Bildirim
SD Kart markaları -Lexar-
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lexar iyi bir markadır. amazon.com'a bakarsan sandiskten daha pahalı olduğunu görürsün. nerde, kaça ve kaç mblık kart bu? buraya da yazsan.
yalnız 2 yıl garanti işi bana yaş gibi geldi. 2 yıl az. genellikle bu tür kartlar 5 yıl garantili oluyor. Kingston daha yeni ömür boyu garanti vermeye başladı. arada büyük fark yoksa kingston al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebee -- 3 Ağustos 2004, 0:02:21 > -
Evet Lexar iyi bir markadır. -
ankara'da bir dükkan yerini ve adını hatırlamıyorum, 65 milyona 128 mb. -
çok da ucuz değilmiş yani. diğer markalara da baktın mı. hepsiburada.com'a kıyas amacıyla bakabilirsin. Lexar'ı Türkiye'ye getiren bir ithalatçı yok bildiğim kadarıyla. Bi şekilde getirtmiş bahsettiğin dükkan. Garantiyi de kendisi veriyor sanırım. Bu kartların kendiliğinden bozulma ihtimali çok düşük ama sıfır değil. ben başka bir yerden ithalatçı garantili sandisk ya da kingston almanı öneririm. -
Karizma'da 128 Kingston SD 49 milyona aldık daha haftasonu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi su arıtma filtresi yorumları
- bel fıtığı için yatak yorumları
- mekappa hangi markanın yan ürünü
- tefal ekmek yapma makinesi tarif kitabı pdf
- bosch çamaşır makinesine kaçan cisim nasıl çıkarılır
- en iyi su arıtma cihazı
- matkap markaları
- en iyi diş fırçası
- en iyi airfryer
- cam silme robotu kullananlar yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X