Şimdi Ara

Scirocco satıp tiguan mı renegade mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

dağ başındaki yere tiguan ve renegade ile çıkamazsınız ki. hiçbir arazi kabiliyeti yok iki aracında.

subaru xv ve ford kuga'ya bakın. tipi sorun değil ise suzuki s4'de olur.

subaruyu anlarımda bunların yapamadığını kuga mı yapacak ?

kuga'nın 4*4'ü holden'in geliştirilmiş halidir hocam kilit yoktur ama elektronik çekiş sistemleri arasında en iyisidir. yani evet rahat rahat çıkar.

ne yalan söyliyim cok ekstrem bi durum olmadığı sürece bu suvcukların hepsi bana aynı geliyor arazi kabiliyetinde ( subaru hariç )

Suv demek offroad demek değildir . Offroad için ayrı bir sınıf vardır. Suv gibi büyük araçlar geniş aileler için tasarlanmıştır. Gene belli başlı arazi yeteneği vardır ancak ekstrem şartlar için değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

quote:

quote:

quote:

quote:

dağ başındaki yere tiguan ve renegade ile çıkamazsınız ki. hiçbir arazi kabiliyeti yok iki aracında.

subaru xv ve ford kuga'ya bakın. tipi sorun değil ise suzuki s4'de olur.

subaruyu anlarımda bunların yapamadığını kuga mı yapacak ?

kuga'nın 4*4'ü holden'in geliştirilmiş halidir hocam kilit yoktur ama elektronik çekiş sistemleri arasında en iyisidir. yani evet rahat rahat çıkar.

ne yalan söyliyim cok ekstrem bi durum olmadığı sürece bu suvcukların hepsi bana aynı geliyor arazi kabiliyetinde ( subaru hariç )

Suv demek offroad demek değildir . Offroad için ayrı bir sınıf vardır. Suv gibi büyük araçlar geniş aileler için tasarlanmıştır. Gene belli başlı arazi yeteneği vardır ancak ekstrem şartlar için değildir.

neden suv un tanımına yapma gereği duydun anlamadım .. zaten bende extrem bir durum olmazsa diyorum hepsi 3 aşa 5 yukarı aynı ..

• Tiguan.
  • İkisi arasında kesinlikle jeep terci edilmeli bence çünkü çok iyi bir indirim almışsınız ve araç güzel ama ben olsam subaru forester alırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.