Şimdi Ara

sd ve hd yayın için uydu alıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben lg60pz950 plazma aldım.ancak malum görüntü iyi deil.su anda kullandığım uydu alıcı eski tip ora uydu alıcı.yeni bir uydu alıcı almak istiyorum ve bu konuda hiç bir şey bilmiyorum türksattaki kanalları izlemk için bir uydu alıcı alamak istiyorum en iyisinden.maliyet önemli deil yeterki güzel görüntü olsun.sd ve hd yayın için önerebileceğiniz uydu alıcı tavsiyelrinizi bekliyorum.tesekkürler

• slm atlantahd box onerırırm

kanal gecıslerı hızlıdır ,menuden yazılım ve kanal guncellıyebılırsınız
    usb harddıske kayıt yapar ,modul ve kart gırısı vardır ,ses sıstemınıze baglıyabılırsınız ,santral ,motor canaklara uyumludur

ayrıca bayı olarak cıhazı hazır kurulu gonderıyoruz ve msn ve tel ıle teknık destek saglıyoruz

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-T-Tuslu-+hdmi-Kablo-Hediye__isp3129500

goruntu kalıtesı ıcın lınkı tıklayın xx yerıne turkeyforum yazın

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=571868

xx yerıne turkeyforum yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Nisan 2012; 12:26:14 >

• fatihmc firma yetkilisi olarak Atlanta önermiş. Bende de kullanıcı olarak Atlanta öneririm. Güzel stabil bir cihaz. Fakar diğer ürünleri de incelemen yararına olur.
  • evet baska hd cıhazlarda var ,ınternet gırısı olmayan ,modul gırısı olmayan
    butcesıne gore atlanta hdbox uygundur

veya next mınıx olabılır

http://www.sanalpazar.com/Next-Minix-Hd-Full-1080p-2.kumanda-Hediye__isp3129431
  • vu ultimo nasıl bir alet.sd ve hd yayınlarda nasıl özellikle sd yayında ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: girl1907

vu ultimo nasıl bir alet.sd ve hd yayınlarda nasıl özellikle sd yayında ve

harika birşey fakat tuzlu fiyatı var özelliklerini kullanırım dersen al yoksa korax atalanta bunlardan alabilirsin. sd yayından beklentim yok diyorsan da next minix al
  • benim için ilk sırada sd yayın geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vu ultimo 3g wın internet baplantısı varmı varsa nasıl oluyor basitmi kullnımı b bana yardımcı olacak bir link varmı
  • vu ultım0 1350 tl + wıfı adaptoru 70 tlden satılıyor
  • Fatih bey silvermaxları neden önermiyorsunuz?atlantadan daha ucuz ve stabiller
  • Ben daha önce Titanx hd2 kullanıyordum (kime uyup da aldımsa artık). Daha 15. gününü doldurmadan Sinyal yok sorunuyla epey bi servis aşındırdım ve sonunda vatan bilgisayara hibe ettim.
    Şu anda Gigablue HD 800 SE kullanıyorum. SD kalitesi çok iyi diyebilirim. ileride d-smart düşünürseniz modül girişi de var. Ben memnunum. Eğer bir showroomda izleme imkanınız olursa denemenizi tavsiye ederim.
    Vu Uno alacaktım ancak Vu serisi ve Dreamboz serisi bana biraz tuzlu geldi. Benim limitim 600 civarıydı. O yüzden bunu aldım.
    Daha yüksek bir bütçeniz varsa Vu Uno - Ultimo veya Dreambox olabilir. Görüntü kişiden kişiye değişir. Kimisi mat sever kimisi keskin. O yüzden görerek beğenmeniz daha uygun bence.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letmax -- 20 Nisan 2012; 23:12:24 >

• eakaya pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.