Şimdi Ara

Scooter Karsilastirmasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, Mondial Loyal motorunuzla 3 aylık bir birlikteliğiniz oldu. Mutlu olduğunuzu umuyorum. Deneyimlerinizi yazıp düşüncelerinizi anlatırsanız Çin karşıtı arkadaşların haklı olup olmadığını öğrenme fırsatı buluruz. Kendi hesabıma ben heyecanla bekliyorum.
  • Arkadaşlar yazlık için 2.el Vespa ET4 almaya düşünüyorum nasıl motordur önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1407 -- 5 Mayıs 2016; 13:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Arkadaşlar yazlık için 2.el Vespa ET4 almaya düşünüyorum nasıl motordur önerirmisiniz ?

Bu mesajın bu konuyla ne ilgisi var?
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Sanane arkadaşım cevap vermiceksen fuzuli fuzuli konuşma scooter bi motor hakkinda bilgi istedim jeton düşmedi heralde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizleşmeye gerek yok. Burası babanın malı değil, yazılı olan ve olmayan belli kuralları bulunan bir yer. Bu kadar hırçınlaştığına göre sen benim vermek istediğim mesajı gayet iyi almışsın, daha fazla uzatmak gereksiz.
    Senin gibi mesajları trolleyen tiplerede en iyi cevabı benim gibiler veriyor birader kafanı yorma sen.Hadi ikile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Ben sana dalaşmayacağım, çalıyı dolaşacağım.
    şuan 650 kmdeyim gerçekten memnunuz 2 arkadaşta aynı modelden aldılar onlar beyaz ben kırmızı aldım kırmızı daha sessiz geldi bize ve farklı duruyo daha kaliteli diyelim. 20 tl ile 150-170 km yapıyoruz. biz işe gidip gelmek amaçlı aldık arabalarımız var ama malum trafik pes dedirtiyor. gerçekten memnunuz. japon daha iyi fakat 6000 tl. bu 3000tl . temiz titiz bakımlarını zamanında yaptırırsan dikkatli kullanırsan iyi motor. t avsiye ederim. bu arada 150cc motor kullanıp 99 cc ye düşenlerdenim fark varmı desen bence pekte fark yok. yakıt gerçekten az, loyal tavsiyemdir. selamlar
  • yarbay58 Y kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerimi ve umutlarımı onaylamış oldunuz. Performansın ne demek olduğunu bilmeden sürekli olarak fiyat performans nitelemesi yaparken bir yandan da Çinli kötüdür psikozuna giren arkadaşlar inşallah okur. Tanımlamayı çok güzel yapmışsınız: "temiz titiz (davranıp) bakımlarını zamanında yaptırırsan dikkatli kullanırsan iyi motor".
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.