|
SD KART 'Disk Yazma Korumalı' (2. sayfa)
-
-
hepsini denedim hala yazma korumalı diyor tablet te de damaged sd card diyor -
aslında kolay adaptör olmadan kartı telefona takın telefonda adaptörü kullanmadığınız için yazma korumada olamaz karta atmak istediğiniz dosyayı google drivea atın yada o dosyayı telefona bir şekilde aktarın telefondan Dosyalarım uygulamasından google drive klasörünü açın dosyayı kopyalayıp sd karta atın. -
Bende de bir tane sdhc kart var bilgisayara takıyorum yazma korumalı diyor ama yanında düğme felan yok. Eski canon makinaya takıyorum foto çekiyorum, format atıyorum vs. sorun olmuyor yazıyor ama yeni canon makinaya takınca yazma korumalı diyor çok ilginç bir durum oluyor. -
Çözüm bulabildiniz mi bende de bir sandisk var aynı problem yukarıdaki tüm öneriler denendi çözülmedi başka bir yolu var mı. Ne biçimlendirme yapabiliyorum nede dosya silebiliyorum. Sadece samsung s4 telefonda çalışıyor başka hiç bir cihazda çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 10 Ekim 2020; 15:51:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ppemoÇözüm bulabildiniz mi bende de bir sandisk var aynı problem yukarıdaki tüm öneriler denendi çözülmedi başka bir yolu var mı. Ne biçimlendirme yapabiliyorum nede dosya silebiliyorum. Sadece samsung s4 telefonda çalışıyor başka hiç bir cihazda çalışmıyor.
hayır çok uğraştım ama çalıştıramadım eski canon 5dm2 de çalışıyordu birde exper hackintosha takınca çalışıyor sanırım başkada bir yerde çalışmıyor.
-
Phison format restore programını bir deneyin...
ben bununla 3 tane, aynı sorunlu, usb kurtarmıştım...
-
A118 c dash kameranın çektiği kayıtları kilitledi nasıl silebilirim kamera sanırım çöktü pc yolu ile silebilirmiyim içerisini.
-
Benimde Mini SD kartı biçimlendirmem gerekiyordu. En son bulduğum çözümü videoda arkadaşımız güzel ve basitçe anlatmış. Bu kadar basit bir çözümü nice kendini astronot zanneden bilişimciler bile nette yazamamış.
-
Arkadaşlar PC,Notebook tarzı cihazlarda girişlerde sd kartın "tam oturmama sorunu yada tozdan dolayı sorun olursa da bu hatayı veriyor.Pc kasasını az dikey yaptım kart Disk yazma kayboldu yükleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 26 Mayıs 2021; 19:5:14 > -
çok güldüm ustteki videoya ya kardeşim bunu bilmeyen var mı ama bizim sorunumuz bu degil oradaki lock dügmesi degil sen bunu anlayamamışsın
-
Benim de aynı sorunum vardı. Hafıza kartı taktildiginda hata taraması soruyor ya...o şekilde hata taraması yaptım sorun çözüldü deneyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
win7 de sdhc minisd card okuyor ama win11de "disk yazma korumalı" hatası veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X