Şimdi Ara

Scottish fold britishshort hakkinda yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar scottish fold veya bristishshortair kedi sahiplenmeyi istiyorum ama evde beslemicem genelde bahcede beslicem . Bu tur bahcede beslemek icin uygunmudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mguner04

Arkadaslar scottish fold veya bristishshortair kedi sahiplenmeyi istiyorum ama evde beslemicem genelde bahcede beslicem . Bu tur bahcede beslemek icin uygunmudur ?

bristishshortair daha uygun olacaktır scottishler biraz daha ilgilenilmesi gereken bir tür kulakları gereği zaten daimi temizliklerinin yapılması lazım bahçede çok uygun olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysusam

quote:

Orijinalden alıntı: Mguner04

Arkadaslar scottish fold veya bristishshortair kedi sahiplenmeyi istiyorum ama evde beslemicem genelde bahcede beslicem . Bu tur bahcede beslemek icin uygunmudur ?

bristishshortair daha uygun olacaktır scottishler biraz daha ilgilenilmesi gereken bir tür kulakları gereği zaten daimi temizliklerinin yapılması lazım bahçede çok uygun olacağını sanmıyorum

Kulaklar ne alaka ki hocam

• kulakları kırık olduğu için pisleniyor özenli bakım gerektiriyor
  • Bu cinsler bahcede beslenmeye uygun degildir bence benim bsh kedim var 9 yasinda 9 senedir beraberiz sokakta gördüğümüz kedilerden cok cok farklilar cok narinler baska kedilerim de oldu cok kedi besledim ben kedileri cok iyi biliyorum ama bu bahsettiğiniz cinsler ev hayvanlaridir

• Besleyeceğiniz bahçenin duvarları yüksek, diğer kedilerin giremeyeceği şekilde bir bahçe ise ve en önemlisi de kediniz erkek bir kedi ise olabilir. Eğer diğer kediler girebiliyorsa dışarıdan hastalık taşıyabilir veya kediniz firar edebilir. Ben şimdiki kedimin babasını (Videodaki BS) bu şekilde bakmayı denedim ve bir kaç sefer firar etti. Ve sonunda da kayıplara karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkstrike -- 12 Ekim 2014; 13:39:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.