahibim suan diger sampuanlarindan dolayi.

3dmen yaglı saclar ıcın olanını kullanabılırsın
    Yok hocam pahali geldi, suan Tresan kullaniyorum memnunum simdilik. Alman markalarindan devam

taze olup olmadığını nasıl anlıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenevre23

taze olup olmadığını nasıl anlıyorsun?

Üstünde tarihi yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ürün kapalı olsa da bayatlıyor mu
    kerastase aminexil serumlarda da bu olay olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenevre23

ürün kapalı olsa da bayatlıyor mu
    kerastase aminexil serumlarda da bu olay olur mu

Biraz etkiler
  • hocam ince telli saçlarım var ve dökülüyorlar kerastase spesifique aminexil serumda karar kıldım bu serumlar tek kullanımlık mı günlük mü bilmiyorum hocam bilginiz varsa size zahmet bir el atın
  • salvatorrecorleon S kullanıcısına yanıt
    türkiyede varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.