Şimdi Ara

SCISHION V88 plus Smart TV HD Box Android 5.1 İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
24.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kodide aynı isimle video - eklentiler bölümünde yeralır.

Kurulu değilse kurarsınız çok zor bir işlem değil.

Yukarıdaki mesajımda tavsiye ettiğim online film & dizi & iptv izeleme eklentileri var.

kurulum ve inceleme videosu da paylaşmıştım oradan da destek alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden sitesinde satışı var. alayımmı gençler memnunusunuz.

Bu cihazlar adaptörsüz direk usb kablosuyla çalışabiliyor mu tv nin usb sinden.

şu iki cihazdan hangisi sizce

SCISHION V88 PLUS
    MK809 IV ANDROİD
  • Bende bu aletten aldım. saolsun bi abimiz yardımcı oldu. memnunum ihtiyaçlarımı karşıladı.
    digitürkplay de sorunsuz maç izlenebiliyor.
  • Geçen 28 dolardan sipariş verdim gearbest'ten. Bakalım gelsin nasılmış özellikle kodi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clive kullanıcısına yanıt
    hangi kargo firmasını seçtiniz ben malesiapost seçtim malesef ürün daha 1 aydır türkiyeye dahi gelemedi takipsiz ürünler bile daha hızlı geliyor
  • oyankaya O kullanıcısına yanıt
    PostNL seçtim, maleysia kadar rezil kargo yok 1 aydan önce gelmiyor o
    sevindim hayırlı olsun sanırım benden önce ürün elinize geçer. sipariş tarihim 9 mart bakalım ne zaman gelecek ürün.
  • @rfve hocam youtube 720 p sorunu çözüldü mü youtube 1080 p izleyebiliyor musunuz ?

bu arada bu cihazı ,Marka: Scishion
    Model: V88 plus
    GPU: Mali-400
    Sistem: Android 5.1
    CPU: RK3229
    Core: 1.5GHz,Quad Core
    RAM: 2G
    RAM Tipi: DDR3
    ROM: 8G

satmayı düşünen arkadaşımız varsa istanbul avrupa yakası elden teslim alabilirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 7 Nisan 2017; 11:32:56 >
    Hocam geldi mi benim bugün geldi kurdum biraz bakındım sorun yok ancak gearbest'ten aldığım da 5.1 android varken şimdi 6.0 yazıyor demek ki güncellenmiş acaba bulabilir miyiz yazılımı nette bulamadım
  • Bu urunu hepsiburada da gordum 259 lira fiyati var degermi tavsiye edermisiniz? Ozellikle digiturk play geri sarma olayi korkutuyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 14 Nisan 2017; 22:43:58 >
    Evet benim ürünümde geldi ancak kendi kumandası berbat ötesi. gearbestten viboton kumanda alacaktım ancak sahibinden de biri 65 liraya satıyormuş aldım beklemedim. evet benimki de 5.1 güncelleme yapmayı denedim yeni güncelleme yok dedi nasıl yükselteceğiz 6.0 a bir fikrim yok benimde.
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    play üyeliğim yok ancak diledigin yerde üyeliğim var. denedim sorunsuz çalışıyor.
    bende daha önceden bu ürün vardı onu kullanıyorum gayet iyihttp://www.gearbest.com/air-mouse/pp_467450.html

Bu arada Kodi 17.1 güncellemesini yapamadım google playden güncelleme gözükmüyor apk indirdim o da yüklemede hata veriyor garip bir durum.Gerçi çok da önemli değil zaten durex build yükledim kodi'ye her şey var içinde
    gearbestte şunu buldum ama indiremedim henüz

http://www.gearbest.com/blog/download/scishion-v88-plus-mini-pc-rom-firmware-1253

bakalım versiyon yükseltme mi nedir deneyelim
    Ben de görmüştüm onu yazılım yükseltme sadece android 6.0 değil ama yüklemek lazım ne özellik gelmiş merak ettim
  • digiturk playde bu cihazın versiyonuyla uyumlu değildir tarzı bi hata alıyorum nasıl indirebilriniz
    güncellemeyi kurabildiniz mi? Ben indirdim ancak daha kurmaya vakit olmadı ve ayrıca nasıl kuracağımı da bilmiyorum.
    Kuramadım ne yazık ki sdcard'a attım indirdiğim dosyayı ama ne yaptıysam kuramadım şu videodaki yöntem bile işe yaramadı
    SUPA CHARGEDiOSyoutube
    M8S Smart TV Box - Firmware Update Tutorial - Full Root Access!
    https://www.youtube.com/watch?v=4PJVGt-la5s

• Bu cihazdan arkadaşıma aldık dün elimize geçti. Play store da bazı uygulamaları indiremiyoruz. Cihaz desteklemiyor yazıyor.

Çözümü var mı bunun

• orj android olmadığı için desteklemiyormuş, amazon fire stick sayfasında yazıyordu. kullananlara sorum olacaktı; kodi kullanırken veya internetten 1080p dizi&film izlerken sorun var mı takılma oluyor mu? wifi çekimi çok mu kötü ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.