Şimdi Ara

Scorpion Shield+6 manes piyasası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU manes ucuzlamak bilmezmi ? fason bi dex6 küpe 50m e gidiyo...Toto +7 ler 700mlerden 20gb lere çıktı...

Beyler Maneste Scorpion Shield+6 satıyorum...Offerlarınızı bekliyorum....Öylesine offer yazmayın...bide no ss no güven yazıp beni hasta etmeyin....offerı ilgimi çekene pm den oyun ismimi veririm...

• ŞŞŞ SATMIYOSUN LAN Nerden çıkardın durduk yere kulanıoduk mİs gibi Saçmalama olm ne alıcan onun yerine SS +6 daha ne istiyon ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

ŞŞŞ SATMIYOSUN LAN Nerden çıkardın durduk yere kulanıoduk mİs gibi Saçmalama olm ne alıcan onun yerine SS +6 daha ne istiyon ....

Bak ayıp oluyo şş lı fln konuşma..Yerine bişey almam mı gerekio ben warriorum rap8 almayı planlıyorum yakında ss6 yı satıp sanane işine bak sen artismisn nesin... almıyosan konuşma adama bakya

• +6 ss=+8 RAPTOMU DİON SEN

BEN +7 DOL +7HB VERİM ROPTOR +8 E EDECEĞİ 150GB FELAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: halacboy

+6 ss=+8 RAPTOMU DİON SEN

BEN +7 DOL +7HB VERİM ROPTOR +8 E EDECEĞİ 150GB FELAN

ben ss6=rap 8 demedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WDBYreturns

quote:

ŞŞŞ SATMIYOSUN LAN Nerden çıkardın durduk yere kulanıoduk mİs gibi Saçmalama olm ne alıcan onun yerine SS +6 daha ne istiyon ....

Bak ayıp oluyo şş lı fln konuşma..Yerine bişey almam mı gerekio ben warriorum rap8 almayı planlıyorum yakında ss6 yı satıp sanane işine bak sen artismisn nesin... almıyosan konuşma adama bakya

Lol Kuzenin olduğumu unuttun galiba

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WDBYreturns

quote:

Lol Kuzenin olduğumu unuttun galiba

Farkında diilim msn den hatırlatmasan olm sus şimdi gelir 2 deli post için yapıosnuz der dellendirir beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.