Peki istediğimiz serverde 80 karakter açabiliyor muyuz.Benim eski karakterim Silvermoondaydı
SoR u kabul ettikten sonra oyuna girip karakter açıp, daha sonra site üzerinden karakteri boostlaman gerekiyor. Hangi karakteri boostlayacağın sana kalmış, zaten var olan bir karakteride boostlayabilirsin, yeni açtığınıda. Bu sebeple istediğin realmde istediğin factiona gitmen mümkün.
Eğer tekrar silvermoonda devam etmek istiyorsan ben gönderebilirim, ally tarafında oynuyorum.
Hocam forumun guildinde oynuyordum bilindiği üzere dağıldı ve şimdi bir türk guildi yok.İngilizcem ileri olmadığı içinde özellikle raidlere girerken fazla zorlanmıyordum, onun içinde Tn'deki türk sayısının fazla olması beni çeken kısım.Eğer sizin de içinde bulunduğu bir türk oluşumu varsa, eski serverımda ally olarak seve seve oynarım.
Bir türk guildi var benim alt karakterimle bulunduğum. Düzenli raid yapıyorlar, normalde 10m ler ama şu aralar 25m e çevirmeye çalışıyorlar. Fırsat buldukça bende katılıyorum raidlerine ama genelde mainimle oynadığım için her zaman katılamıyorum. Eğer istersen senide alırlar, hatta burada konularıda vardı sanırım bende oradan bulmuştum.
Olabilir hocam, baktım guild çok işlemiyor yalnız kaldım realm'de o zaman tn'ye geçerim 0'dan karakter açıp.Mailimi özelden atıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme