Şimdi Ara

Scooter Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, abime hediye olarak motor almak istiyorum ama önemli ve bana göre pahalı bir şey olduğu için bilinçsiz bir şekilde alıp sonrasında üzülmek istemiyorum, ona danışıp birlikte de alamıyorum çünkü almadan ona bunu söylediğim takdirde kabul etmeyecek ama istiyor ve ihtiyacı da var. İkinci el alacağım, bütçem en fazla 4000-5000 liraya kadar. Hem gerektiğinde sipariş götürebileceği (Her zaman gerekmiyor) hem de normalde de zevkle kullanabileceği modeller var mıdır? Honda fizy gibi direkt kurye motorlarını da inceledim ama görüntü olarak çok kaba geldi. Öncesinde Asya-Nostalji gibi modellere bakıp çok sevmiştik ama biraz araştırınca kullanışsız olduğunu öğrendik. 2-2.5 aylık bir süre içerisinde alacağım, o zamana kadar öğrenip sağlıklı bir karara varabilirim diye umuyorum...

• eğer 0 km olsun ve çin malı olmasın diyorsanız , 5 yıl garantsi ile hero dash bakılabılır tabı zevkını bılemem abinin.
  • eger zevk almak istiyorsaniz 2.el alirken dikkat edin. aldiktan sonra motora binlerce liralar masraf edip pisman olmayin. alacaginiz zaman en yakin servise yada tanidik bir tamirciye goturup kontrol ettirin. model olarak bilemem cunku motorlara fazla ilgim yok ama mondial buffalo modeli cok hosuma gitti. bi bak istersen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer japona 7-8-9.000 TL vermeyecekseniz..

2-3 hatta 4000 TL Çinlilere bulaşmanın (Mondial-kanuni-yuki-kub-raks/rks-vb..)

Geriye Hintli ler kaldı

Tvs mutlaka inceleyin alan memnun Jüpiter-wego modelleri

Hero da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sym nin 2. el fiddle2 scooterları iyidir, sıfır çinli yerine tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.