quote:Orijinalden alıntı: ætilla+3 ü 60 gb edio +0 35-40 vardırAlıntıları Göster scorpion shield deil ya.. scorpion hide.. antares ten düşüyor spear silah hp recovery fln var
quote:Orijinalden alıntı: St Valentinescorpion shield deil ya.. scorpion hide.. antares ten düşüyor spear silah hp recovery fln varAlıntıları Göster yokmu bilen
quote:Orijinalden alıntı: Peiz!Bence para etmez yafAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 4EveRaP Bence para etmez yaf ne yani potcuyami satacam?
quote:Orijinalden alıntı: St Valentinequote:Orjinalden alıntı: 4EveRaP Bence para etmez yaf ne yani potcuyami satacam?Alıntıları Göster bencede para etmez fiyatlar yükseldiğinde satarsın
quote:Orijinalden alıntı: [A]narchybencede para etmez fiyatlar yükseldiğinde satarsınAlıntıları Göster 100m werem logostayım
quote:Orijinalden alıntı: ShangaiNooN100 yada 150 maslında kimse almaz ama upgrade basınca önden yakmak içiçn 100m e werirsen alalbilirim cidden
quote:Orijinalden alıntı: BlackeagglePara etmez atak yok üzerinde güzel bonuslarda yokAlıntıları Göster Ya size para edermi etmezmi diyen soran olmadı.. ne kadar eder diye sordum.. yalandan yere cevaplar vermeyin.
quote:Orijinalden alıntı: St ValentineYa size para edermi etmezmi diyen soran olmadı.. ne kadar eder diye sordum.. yalandan yere cevaplar vermeyin.Alıntıları Göster vurdukça hp dolduruyo 250-300m eder bence.
quote:Orijinalden alıntı: ætilla+3 ü 60 gb edio +0 35-40 vardırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ætilla +3 ü 60 gb edio +0 35-40 vardır oha ne diyosun sen ya :D Shield değil side 100m dan satmıştım bi kez.
quote:Orijinalden alıntı: arseniCem100m eder ama + bsa bence güzel atak var +7 de tabi100m e alırım :D