Şimdi Ara

sd kart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar cep telefonum için Samsung 32GB MicroSD Evo Plus Class10 80mb/sn Hafıza kartı almayı düşünüyorum 80 mb/sn okuma 20mb/sn yazma hızı var sizce cep telefonu için hızı yeterli olur mu?

• Hocam Micron tarafindan üretilen Lexar hafiza kartları çok kaliteli tavsiye ederim yazma okuma hızları gayet iyi ve çok kaliteli kartlar. Amacım reklam yapmak değil bilgilendirmek yanlış anlaşılmasın.Diger markalardaki hafiza kartlarina gore biraz pahali ama kirilmadigi takdirde ömürlük...
    Sahibindende tüm modellerini satan bir arkadaş var buyrun linki

http://www.sahibinden.com/arama?userId=25264588&hasSecureTrade=false#/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyalkafa kullanıcısına yanıt
    dostum sandisk yada samsungun bir modelini almayı düşünüyorum.. aslında burda asıl merak ettiğim yazma hızı en az kaç mb olmalı..
  • Dostum mesajına istinaden gönderiyorum ilanımı, salı günü son parti mallar geliyor dilersen sanada ayırabilirim. Nette ki en iyi fiyat
     sd kart önerisi

DJI Phantom , DJI Inspire ve GoPro Hero4 İphone 6 gibi cihazlarda sağlıklı 4K 1080P video kayıt yapabileceğiniz LEXAR 1000X MicroSDHC sınırlı stokla satıştadır.

Telefonunuzda Tabletinizde Aksiyon 4K video kayıt yapan cihazlarınızda ve fotoğraf makinenizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Özellikle yüksek çözünürlüklü video kayıt yapan cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Paket içerisinden çıkan USB3.0 kart okuyucusuyla bilgisayarınıza verileri çok hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz. Amerikan malı bir MicroSD karttır. Araştırabilirsiniz.

Kaliteyi En İyi Fiyatla Kullanın Diye

Lexar® Professional 1000x microSDHC™/microSDXC™ UHS-II

Okuma Hızı : 150MB/s Yazma Hızı : 45MB/s
    Lexar 32GB 1000x microSDHC sadece 130 Tl
    Lexar 64GB 1000x microSDHC sadece 210 TL

Faturalı Garantili Ürün Gönderilir. Kargo Ücretsizdir.
    Tel:0544 354 50 48
    Mail nazmiemre gmail com

• ürün alınmıştır konu kapatılabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.