Şimdi Ara

SCHWARZKOPF PROFESYONEL ÜRÜNLERİ İNCELEME, YORUM ve TARTIŞMA KONUSU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
24.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Orijinalden alıntı: Relles

Osis in waxları her daim iyidir tereddüt etmeden alabilirsin . Ben osis claywax kullanıyorum gayetde memnunum

Osis claywax diye bir ürün yok

Haha aklım hep Osise gidiyor . Karıştırmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Arkadaşlar saçlarım ince telli ve seyrek ve bazen fönden sonra saçlarımda çok elektriklenme oluyor. Bir de fönde saçımı istediğim gibi yapamıyorum hani ön tarafını kaldırıyorum ama arka kısım çok sıkıntılı oluyor. Neyse şu an Bonhair diye bi markanın matt wax ını kullanıyorum, sprey olarakta Morfose turuncu var. Bunları aciliyetten berberden almıştım. Şimdi ben Osis Flexwax ve Osis Session Ekstra Tutucu Sprey ikilisini alsam benim için nasıl olur ayrıca şu anki kullandıklarımdan farkı olur mu gerçekten ve parasına değer mi?

Yardım

Şahinden mercedese binmiş olursun

Hocam peki saçıma göre hangi wax ve spreyi almalıyım? Dediklerim nasıl olur? Birde spreyde Silhouette diyorlar o nasıl olur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar saçlarım ince telli ve seyrek ve bazen fönden sonra saçlarımda çok elektriklenme oluyor. Bir de fönde saçımı istediğim gibi yapamıyorum hani ön tarafını kaldırıyorum ama arka kısım çok sıkıntılı oluyor. Neyse şu an Bonhair diye bi markanın matt wax ını kullanıyorum, sprey olarakta Morfose turuncu var. Bunları aciliyetten berberden almıştım. Şimdi ben Osis Flexwax ve Osis Session Ekstra Tutucu Sprey ikilisini alsam benim için nasıl olur ayrıca şu anki kullandıklarımdan farkı olur mu gerçekten ve parasına değer mi?

Yardım

Hocam peki saçıma göre hangi wax ve spreyi almalıyım? Dediklerim nasıl olur? Birde spreyde Silhouette diyorlar o nasıl olur?

Mat hacim istiyorsan mess up, doğal şekillendirme istiyorsan flexwax, parlak pomade tarzı istiyorsan thrill

• kurt551 K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardesim dedigin gibi flexwax + sprey yapayım.saçlarım en fazla 5-6 cm olduğunda kestiriyorum cok uzatmiyrm yani iste sıkıntı olmasın diye.osis session ekstra tutucu sprey yeterli olur mu bu uzunluk icin yoksa dediginden mi almak lazım.bir de bu flex tek basina yeterli olmaz mi acaba onu da sorayım ?

• Aynen ince saça gitmeyecek bir ürün galiba hem de mat degil bana uymadı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkntlg

Tamamdır kardesim dedigin gibi flexwax + sprey yapayım.saçlarım en fazla 5-6 cm olduğunda kestiriyorum cok uzatmiyrm yani iste sıkıntı olmasın diye.osis session ekstra tutucu sprey yeterli olur mu bu uzunluk icin yoksa dediginden mi almak lazım.bir de bu flex tek basina yeterli olmaz mi acaba onu da sorayım ?

İkisini de kullanabilirsin
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ikisinden birini alayım o zaman ben flex in yanına.cevaplar icin de herkese tesekkurler

• Sachaneden aldığım 3dmen saçlarımı süper yaptı, kozmoyadan aldığım 3dmen saçlarımı çok kötü yaptı.Ali gürden aldığım bonacure de saçlarımı kötü yaparsa kerastase a dönücem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım

Mat hacim istiyorsan mess up, doğal şekillendirme istiyorsan flexwax, parlak pomade tarzı istiyorsan thrill

Pomade noluyor hocam? Bir de sprey olarak sizce hangisi Silhouette mi yoksa Osis Session Ekstra Tutucu Sprey mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım

Pomade noluyor hocam? Bir de sprey olarak sizce hangisi Silhouette mi yoksa Osis Session Ekstra Tutucu Sprey mi?

En iyi tutuş silhoutte ama koku olarak osis

• quote:

Konu güncellenecektir...

Şimdi flexwax ve mess up arasından hangisini alayım? Saçlarımı yeni kestirdim. Ve mess up flexwaxa gore daha ucuz. Aralarındaki fark ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Konu güncellenecektir...

Şimdi flexwax ve mess up arasından hangisini alayım? Saçlarımı yeni kestirdim. Ve mess up flexwaxa gore daha ucuz. Aralarındaki fark ne?

Mess up ultra mat doku yüksek hacim verir, saçların zor şekil alıyorsa flexwax alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Siparişi verdim.
    Senin model de iyiymiş.
    Hatta şuan saç kesimim ona yakın. Önler uzun yanlar ve üstler kısa.
    Ama bir türlü verim alamıyorum.
    Alamıyacağımı düşündüğümden de o üstteki modele geçmeyi düşünüyorum.

Hocam merhaba. Siz Silhouette'yi n11'den mi sipariş vermiştiniz? Eğer ordan verdiyseniz ürün nasıl, memnun musunuz?

Edit: Ayrıca siz ne kadara almıştınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 19 Kasım 2015; 10:14:03 >
  • Evet n11 den yukarıda arkadaşın önerdiği linkten.
    44 TL'ydi galiba.
    Şuana kadar kullandığım en iyi sprey.
    Biraz parlak o kadar. Aşırı değil.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    En iyisi olduğuna neye göre karar verdin. Başka hangi spreyleri denedin

• galatakontu kullanıcısına yanıt
    En iyi sprey demedim zaten.
    Kullandığım en iyi sprey dedim.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Hangi spreylere göre mesela. Neler kullandın

• galatakontu kullanıcısına yanıt
    Taft, studio vs.
  • Arkadaşlar flex wax ı şöyle ucuza ve güzel hangi siteden alabilirim?

• http://urun.n11.com/briyantin-wax/schwarzkopf-osis-flex-wax-krem-wax-50-ml-P34932842 ben her zaman buradan alıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ertesi günde hemen geliyor

şu an ellerinde ürün yok heralde satışa kapalı yazıyor ilk defa böyle bi durumla karşılıyorum 1 yıldır hep buradan alyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt551 -- 29 Kasım 2015; 10:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.