Şimdi Ara

Scientific Linux kurulum hatası. [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, scientific linux 6.5'u hazırladığım flash disk ile yüklemeye çalıştım fakat kurulum esnasında bir sorunla karşılaştım. pic.twitter.com/LQzztiG8a0 adresinden hata mesajının çektiğim fotoğrafına ulaşabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastHope -- 12 Mart 2014; 9:25:58 >

• Paket bilgilerini okuyamamış. Bu bilgileri dvd içindenmi yoksa yansıdanmı okumaya çalışıyor emin olamadım.
    Duruma göre bir çok farklı sorun olabilir.
    Kurulum sırasında kablosuz kullanıyorsanız ağ kartını tanımamış olabilir. Kurmaya çalıştığınız dağıtım, güncellikten ziyade kararlı yapısıyla öne çıkan Redhat üzerine inşa edilmiş. bu yüzden güncel ağ kartı sürücüleri içermeyebilir. Bu durumda kurulum sırasında ethernet bağlantısı kullanmanız gerekir.
    İnternet yansısında sorun olabilir.
    İndirdiğiniz iso kalıbında veya yazılan dvd diskte sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton252 -- 11 Mart 2014; 17:01:36 >
  • proton252 P kullanıcısına yanıt
    Flash disk'i kurulum diski yapıp öyle kurmayı denemiştim. İnternetim ethernet ile bağlı zaten. Belki iso dosyası bozuk inmiş olabilir. Şimdi 64bit lik olanı indiriyorum, bir de öyle deneyeceğim.
  • 64bitlik sl'yi çalıştırabildim. Fakat wireless'ı otomatik olarak bulamıyor, uyumsuzluk sorunu var sanırım. SL wireless sorununu halledene kadar, ubuntu kullanmaaya devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.