Şimdi Ara

SD karta taşınan uygulamalar güncellendiğinde telefon hafızası doluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Sony Xperia e4 8Gb telefona sahibim. 32 gblık SD kart kullanıyorum.

Telefona yüklediğim uygulamaları SD karta taşıyorum ancak taşıdığım uygulamalara gelen güncellemeler telefon hafızasında yer alıyor.. Ee ne var bunda diyebilirsiniz şöyle bir örnek vereyim.. Geçenlerde 300 mb lık oyun indirdim SD karta taşıdım. Sd karta taşıdığım bu oyunu açtıktan sonra oyun güncellendi; güncellemeyle telefon hafızasında 900 Mb yer kapladı , bir kaç uygulama vs. ile de denedim uygulamaları SD karta taşısam da güncellemeler telefon hafızasına yükleniyor bu da 8 GB olan telefonumda yer sorunu yaşatmaya başladı.

Uygulama güncellemelerini SD karta yüklenmesini nasıl sağlayabiliriz bilen var mıdır acaba?

Not: CleanMaster ile ( uygulama yöneticisinden ) taşı sekmesi üzerine geldiğimde "cihaz depolama alanınız ve dahili SD kartınız aynı, bu yüzden taşımaya gerek yok yazıyor." Bu durumla ilgili olabilir diye bu bilgiyi paylaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.hakan.gurses -- 2 Ocak 2016; 23:37:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.