Şimdi Ara

SCUDERIA FERRARI - GÜLE GÜLE MONTEZEMOLO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SCUDERIA FERRARI - GÜLE GÜLE MONTEZEMOLO
  • Aracin burnu cok tipsiz olmuş.

Bir de Luca neden hala Domenicali gibi F1'den anlamayan Loser'i hala kovmadi anlamak güç. Adam tam karacahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesten farklı bir burun tasarlamış ferrari . Ben bu burunun işe yararsa ferrarinin tutulamayacağı görüşündeyim . Arabanın görünüşü kötü . Burunu ilk bakışta elektrikli süpürge ucuna benzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Aracin burnu cok tipsiz olmuş.

Bir de Luca neden hala Domenicali gibi F1'den anlamayan Loser'i hala kovmadi anlamak güç. Adam tam karacahil.

Domenicali konusunda hemfikirim. Takıma katkısı yok. Haybeden para alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burunlar hepsinin kötü.Doğal olarak bu da kötü olmuş.Ancak önemli olan hızlı olması,tip önemli değil.Tek korkum Newey,yine iyi iş çıkarabilir.Umarım yakın mücadelenin olduğu bir sezon olur.
  • burun şekli birseye benzemiyor ama şekil değil, işlevi fonksiyonu önemli, umarım faydalı olur.
    newey ilk sıralamalarda 1.5 sn ile polu alırsa hiç şaşırmam. su uyur bu adam uyumaz.
    bir ihtimal renault motoru sorun çıkarabilir belki newey e, o da zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben artık görünüşü filan geçtim. BU SENE ŞAMPİYON OLMALIYIZ.
  • Alonso bugün testlere başladı.

• yeni sezonda arabaların burunları iğrenç olmuş Ferrariden tarz bi tasarım bekliyordum ama malesef o da berbat. Umarım monza da falan 360kmh hızları görürüzde dizayndaki çirkinlik göze batrmaz. Ayrıca motor sesi diye bişeyde kalmamış nerde o v10 motorların kulakları sağır eden sesleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 19 Şubat 2014; 1:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Herkesten farklı bir burun tasarlamış ferrari . Ben bu burunun işe yararsa ferrarinin tutulamayacağı görüşündeyim . Arabanın görünüşü kötü . Burunu ilk bakışta elektrikli süpürge ucuna benzettim

yorum çok yerinde olmuş aynen süpürge ucu

•  SCUDERIA FERRARI - GÜLE GÜLE MONTEZEMOLO
  • Alonso..Şampiyonluk Senesi Olsun Bu Yıl..
  • Uzun süre aradan süre F1'i takip etmeye başladım.Ben arabayı beğendim,.Tasarımı,görüntüsü olarak.Ama hızlı olsun da diğer şeyler pek önemli değil.(Dayanıklılık harici) Diğer markaların ne yapacağı da önemli tabii.
  • Bu burunlar neden böyle oldu bi anda

• Serhan acar demişti :

"Karınca yiyen burnu"

Katılıyorum.

Hala kafama takılıyor daha kötü hatta açık ara kötü bir araca karşın kaçan, Alonsonun ellerinden kayıp giden 2 şampiyonluk. Zamanı geri döndürsek keşke. Bu yıl şampiyonluk ya gelmeli ya gelmeli. Hemde Alonso için. Aptalca taktiklerle onca çaba çırpnış boşa gitmemeli artık.

Şu Alonso - Raikonen çekişmesini de yavaştan göresek iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 9 Mart 2014; 13:19:01 >
  • Stefano Domenicali Ferrari Formula 1 takımındaki takım patronluğu görevinden istifa etti.

Ferrari'nin 2014 sezonuna yaptığı hayal kırıklığı yaratan başlangıç ve Fernando Alonso ile Kimi Raikkonen'in hala podyum dahi elde edememelerinin sorumluluğunu üzerine alan Stefano Domenicali bugün Maranello merkezli takımdan resmen istifa etti.

Domenicali'nin yerine ise Ferrari Kuzey Amerika'nın başkan ve CEO'su Marco Mattiacci'nin getirildiği ifade ediliyor.

Görev değişimi ile ilgili de resmi açıklamanın kısa zaman içerisinde gelmesi bekleniyor.

2008 yılından bu yana Formula 1 takımının başında bulunan Stefano Domenicali daha önce Maranello merkezli Ferrari yönetiminde, insan kaynaklarında ve başka pozisyonlarda da görev yapmıştı.

Göreve gelişinin ilk yılında takımın markalar şampiyonluğu kazanmasında pay sahibi olan Domenicali yönetiminde Ferrari hiç pilotlar klasmanında şampiyon olamamıştı.

http://www.turkiyef1.com/haberler/36140/ferrari-de-deprem-domenicali-istifa-etti.html

• Ferrari icin hayirlisi olsun

• Çok geç kalınmış bir karar. Geçen sezon sonunda kendisine teşekkür edilip, yollar ayrılmalıydı. Bahreyn GP'sinde Ferrari'nin durumu tam anlamıyla içler acısıydı. Zaten yarışı izleyen Luca di Montezemolo, Ferrari'nin bu halini görünce yarışın başlarında pistten ayrılmıştı. Bu olay, bu değişimin de habercisi gibiydi aslında. Umarım gelen, gideni aratmaz da, Ferrari biraz olsun toplanıp kendine gelir.
  • e tabi sığınacak bahanede kalmadı en iyisi istifa edeyim dedi, sezon başlamadan önce beyin neredeydi bu arkadaşın?
    kalan 16 yarış bu çöp araçla nasıl geçecek?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.