BU manes ucuzlamak bilmezmi ? fason bi dex6 küpe 50m e gidiyo...Toto +7 ler 700mlerden 20gb lere çıktı...
Beyler Maneste Scorpion Shield+6 satıyorum...Offerlarınızı bekliyorum....Öylesine offer yazmayın...bide no ss no güven yazıp beni hasta etmeyin....offerı ilgimi çekene pm den oyun ismimi veririm...
ŞŞŞ SATMIYOSUN LAN Nerden çıkardın durduk yere kulanıoduk mİs gibi Saçmalama olm ne alıcan onun yerine SS +6 daha ne istiyon ....
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
ŞŞŞ SATMIYOSUN LAN Nerden çıkardın durduk yere kulanıoduk mİs gibi Saçmalama olm ne alıcan onun yerine SS +6 daha ne istiyon ....
Bak ayıp oluyo şş lı fln konuşma..Yerine bişey almam mı gerekio ben warriorum rap8 almayı planlıyorum yakında ss6 yı satıp sanane işine bak sen artismisn nesin... almıyosan konuşma adama bakya
+6 ss=+8 RAPTOMU DİON SEN
BEN +7 DOL +7HB VERİM ROPTOR +8 E EDECEĞİ 150GB FELAN
quote:
Orjinalden alıntı: halacboy
+6 ss=+8 RAPTOMU DİON SEN
BEN +7 DOL +7HB VERİM ROPTOR +8 E EDECEĞİ 150GB FELAN
ben ss6=rap 8 demedim..
quote:
Orjinalden alıntı: WDBYreturns
quote:
Bak ayıp oluyo şş lı fln konuşma..Yerine bişey almam mı gerekio ben warriorum rap8 almayı planlıyorum yakında ss6 yı satıp sanane işine bak sen artismisn nesin... almıyosan konuşma adama bakya
Lol Kuzenin olduğumu unuttun galiba
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WDBYreturns
quote:
Lol Kuzenin olduğumu unuttun galiba
Farkında diilim msn den hatırlatmasan olm sus şimdi gelir 2 deli post için yapıosnuz der dellendirir beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme