Profesyonel olarak ne önerirsin peki? Yalnızca şampuan değil saç şekillendirici için de öneride bulunursan sevinirim
titironn.g.t.mT
kullanıcısına yanıt
BC Nem yükleme ve Osis Flexwax.Kombin edersen müthiş bir sonuç ortaya çıkabilir.
Konuyu yeni keşfettim bayağı işime yarar. Orta kalınlıkta saç tellerim var ve cok dalgalı wax kullanmaya basladim ama kaliteli seyler alayim en azindan.
Antocio
kullanıcısına yanıt
Profesyonel ürün mü istiyorsun?Nasıl bir sonuç istiyorsun?
deepfear7
kullanıcısına yanıt
Hocam açıkçası sacimla pek ugrasan birisi degildim ama saçlarım dagilmaya basladi ve yasta ilerleyince daha ciddi gorunmek gerekiyor.
Saclarim dalgalı (cocukken kivircikti) profesyonelden kastinizi pek anlayamadim desem yeridir.
Amacim saçlarimin daha duzgun gorunmesini saglamak mat-parlak karisimi renk tonu olur ya böyle düzgün onun icin birkac sey deneyebilirim
Antocio
kullanıcısına yanıt
Bakabilirsin
Bu mesaja eklenen görseller:
deepfear7
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim. Osis flexwax parlak doku yazıyor. Bu parlaklık jölede ki gibi bir şey değil değil mi ? Birde BCnin çok farklı ürünleri var, sen yalnızca şampuan için mi önerdin onu ?
quote:
Orijinalden alıntı: titironn.g.t.m
Teşekkür ederim. Osis flexwax parlak doku yazıyor. Bu parlaklık jölede ki gibi bir şey değil değil mi ? Birde BCnin çok farklı ürünleri var, sen yalnızca şampuan için mi önerdin onu ?
Bişey sürdğüğün için kalınlığı tam çözemedim.Nasıl bir şampuan istiyorsun?
mesajım bulunsun saç bakım için ürünler lazım banada özellikle wax ve sprey konusu
gladyo38G
kullanıcısına yanıt
Saç tipini söyler misin
quote:
Orijinalden alıntı: deepfear7
Saç tipini söyler misin
Kalın telli kıvırcık ile dalgalı arası kupkuru bir saça sahibim.Fön çekip ardından pres ile düzleştirsem bile elektrikleniyor waxlara rağmen bunu yapıyor. Öneri olarak wax ne kullanabilirim yoğun tutuştan ziyade biraz daha sponge tarzı bişeyler önerebilir misiniz ? En ama en önemlisi bu kuruluğu nasıl halledicez ? Kıvırcıklık asla sorun değil ama kurulukla baş edemiyorum şuan head and sholders badem sampuan ve krem kullanıyorum. Kesin çözüm için profesyonel ürünlere razıyım. Artık olmaz ise saçıma keratin yükleticem
quote:
Orijinalden alıntı: deepfear7
Saç tipini söyler misin
Hocam ordamisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: TavukPilav
Kalın telli kıvırcık ile dalgalı arası kupkuru bir saça sahibim.Fön çekip ardından pres ile düzleştirsem bile elektrikleniyor waxlara rağmen bunu yapıyor. Öneri olarak wax ne kullanabilirim yoğun tutuştan ziyade biraz daha sponge tarzı bişeyler önerebilir misiniz ? En ama en önemlisi bu kuruluğu nasıl halledicez ? Kıvırcıklık asla sorun değil ama kurulukla baş edemiyorum şuan head and sholders badem sampuan ve krem kullanıyorum. Kesin çözüm için profesyonel ürünlere razıyım. Artık olmaz ise saçıma keratin yükleticem
Bonacure mükemmel kontrol, osis flexwax
deepfear7
kullanıcısına yanıt
hocam bende şuan taft jöle ve wellaflex sprey kullanıyorum.Sprey'den memnunum yanlız jöle saçlarımı çok yapıştırıyor.Saçlarımda sık olduğundan doğal bir görünüm olmuyor.Tavsiyen var mı ? Ben saçlarım doğal görünsün ama verdiğim şekilde bozulmasın istiyorum.
hocam bende şuan taft jöle ve wellaflex sprey kullanıyorum.Sprey'den memnunum yanlız jöle saçlarımı çok yapıştırıyor.Saçlarımda sık olduğundan doğal bir görünüm olmuyor.Tavsiyen var mı ? Ben saçlarım doğal görünsün ama verdiğim şekilde bozulmasın istiyorum.
Arkadaşın dediği ürün tam da sana göre
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ungalath
teşekkürler
Arkadaslar saclarim ince telli ve su an burnuma kadar geliyolar. Saclarima firca ve makinayla fön cektikten sonra sekil verebiliyorum. Benim sorunum sabitlemekte daha önce mess up ve ardindan taft 4 numarali spreyi kullaniyordum fakat gün icinde bozulabilyodu. Daha yogun bir wax yada clay gibi bir ürün mü kullanmaliyim yoksa daha tutucu bir sprey mi ?Acikcasi istedigim sonucu kuaförlerdeki ucuz fonex gazsiz spreyler sagliyor. Forumda Schwarzkopf Silhouettenin iyi oldugu yazilmis. Bunu tavsiye edermisiniz ? Gazsiz olanini deneyen oldumu ?