Şimdi Ara

SD yayından HD yayına geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar .Şu an abone olduğum sd yayından hd yayına geçmek istiyorum .Sadece hd kutu alıp taksam yeterli olurmu ? yoksa başvuru yapmam gerekiyormu ?

Saygılar...

• dostum hangi platforma abonesin ?

Digitürkteysen kutuyu kiralıyıp istediğin zamana kadar seyredebilirsin. Eger D-smart'sa şu anda değiştirme kampanyası var SD cıhazı verip HD cıhaz alabılıyorsun tabi 24 aylık paket satın alman lazım.

Kablo tv abonesiysen HDbox alman lazım ve HD paketlerede abone olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Slm arkadaşlar .Şu an abone olduğum sd yayından hd yayına geçmek istiyorum .Sadece hd kutu alıp taksam yeterli olurmu ? yoksa başvuru yapmam gerekiyormu ?

Saygılar...

Merhaba,

Sadece HD Set Top Box alarak Teledünya Temel Paketinde yer alan National Geographic HD, Teledünya HD, Eurosport HD ve National Geographic Wild HD kanallarını halihazırda izlediğiniz Teledünya SD kanallarıyla birlikte izleyebilirsiniz. Yani aylık ödediğiniz 9.5 TL değişmeden, herhangibir başvuru yapmadan sadece STB'ı değiştirerek temel paketteki HD yayınları izleyebilirsiniz. Sinema TV HD paketine üye olarakta HD STB ile HD Sinema TV kanallarınıda izleyebilirsiniz.

Selamlar..
  • Yardımınız için teşekkür ederim .Şu anda teledünya sd paket var ama National Geographic Wild gibi bir kanaldan mahrum kalmak istemediğim için hd set top box alacağım .
  • Eğer Tv niz DVB-C destekliyorsa Conax modülle de izleyebilirsiniz.Hem kablo karışıklığı olmaz,elektrik tasarrufunda bulunursunuz hem de görüntünün daha net olduğuna dair çok yorumlar var.
  • hd box larda bugun itibari ile kampanya başladı 1 yıllık taahhüt verene hd box 105 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD yayınlar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.