Şimdi Ara

Scientific Atlanta EPC2203 Modemde İnternete Bağlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Scientifi Atlanta EPC2203 modem kullanıyorum. İnterneti ethernetle bağlamaya kalktığımda dizüstümde çalışırken, masaüstümde çalışmıyor. İnternete routerdan bağlanıyorum. Network'teki bütün kabloları kontrol ettim hepsi çalışıyor, ama benim masaüstünde düzgün bir IP adresi alamıyor. Neden olabilir ve de nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Bende 1 haftadır uğraşıyorum ama çözüm bulamadım modem arkasına 8'li bir swicht takdım onun arkasında da RT-205 var yaaa kablosuz çıkıyor ya kablolu ikisini beceremedim kablo modemin arayüzü olsa halledilecek bir sorun ama modemin şifresi yok ama aramaya devam edeceğim bulursam yazarım...
  • benimde o tip bir sorunum var 2 laptop var 1 i girerken diğeri girmiyor. bende de air tires wirelles cevirici alet var. çözemedim olmadı teknik servisi cağırıcam uydunetin siz de birşey bulursanız yazın . muhtemelen 2 pc birden çalıştırmıyo
  • adsl modeminizin arayüze bağlanıp ordan dchp serverini kapatın

http://forum.donanimhaber.com/m_16817362/tm.htm
  • airties müşteri hizmetlerini arayın onlar anlatıyorlar
  • Ağ bağlantılarından İnternet İletişim Kurallarından IP adresini otomatik olarak vermeyin. Elle girin. Örneğin 192.168.1.5 gibi. Birbirleriyle çakışıyor olabilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.