Şimdi Ara

SCROLL WEAPOn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaw kardes ne yapmişlar bi sole bakalım nedir bu garez,hırs,sinir harbi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaltaq2

ahanda kawga çıktı!!!
    yaw kardes ne yapmişlar bi sole bakalım nedir bu garez,hırs,sinir harbi???

şuana kadar hangi serverda oynadıysam heryerde binbir çeşit kotuluk gordum izmitlilerden

ta extremeden worlde hatta ordan taaa hsc server a kadar dayanıyor. heryerde aynılar. ne mi yaptılar ?

ehehe ne yapmadılarki! bunların yaptiği iyilik içinde bile kotuluk var. yaptıkları iyiliklerde hep kendi çıkarları için.

ki bende harbi turk inancı turk sevgisi vardı artık kendi milletimden nefret eder oldum. beni bile saptırdılar yolumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckoff izmit -- 13 Kasım 2005, 17:59:20 >
  • yaa ole işte bikeresinde pk oldum birisi gelip yardim istermisin dedi bende sözde türk ya güvendim(dusk shild,angerl slayer focus, 55 tane red stone daha hatrlamadigimda var) neyse adam beni oldurdukten sonra trade attim adam ne dese beyenirsiniz ' bana vermedin! adam daha sonra verdigim angel slayeri bana 700 milyona satmaya kalkıstı işste böyleleride var herzaman insan her zaman insan
  • izmitliyim ama bende nefret ediyorum yasadiğim sehrin insanlrından zaten nickime bak anlarsın
  • ulen bazen yabacılarlar takılıyorum inanırmısın ulan şunlardaki ortama bak diyorum. adamlar gayet cool lar. hemen anşıp güvenebiliyorsun hatta onların güvenini bile hemencecik kazana biliyorsun. bazen keşke bende onlardan biri gibi olsam diyorum ama olamıyoruz işte naparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasamakİstemem

izmitliyim ama bende nefret ediyorum yasadiğim sehrin insanlrından zaten nickime bak anlarsın

sen bide benim nickime bak :)

ama ben izmitli değilim :)
  • ben hariç heralde
  • Hatirlatmak istedigim birsey daha su enchant isi ile ilgili...Bu biraz da oynadiginiz serverdaki enchant success rate ile ilgili birsey.Nasil ki xp sp adena spoil vs in rate lerini ayarlayabiliyorlarsa enchant success rate i de ayarlayabiliyorlar pek muhterem GM ler.Bu noktada,sansiniza ve de serverinizin kurcalanmis ayarlarina bagli.
  • doğru kimi serverda +3 te silah gümlettim,kimi serverda +4'e kadar güvenle enchant yazio!world de de +5 e kadar güvenli ama worldde nograde soulshot KULLANAMIYORUUUUUM!!!!
    bu arada bn izmirliyim (sanırım bu oyunu oynayan tek izmirliyim)
  • havoc serverda 5 6 arkadas var izmirli..fena yer de degil hani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckoff izmit

quote:

izmitliyim ama bende nefret ediyorum yasadiğim sehrin insanlrından zaten nickime bak anlarsın

sen bide benim nickime bak :)

ama ben izmitli değilim :)

Tek ricam banlayin su adami...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 13 Kasım 2005, 19:17:00 >
  • Nefret Ediyosana Sen siktir Git İnsan Önce Kendine BAkip Sonra BAşkalarini Eleştirmeli Nefret Edyosun Takılma Bu Şehirde Git Ne Halin Varsa Gör
  • Bide bu forum Birbirimize Yardim Amaçlı Açılmış Siz Bu foruma Bilgilerinizi Paylaşmak İçin yoksa KAwga Etmek İçin mi Giriyosunuz Sen şimdi Burda Bu kadar Türk Var + Basmanın yollarini Sölemiosun Serverda Olacaksa Türkler Kral Olsun Sen Gidip Allah Bilir Gavurlara Veriosundur Bu + Basma Yollarini Çoğu Kişi Bu forumda Boşuna bulunuyor Bence Defolup Gidin İşiniz yok Sizin Burda Bu hekez İçin Geçerli Değil
  • ne kadar itarazda etsende izmit hele o sosyete tayfasi birbirini ikme peşinde kimse kimseyi çekemiyo kardesim senin cekemediğin gibi....
  • merak etme adam gibi adam olanlar öğrendi sen kufur et sonrada yol de vay be küçümsediğin yabancilardan öğrendim bunu
  • Beyler isin özü şu. Böyle birbirinizle dalaşmaniza gerek yok. Benim gözümde her Türk çok değerlidir. Ama önce o adamin gerçekten Türk olup olmadiğini anlayin. Bu foruma benimde başima geldi. Forumda ban yedik neden Türk zannedip konustugumuz adamin yüzünden. Adamin cümlesini sizde biliyorsunuz Türk değilmisiniz hepiniz aynisiniz. Dikkat edin başkalarinin gazina gelmeyin . VE her türküm diyenede inanmayin.
    Yabancı arkadaşlar meselesine gelince evet çok delikanlı arkadaşlarım var. Şuan bnb serverinda 1 charimi extremeye geçiyorum diye Yunan arkadaşima heiye ettim. Adamim top c ( fp ve sls ) ! BU serverda bunu yapmak imkansiz gibi biseydir. aMA o arkadasim o kadar sağlam bir insanki ben ona o kadar değer vermişim. Ve hatta hala almak istemiyor charimi beni servera geri döndürmeye çalişiyor. tamam çok güsel insanlar var ama herşeyden hepimiz TTürküz ve birbirimizi kayirmaliyiz. Yardimi esirgememeliyiz. Bu yardimda deil belkide bir görev. Sadece taniştiğiniz insanlara dikkat edin.

• quote:

merak etme adam gibi adam olanlar öğrendi sen kufur et sonrada yol de vay be küçümsediğin yabancilardan öğrendim bunu

İsmin ne cismin ne senin kime laf ediosun sen biz orda herkes kardes gibi disardan gorup bizi cekemiyorlar laf soleme.

yok cekemiyormusuz yok oleymis bizdeki arkdaslik sende yok diye kiskanma heralde cocuklukta bazi kotu anilarin var di ondan boyledir.

alintidir:(TAMAMEN CEKEMEMEZLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 13 Kasım 2005, 21:33:19 >

• baskanfd aynen katılıyorum sana.
    exnaide yuh be bilader!oha!
    deşarjmı oluyosun boylelikle adam ne deiosa desin ama kufur etmeyelim birbirimize!şu oyunda her türkü kayirip ADAM gibi yabancılara yardım etmek en makul we mantıklısı!
    yani dieceim şu:

LAN BU FORUMDA WEAPON ENCHANTLE İLGİLİ HİÇ BİŞİ YOK GELEN BİRİNE LAF SOKUYO GİDİO SORA BAŞKASİ ONA KUFREDİO!NE BU ABECİLİK BİRAZ EFENDİ OLUN BEAAA!
  • Kiskanclik bu olsa gerek ama sen bi refresh at ole bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 13 Kasım 2005, 21:41:02 >
  • senle muhattab degilim kes arkadaslar işin acikcasi ben l2 yi birakıyorum asosyel oldum bu oyun yusunden cok kısa bir sure içinde biticek hersey ve biraz eğlenmek istiyorum msn adresim = blutbad99@hotmail.com
    madem hersey karşılıklı bende w2 walkerın exe göre olanini ariyorum bana msnden gönderen ve aciklama yapan arkadaslara anlaticam inanan ilgilensin +17:D kesin biraz uzun olucak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.