Gerçekten iyi bir şey var sanmıştım. Ekstra hiçbir şey göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: EverChanging
baya kötüsün
hahahahahah Bak rica ediyorum bir montage videosu yap katarinada lütfen bütün hareketler sana ait olsun bi 4-5 dklık birşey ortaya çıkar sonra bi karşılaştıralım ? Çünkü bende oturduğum yerden herşeye bok sallıyabilirim anladın sanırım ?
Upliyim bari.
CoweC
kullanıcısına yanıt
Sen: 1k maçla plat 1 Ben: 105 maçla challenger
Kötüsün işte.Edit de yapamamışsın.Bunu anca silver bebelere beğendirirsin, burası sana göre değil.
EverChanging
kullanıcısına yanıt
anladım hocam :D ben sorumun karşılığını anlamadım hala ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 29 Temmuz 2017; 23:18:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien
quote:
Orijinalden alıntı: Project Reborn V
Güzel bir video olmuş hocam WP
Iyi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien
quote:
Güzel bir video olmuş hocam WP
Iyi geldi
Hocam o kadar iyi değilim zaten yeni katarina oynuyorum. İddiali falan da değilim.
Bir kolaj hazırlayıp insanların beğenisine sunuyorsun. Beğenmeyenlere laf sokup beğenenlere sırıtıyorsun ilginç..Video hakkın da konuşamıyorum sebebi için ilk cümlende sorduğun soruya cevap vereyim , izlemem..
tr montage mantığı: overfed ol, penta at, gereksiz dodge için flash at, 3-4 kill alıp birini deha kesmeye gidip ölünce son killden sonrasını kes. forumlarda paylaş sonra 1k game hard stuck plat halinle milletin oyun bilgisine laf at. 4 dakikalık videonun zaten ilk 40 saniyesi boş intro vb. özet: çöp
Len Kro adam gibi bir başlık yazsan kendini kelimelerle milletin içinde yüceltmeye çalışmasan zormuydu ?
Toplanın ve scripter katarinadan anladığım tek şey egoist bi ergendir benim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme