Şimdi Ara

SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
24.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galatakontu

Saçhane den denman marka fırçaları incele

Şuan bu var bende.
    http://sachane.com/denman-klasik-sekillendirici-firca-d3.html

Ama diyorum yuvarlak mi alsam bi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvatorrecorleon S kullanıcısına yanıt
    Olabilir Alıp kullan. Sanırım yuvarlak olanlar daha kolay kullanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: galatakontu

Olabilir Alıp kullan. Sanırım yuvarlak olanlar daha kolay kullanılıyor

Aynen benimki ile saç duzlestirme daha zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvatorrecorleon -- 11 Eylül 2015; 18:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatorrecorleon

Beyler güzel bir fırça almak istiyorum var mi bir öneriniz? hacim konusunda falan güzel olan

Fırça hacim vermez,ancak fönlerken şekil verebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Hacim o cümlede yanlış oldu. Şuan sahip oldugum fırça, saci duzlestirirken dimdik yapiyor. Normalda Hacimli olan saclarimi bile değiştiriyor, Yuvarlak daha iyi olur diye düşündüm

• hocam ultra güçlü dediğine bakma o kadar çok bi tutuş sağlamıyor
    bende de bundan var ama çok sert hocam ya saçları nemliyken taradığımda kafa mı acıtıyor ben epk memnun kalmadım duruyor öyle kenarda birde bu saç işiyle bu kadar ilgili olmadan önce aldığım şöyle basit bişey var gayet işimi görüyor.

http://www.hepsiburada.com/banat-natural-297-fon-fircasi-p-SGBAN660297
  • Ben Fejic Carbon Japan Tarak kullanıyorum arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt551

bende de bundan var ama çok sert hocam ya saçları nemliyken taradığımda kafa mı acıtıyor ben epk memnun kalmadım duruyor öyle kenarda birde bu saç işiyle bu kadar ilgili olmadan önce aldığım şöyle basit bişey var gayet işimi görüyor.

http://www.hepsiburada.com/banat-natural-297-fon-fircasi-p-SGBAN660297

Bunlar sert olur biliyorum. Benim istedigim bu denman'in ısı iletimi falan güzel olan. Slikhaar'da veya diger Youtuberlar'da genellikle dedigimi kullaniyo

• hocam niye mesajimi siliyorsun sorumu cevaplarmisin lutfen. tavsiyen uzerine kozmoyadan 3d mension root activator sampuan aldim. kozmoya taze urunler satiyor demissin ama uretim tarihi 2 subat 2014 son kullanma tarihi 2017 diyor, 2014 te uretilen urun eski mi oluyor anlamadim, senin kozmoyadan aldigin 3d mension sampuanin uretim tarihi nedir mesela merak ettim acaba eski urun mu gonderdiler bana?
    alıpta kullanırsan yorumlarını bekliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: leroy1

hocam niye mesajimi siliyorsun sorumu cevaplarmisin lutfen. tavsiyen uzerine kozmoyadan 3d mension root activator sampuan aldim. kozmoya taze urunler satiyor demissin ama uretim tarihi 2 subat 2014 son kullanma tarihi 2017 diyor, 2014 te uretilen urun eski mi oluyor anlamadim, senin kozmoyadan aldigin 3d mension sampuanin uretim tarihi nedir mesela merak ettim acaba eski urun mu gonderdiler bana?

Benim mesajlarını silme gibi bir yetkim yok, silmem imkansız yani.Sorunu cevaplayacaktım iş yerinde müşteri geldi sonradan unutmuşum.Ben kozmoyadan tarih sorup alıyorum Ürünleri benim ürün Ocak 2015 ürünü

• peki subat 2014 urunu kullanmam da bi sıkıntı olur mu birde mat kaliteli bi wax istiyorum 3d molding mi onerirsin veya flexwax mı birde tutuculugu iyi ama saci parlatmayacak mat bi sprey onerirmisin,tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt551

hocam ultra güçlü dediğine bakma o kadar çok bi tutuş sağlamıyor

Hocam benim saça gitmez mi yani?

• neden gitmesin hocam gayet gider sen nasıl bi model yapıcaksın tutturuculuk mu istiyorsun yoksa sürekli saçlarla oynarım falan mı diyorsun. sürekli düzeltmek isterim falan dersen flex wax kullandıktan sonra spreye falan gerek yok belli bi süre şeklini koruduktan sonra bozuluyor. bozulduktan sonra elinle tekrar şekil verebilirsin. yok ben sabit kalsın istiyorum dersen spreyle falan sabitlemen gerekir
  • quote:

peki subat 2014 urunu kullanmam da bi sıkıntı olur mu birde mat kaliteli bi wax istiyorum 3d molding mi onerirsin veya flexwax mı birde tutuculugu iyi ama saci parlatmayacak mat bi sprey onerirmisin,tesekkurler

Bir sorun olmaz flexwax ile osis session

• quote:

bu mudur dedigin sprey hocamhttp://sachane.com/osis-session-ekstra-tutucu-sprey-100-ml.html

Evet ama ben freezi daha çok seviyorum

• Saçlarım hafif dalgalı, kalın telli ve sık..Hafif kısalttırıp ara makas attırıyorum 25 gün götürüyor. ( saç orta uzunlukta )
    Daha önce osmo clay wax kullandım tutuculuğu baya iyidi ama çabuk yağlanıyordu saçı ve ağırlaştırıyordu.Şimdi osis flex wax kullanmak istiyorum ancak saç tipime uygun mudur ? Fön çektim wax'ı sürdüm o şekil kalır mı yani rüzgarda falan saçlarda elektriklenme yapar mı ? ( ekstra saç spreyiyle sabitleyebilirim onun için bir öneriniz var mı ? )

Ve bu saç tipime göre bir şampuan önerisi biliyor musunuz ? şuanda gliss 3x keratin kullanıyorum elektriklenme fazla yapmıyor. ( Hergün fön çekiyorum bu arada )

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • hocam osis clay wax diye bir ürün yok osiste osmo yazıcaktın galiba tutuculuk istiyosan tigi matte veya osis flexwax öneririm şampuan olarakda 3dmension deneyebilirsin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.