Şimdi Ara

Scooter Alacağım -Önerileriniz- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: NovariX

2 yıl tık demedi diyen yalan söyler arkadaşım..

6000'de kayış değişimi isteyen makinanın 2 yılda tık dememesi imkansız..

Hea, 2 yıl boyunca toplam 500km yol yapmıştır, o zaman belki olabilir.
    ---

Tercih senin. Bugün sıfırına 2200 lira para verip alacaksın. 2 yılda masraflarıyla 3000'i geçecek sana.

Siz yanlış anlamışsınız tık demedi dediğim sürekli söylenenler gibi sorun çıkartmadığı yoksa bakımına göre göre değişecek neyi varsa değiştirmiş bakımlarını yaptırmış ama onunda haricinde yok şurası bozulmuş şurası kırılmış gibi bir sorunu olmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karasal TV

quote:

---

Tercih senin. Bugün sıfırına 2200 lira para verip alacaksın. 2 yılda masraflarıyla 3000'i geçecek sana.

Siz yanlış anlamışsınız tık demedi dediğim sürekli söylenenler gibi sorun çıkartmadığı yoksa bakımına göre göre değişecek neyi varsa değiştirmiş bakımlarını yaptırmış ama onunda haricinde yok şurası bozulmuş şurası kırılmış gibi bir sorunu olmamış.

sen kararını vermişsin dostum. al 5000 km kadar gez tecrübelerini bizimlede paylaş. bu arada çin mallarını kullanırken şu andaki uygur Türklerine yapılan zulümleride unutma. sonuçta katkı yapmaya başlayacaksın çine.

• quote:

Orjinalden alıntı: cool111

quote:

Orjinalden alıntı: Karasal TV

quote:

---

sen kararını vermişsin dostum. al 5000 km kadar gez tecrübelerini bizimlede paylaş. bu arada çin mallarını kullanırken şu andaki uygur Türklerine yapılan zulümleride unutma. sonuçta katkı yapmaya başlayacaksın çine.

Bu konudaki hassasiyetimi bununla ölçemezsin konuyu tartışmaya çekmeye çalışma demogoji yapma!

O zaman evindeki tüm elektronik eşyarları çöpe at çünkü %90'ı Made in PRC !.Araba kullanma yan sanayi parça alma, coca cola içme vs diye listeyi uzatır giderim.

Türkiyenin scooter motoru vardıda biz mi alamadık ? Neyse uzatmayalım bu konuyu kilitlenmesin.

• quote:

Ya evet yani konuyla ne alakası var. Kullandığımız ürünlerin çoğu marka patenti altında fakat çinde üretiliyorlar. Özellikle elektronik anlamında elindekilerin çoğunu iade etmen gerekir bu durumda. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

quote:

Ya evet yani konuyla ne alakası var. Kullandığımız ürünlerin çoğu marka patenti altında fakat çinde üretiliyorlar. Özellikle elektronik anlamında elindekilerin çoğunu iade etmen gerekir bu durumda. :)

Aynen katılıyorum hiçbirşeye bakmassan en basit olarak şu an kullandığın mouse'un altına bak made in china yazısını görürsün.iPhone bile çinde üretiliyorsa sen düşün artık

• Çin Malı ve çin üretimi aynı şey değildir dostlar. Mondial, çin malıdır. Yamaha YBR125 çin üretimidir.
    Arada dağlar kadar fark var.
  • Kalite vs açısından dağlar var tabi canım. Benim söylediğim %100 çin malı olsun ya da büyük firmaların işgücü vb. nedenlerle üretim yaptırması olsun çin ekonomisine doğrudan katkısı olmakta. O nedenle çin malı kullanmayalım hurraaaa demenin manasızlığına dem vurdum.
  • al bi yamaha bws kullanmakla eskitemessin 150 lik motorlara taş çıkarır
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=bws_100&c=5394
     Scooter Alacağım -Önerileriniz-

• yamaha nouvo verelim parayı biraz daha kasabilirseniz???
    http://www.sahibinden.com/4054_kmde_temiz_otesi_-41WQQaXQQ15378257WQQpXQQdisplayitem
    ...
  • hocam ben de senin gibi düşünüyordum ayağımı yerden kessin az yaksın park problemi olmasın diye gittim bitane mondial 125ZN aldım milletin azının suyu aktı hem çok seri hem çok konforlu rodaj bitmeden 2 kişi bindik dere tepe düz gittik massallah tık demedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratalagoz

hocam ben de senin gibi düşünüyordum ayağımı yerden kessin az yaksın park problemi olmasın diye gittim bitane mondial 125ZN aldım milletin azının suyu aktı hem çok seri hem çok konforlu rodaj bitmeden 2 kişi bindik dere tepe düz gittik massallah tık demedi

O kadar da abartma bende mondial kullanıyorum ama gerçek denen bişey var. Berbat demiyorum bakımını yaptırcaksın normalde 2000 km aynı yağla gitmek lazım ama ben 1000 km de bir yağ değiştiriyorum. Sonra dağ bayır kullanmıcaksın şehir içi ideal. Ama süper kalite diyemezin.

He ama olaya şu açıdan bakmak lazım çinliler olmasa bir çoğumuz hala mobylette sürüyor olacaktık. Bunu her fırsatta söylerim.

Çin motorlarında; sen motoru üzersen o da seni üzer. Sen iyi bakarsan götürür.
    Japon motorlarında; sen motoru üzsen de o seni götürür.

• Abarticak bi durum yok ortada dogru olani yazdim, motosiklet.net e bak arastir mondialin en problemsiz scooteri bizim tanidigin ki 18.000 de hala da canavar gibi calisiyor ve gir bak sikayet sitelerine. Bir tane sikayet yok motor hakkin da. Sanssizdirsin motorun problemli cikabilir ama bu honda olur cin mali olur suziki olur bilemeyiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.