Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz sorduktan sonra güncelledim zaten konuyada yazdım eklendi diye
    Evet telefonunuzun mobil şebekesini bilgisayar ile paylaştırıp internete bağlanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Siz sorduktan sonra güncelledim zaten konuyada yazdım eklendi diye
    Evet telefonunuzun mobil şebekesini bilgisayar ile paylaştırıp internete bağlanabiliyorsunuz.

Hocam mobil şebeke derken bu gsm operatörünün verdiği hizmet mi oluyor?

Bunu wm ortamında da yapabiliyoruz.

Benim asıl arzuladığım telefonla örneğin evde kablosuz modemimin sağladığı bağlantıyı pc de kullanmak.

Yani kablosuz usb adaptörün yaptığı işi telefonum yapsın istiyorum tabi mümkünse.
  • Şimdi ben tam anlayamadım
    ama anladığım kadarı ile Easy Tether programını bir deneyin sonra buraya geri dönüş yapın.
    Mobil şebeke derken laf icabı diyorum ben WiFi yıda dağıtması lazım mantıklı olarak düşündüğümüzde
    Sonuçta interneti dağıtıyor degil mi?
  • quote:

Şimdi ben tam anlayamadım
    ama anladığım kadarı ile Easy Tether programını bir deneyin sonra buraya geri dönüş yapın.
    Mobil şebeke derken laf icabı diyorum ben WiFi yıda dağıtması lazım mantıklı olarak düşündüğümüzde
    Sonuçta interneti dağıtıyor degil mi?

Sevgili @1337

WM de durumu denemiştim ve bir türlü kesinleştirememiştim gsm operatörünün çıkışını mı yoksa wifi'yi mi dağıtıyor.

En son settings'ten telefonu kapattığımda hücresel yayın olmadığından bağlanamıyorsunuz gibi bir ileti vermişti htc, o yüzden ben wifi'yi değil gsm operatörünün veri bağlantısını paylaştırdığını düşündüm.

Android ile de dener sonucu yazarım.

Hocam geri bildirim bence çok önemli.

Bunu elimden geldiğince yapıyorum ben hemen her başlıkta.

Çünkü bu tip başlıkların insanlara tam da bu yüzden faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu açıdan bir geri bildirim daha yapayım.

Bu gün ilk defa tel androidde iken şarja taktım, sizin tavsiye ettiğiniz şarj durumunu gösteren uygulamada yüklüydü.

Şarj geldi %97 de takıldı kaldı, yaklaşık 1 saat hep o düzeyde durdu, ben gözlemledim ısrarla.

Sonra kapattım teli ve 30 sn bile geçmeden telefonun tepesinde yanan kırmızı ışık yeşile döndü.

Buna benzer bir gözlemi olan var mı?

Bir diğer geri bildirimimi de tekrar hatırlatmak istiyorum.

Androide geçtikten sonra kart içinde bazı dizinler oluşuyor ve tekrar androide geçmek istediğimde bunları silmeden geçemiyorum.

Bunu da gözlemlemiş arkadaşımız var mı diye sormak istiyorum.

• Telefonun ön yüzünde bulunan LED ışığı tam olarak düzgün çalışmıyor desem yeridir.
    Görmezden geliyorum bu tip ufak şeyleri çünkü elden birşey gelmiyor HeroLED diye bir uygulama var fakat oda paralı , parasız sürümü ise pek bir işe yaramıyor desek yeridir kullanmayın derim.
    %97 den sonra şarj çok yavaş ilerliyor. Yani telefon 1 saatte %95 oldu diyelim ondan sonraki 20dk içinde telefonu hala %98,%99 görmeniz mümkün
    Bu nedenlerden dolayı Mükemmel çalışıyor diyemiyoruz ama pire için yorgan yakmaya gerek yok her durumda windows mobile 6.5 işletim sistemini 6 ile çarpıp 5 ile topluyor.
  • Mdeejay eVo Sense v 2,2 REVOlution bir kaç gündür bunu kullanıyorum gerçekten çok beğendim herhangi takılma donma ve çalışmayan bir uygulamam görmedim denemenizi öneririm..

isteyene link:

http://www.multiupload.com/O5HAR6JDIW
  • Birçok Android ROM u var kullanılabilecek.
    İlk defa bu işe soyunacaklar bu rehberden yararlanıyor genelde
    Kafalar cızbız etmesin diye ben bir adet önerdim
    İsteyen daha fazlasını araştırabilir tabii
    @zfemx
    eski versiyonlarında hata çok fazla idi fakat bende şu sıralar okuyorum forumları genelde memnuniyetlerini geri dönüş olarak yansıtıyorlar
    Beni daha fazla batarya dayanıklılığı / sinyal kalitesi ve stabilite kısımları ilgilendiriyor. Uygulamaları incelemek zevkli
  • Nandlara atılabilme durumu nedir? Ona göre bu telefonu alabilirim de.
  • quote:

Birçok Android ROM u var kullanılabilecek.
    @zfemx
    eski versiyonlarında hata çok fazla idi fakat bende şu sıralar okuyorum forumları genelde memnuniyetlerini geri dönüş olarak yansıtıyorlar
    Beni daha fazla batarya dayanıklılığı / sinyal kalitesi ve stabilite kısımları ilgilendiriyor. Uygulamaları incelemek zevkli

ben en son türkçe orjinal romu kurdum hspl siz senınde tavsiye ettiğin gibi açılışta pin girmeden androide geçiyorum pil süresi ve sinyal kalitesi ve stabilitesi çok iyi hatta winmo dan bile uzun gidiyor şu an şarzım...

