Şimdi Ara

Scout böyle yapılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray U21 - Trabzonspor U21 maçını izlemeye gelen Atletico Madrid gözlemcileri beş futbolcuyu beğendi.
    Hafta sonu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Galatasaray U21 - Trabzonspor U21 derbisini izlemeye İspanya'dan gözlemciler geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Trabzonspor derbisinde, Abdülkadir Ömür'ü izlemek için İstanbul'a gelen Atletico Madrid oyuncu gözlemcileri, öncesinde de Florya'daki gençlerin derbisine uğradı.
    Galatasaray'ın 2-1 kazandığı karşılaşmayı izleyen Atletico Madrid gözlemcileri 3'ü Galatasaray'dan, 2'si Trabzonspor'dan olmak üzere 5 futbolcu için rapor hazırladılar.

Galatasaray'dan sol kanat Metehan Mertöz, sol bek Furkan Korkut ve merkez orta saha Çekdar Orhan'ı beğenen gözlemciler, Trabzonspor'dan da oyun kurucu Kerem Baykuş ile forvet Talha Reşat Bulut'u listelerine aldılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sol beklerimizi çok beğeniyorum alt yapıdaki.

yalan söylemeyim, furkan'ı hiç canlı izlemedim ama onun önündeki süleyman luş çok kaliteli bir bekti. atletico scoutları beğendiyse furkan da boş değildir kesinlikle.

çekdar olağanüstü bir potansiyele sahip. fiziksel olarak, çoğu gencimiz gibi yetersiz ancak sahada ender görülen bir futbol aklına sahip. premier lig'i izlerken gelen, 'oha bunu nasıl düşündü' tarzında oynuyor hep. ağzım açık bakakalıyorum ona.

metehan bu maç çok çalıştı. umarım bu artan performansını sürdürür ve kendini A takıma kadar atar. ismi önceden pek geçmezdi, bu sene geliştiriyor kendini.

bu maçta fatih hocamız da mikail'i beğenip a takıma aldı. inaıyorum büyük motivasyon kaynağı olacaktır altyapı oyuncularına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

sol beklerimizi çok beğeniyorum alt yapıdaki.

yalan söylemeyim, furkan'ı hiç canlı izlemedim ama onun önündeki süleyman luş çok kaliteli bir bekti. atletico scoutları beğendiyse furkan da boş değildir kesinlikle.

çekdar olağanüstü bir potansiyele sahip. fiziksel olarak, çoğu gencimiz gibi yetersiz ancak sahada ender görülen bir futbol aklına sahip. premier lig'i izlerken gelen, 'oha bunu nasıl düşündü' tarzında oynuyor hep. ağzım açık bakakalıyorum ona.

metehan bu maç çok çalıştı. umarım bu artan performansını sürdürür ve kendini A takıma kadar atar. ismi önceden pek geçmezdi, bu sene geliştiriyor kendini.

bu maçta fatih hocamız da mikail'i beğenip a takıma aldı. inaıyorum büyük motivasyon kaynağı olacaktır altyapı oyuncularına.
    Hocam dipnot dusseydin keske zamanında Mustafa Sarp Atiba'dan iyi demistim diye. Boş yere futbolcu önerilerini okuyacak millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Hocam dipnot dusseydin keske zamanında Mustafa Sarp Atiba'dan iyi demistim diye. Boş yere futbolcu önerilerini okuyacak millet

Alıntıları Göster
    ok. sen neden beni takip edip, her mesajımın altına bunu yazıyorsun?
  • bunlar senelerdir gelir giderler böyle futbolcu beğenirler. Genç yetenek falan filanca izliyormuş diye haber yapılır sonra kimseyi almazlar.
  • atletico scoutlari simdiye kadar kimi kesfetmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

atletico scoutlari simdiye kadar kimi kesfetmis.
    Aguero, Saul, Koke, Gimenez, De Gea, Oblak, Chourtois, Angel Correa, Diego Costa...

Daha sayayım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saydigin adamlarin hicbiri tatmin edici degil.

bir cogu atletico altyapisindan cikma veya ispanya menseilli. geciniz ;)

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt

• 1 macta 5 oyuncu begenmisler demek.

• Beğendikleri oyuncuları hemen gazetecilere bildiriyorlar sanırım.
  • bizim scout’un başı tekerlekli sandalyeden şeflik yapıyor. yanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum ama bir futbolcuyu sahada canlı izlemek ile bilgisayardan tvden izlemek arasında fark vardır. bu adam nasıl ülke ülke şehir şehir gezip futbolcu izleyecek not edecek ? anlayan açıklama yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

bizim scout’un başı tekerlekli sandalyeden şeflik yapıyor. yanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum ama bir futbolcuyu sahada canlı izlemek ile bilgisayardan tvden izlemek arasında fark vardır. bu adam nasıl ülke ülke şehir şehir gezip futbolcu izleyecek not edecek ? anlayan açıklama yapsın
    Katılıyorum. Kendisine başka iş verilebilir, bilgisayar başında analiz v.s. Ama ana scout ın seyehat engeli olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

saydigin adamlarin hicbiri tatmin edici degil.

bir cogu atletico altyapisindan cikma veya ispanya menseilli. geciniz ;)
    Saydığı futbolcuların tatmin edici olmadığını düşünmen ve saydıklarının içinden sadece Saul, Koke,De Gea'nın Atletico ve İspanyol çıkışlı olması. Hangisine güleceğime şaşırdım

• Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    off her önüme gelene de açıklama yapamam da yazayım dursun şurada daha da yazmayacağım zaten :)

courtois ve oblak dışında avrupadan adam yok onlar da kaleci. saydığı adamlar ya arjantinli ya brezilyalı ya ispanyol. ispanyada zaten latin bolluğu var. saysana bana avrupanın içinden mesela fransadan italyadan almanyadan ya da dandik liglerden kaç adam çıkarmışlar. boş boş konuşursunuz smile atarsınız ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Katılıyorum. Kendisine başka iş verilebilir, bilgisayar başında analiz v.s. Ama ana scout ın seyehat engeli olmamalı.

Alıntıları Göster
    gel de söyle. torpilin kralı. güya halka açık şirket!

Üstat keşfettikleri adamların ülkesinin ne önemi var ? :) bence zorlama cevaplar olmuş .

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    benim icin var. kimin beni tatmin edip etmeyecegini de size danisayim bunda sonra. tatmin etmedi diyorsam tatmin etmemistir. noktaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 24 Şubat 2019; 8:3:43 >
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    O mesaji ben de hatirladim...

Hatta yazisi su idi hatirladigim kadariyla:

"Psv forumlarinda dalga gecilen adamlardan birisi, adeta mustafa sarp muamelesi yapiyorlar"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.