• Death666 0 alacak isen alma Desire HD al derim, sorunub cevabina gelince Nand a atilacak bu bir soylenti degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfemx

Mdeejay eVo Sense v 2,2 REVOlution bir kaç gündür bunu kullanıyorum gerçekten çok beğendim herhangi takılma donma ve çalışmayan bir uygulamam görmedim denemenizi öneririm..

isteyene link:

Paylaşım için teşekkürler.

Bunu denemek istersek tıpkı buradaki adımları atmamız yeterli mi?

SD karta format, dosyaları sd karta kopyalamak ve clrcad ve harete tıklamak.

quote:

quote:

Birçok Android ROM u var kullanılabilecek.
    @zfemx

ben en son türkçe orjinal romu kurdum hspl siz senınde tavsiye ettiğin gibi açılışta pin girmeden androide geçiyorum pil süresi ve sinyal kalitesi ve stabilitesi çok iyi hatta winmo dan bile uzun gidiyor şu an şarzım...

Hocam şu "pin girmeden" derken neyi kastediyorsunuz?

GSM hattınızın pini ni mi?

• Ayni adimlar ile farkli android rom larda deneyebilirsin.

windows mobile acilinca pin girmez isen telefin sebekeye winmo uzerinden baglanmiyor yani ucus modu ile ayni seye denk geliyor.
  • merhabalar.. ben burada yazdıklarınız rehberliğiyle android kurulumunu yaptım gayet başarılı teşekkür ediyorum.. ancak ben htc hd2 cihazımı satmak zorunda kaldım ve alıcıda buldum alıcı kişi cihazım için makul bir fiyat ödüyo ama android değil wm. 6.5 istiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bir husus daha var cihaz amerikadan geldi henüz kayıt yaptıramadım htc sitesinden türkçe rom yüklemek istemiştim ama S. NO girdiğimde bana cihazınız için uygun değil dedi noyu tekrar tekrar kontrol ettim mmodel vs. herşey doğru ama netice alamadım. çok uzattım kusura bakma müşkül durumda olduğum için yardım istiyorum iyi günler yardımın için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Ayni adimlar ile farkli android rom larda deneyebilirsin.

windows mobile acilinca pin girmez isen telefin sebekeye winmo uzerinden baglanmiyor yani ucus modu ile ayni seye denk geliyor.

Anladığım kadarıyla sizin bu söylediğiniz, açılınca otomatik olarak androide geçenler için geçerli.

Gsm hattının pinini girme işlemi sırasında windows mobile aktif olduğundan arka planda batarya yiyor demek istiyorsunuz.

Doğru mu anladım?
  • Windows mobile da pin girmeyin kisa ve net.
  • quote:

Mdeejay eVo Sense v 2,2 REVOlution bir kaç gündür bunu kullanıyorum gerçekten çok beğendim herhangi takılma donma ve çalışmayan bir uygulamam görmedim denemenizi öneririm..

isteyene link:

Hocam Selam.

Zip içinden Android klasörü dışında data_1024 ve data_512 klasörleri de çıktı.

Bunları da karta taşımalı mıyım?
  • telefonuma kurulum yaptıktan sonra şarjı hızlıca tükenmeye başladı ve aşırı ısınıyor. Hatta telefonun kayıdını daha yaptırmadığım için droid'inizi kayıt ettiriniz içerikli mesajlar alıyorum. Sanırım telefonumu kaydettirmek için tekrar win mobile 6.5'e geri döndürmem gerek bunun için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

isteyene link:

Hocam Selam.

Zip içinden Android klasörü dışında data_1024 ve data_512 klasörleri de çıktı.

Bunları da karta taşımalı mıyım?

evet onları da karta taşıman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTroy

telefonuma kurulum yaptıktan sonra şarjı hızlıca tükenmeye başladı ve aşırı ısınıyor. Hatta telefonun kayıdını daha yaptırmadığım için droid'inizi kayıt ettiriniz içerikli mesajlar alıyorum. Sanırım telefonumu kaydettirmek için tekrar win mobile 6.5'e geri döndürmem gerek bunun için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şarj hılzı gidiyor evet, çünkü android bir nevi win mobile üzerinde çalışıyor.

2 işletim sistemi aynı anda çalışınca şarj tüketimide artıyor tabi.

Bunu kısmen azaltmak için wm de iken teli uçuş moduna al, bir de @1337'ün önerdiği setcpu gibi araçlar var, ben kullandım bekleme suresini kısmen uzatıyor.

Telefonun kayıt işlemi ile telefon üzerindeki romun bir alakası olmamalı.

Sen telefonun açılırken androidde açılsın diye bazı işlemler yapmadı isen win mobile geri dönmek için yapman gereken tek şey telefonunu kapatıp açmak.

• quote:

evet onları da karta taşıman gerekiyor.

Hocam malesef alan yetmiyor, 143 mb'den kaybediyoruz :)

512'yi taşımadan deniyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.