Şimdi Ara

SD YAYINLARI KALİTELİ FULL HD RECEIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paylaşım olayına girmeyecem.Turksattan standart bir kullanıcı olarak Full hd ve kayıt özellikli bir cihaz arıyorum.Farklı kanalları kaydetme özelligi olması için çift tuner gerekiyormuş.Gold master ve next machine var fiyatı benim bütçemin sınırında.400-500 e kadar.Lakin bu cihazlara pek sıcak bakmıyorum.Bu cihazlardan birini tavsiye edebilirmisiniz? Ya da fiyat olarak bunlara yakın başka bir çift tunerli..Olmasa tek tuner alırım sorun degil.En önemli kriterim sd yayınların iyi olması ve kanal geçiş hızı.Stabil bir cihaz olsun.Aldığım zaman başımı ağrıtmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atlanta hdbox sıfır arıza oranı ıle en stabıl cıhazdır

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-T-Tuslu-hdmi-Kablo-Hediye__isp6375596
  • Hocam ilginiz için teşekkür ederim.Ben çok profesyonel degilim.Bişey sorucam genelde okudugum kadarıyla Stı islemcilerin resim işleme kalitesinin iyi Alı islemcili olanların kötü oldugu söylenir.Bu cihaz hangisini kullanıyor acaba.Malum hd yayınlar zaten tüm cihazlarda hemen hemen aynı.Önemli olan sd kalite.

• quote:

Orijinalden alıntı: polders

Hocam ilginiz için teşekkür ederim.Ben çok profesyonel degilim.Bişey sorucam genelde okudugum kadarıyla Stı islemcilerin resim işleme kalitesinin iyi Alı islemcili olanların kötü oldugu söylenir.Bu cihaz hangisini kullanıyor acaba.Malum hd yayınlar zaten tüm cihazlarda hemen hemen aynı.Önemli olan sd kalite.

brodcom işlemci kullanır..güzel bir makinadır.
    paylaşım özelliği ile geliyor ister kullanın ister kullanmayın .
    bahsettiğiniz kalitede önerilecek uydu alıcıların hepsi paylaşımı destekler..
  • Eyvallah enginem hocam.Mayıs sonu digi aboneligim bitiyor.Turksata geçecem simdiden cihaz arastırması yapıyorum.Son zamana bırakıp alelacele dandik bir cihaz almak istemiyorum.Forumlar tam bir gayya kuyusu.Birinin çok övüp yere göğe sığdıramadığı bir cihazı digeri yerden yere vuruyor.Ama Atalantanın bu cihazı ilk alternatiflerimden biri.Forumlarda Kronik manada bir sorundan bahsedilmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polders -- 30 Mart 2013; 18:21:58 >
  • quote:

Eyvallah enginem hocam.Mayıs sonu digi aboneligim bitiyor.Turksata geçecem simdiden cihaz arastırması yapıyorum.Son zamana bırakıp alelacele dandik bir cihaz almak istemiyorum.Forumlar tam bir gayya kuyusu.Birinin çok övüp yere göğe sığdıramadığı bir cihazı digeri yerden yere vuruyor.Ama Atalantanın bu cihazı ilk alternatiflerimden biri.Forumlarda Kronik manada bir sorundan bahsedilmemiş

forumlar öyle maalesef ama yine de her şeyi forumlardan öğreniyoruz.acele etmeyin araştırın,böyle devam edin hata yapmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

Eyvallah enginem hocam.Mayıs sonu digi aboneligim bitiyor.Turksata geçecem simdiden cihaz arastırması yapıyorum.Son zamana bırakıp alelacele dandik bir cihaz almak istemiyorum.Forumlar tam bir gayya kuyusu.Birinin çok övüp yere göğe sığdıramadığı bir cihazı digeri yerden yere vuruyor.Ama Atalantanın bu cihazı ilk alternatiflerimden biri.Forumlarda Kronik manada bir sorundan bahsedilmemiş

forumlar öyle maalesef ama yine de her şeyi forumlardan öğreniyoruz.acele etmeyin araştırın,böyle devam edin hata yapmazsınız

Al benden de o kadar.Takip etmek lazım.Benim de haziranda dsmart üyeligim bitiyor.Polders in istedigi özelliklere yakın bir cihaz arıyorum.Atalantayı listeye aldım zaten.Gönül ister ki katherien veya vu gibi üst düzey cihazlar almak ama fiyatları çok fazla.Orta seviye cihazlardan f/p ölçüsüne göre bir cihaz almak lazım.Takibe devam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vu lara verilen paraya acırım açıkcası tam bi tv parası...
  • Atlanta Hd fazlasıyla iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

vu lara verilen paraya acırım açıkcası tam bi tv parası...

Sadece Turksat izleyecek bir insanın o cihazlara o kadar para vermesine şaşarım.Adam diyor son çıkan cihaz hangisi onlardan alacam.Soruyorum ne izleyecen? Turksat diyor.Server olayına filan girecen mi? Yok diyor.Eee napacan kardeşim o kadar pahalı cihazı.Adam cepten internete girmeyi beceremiyor,internete giren receiver varmış ondan alacam diyor.Hey Allahım ya
  • Tv nin ekranı büyüdükçe atlanta da görüntü kalitesinde düşme oluyormuş.Ne derece doğrudur bu.Bir de Giagblue hd se yi çok methediyorlar.Atlanta ile arasında görüntü açısından bir fark varmıdır?

• quote:

Tv nin ekranı büyüdükçe atlanta da görüntü kalitesinde düşme oluyormuş.Ne derece doğrudur bu.Bir de Giagblue hd se yi çok methediyorlar.Atlanta ile arasında görüntü açısından bir fark varmıdır?

şu an 1080i den fazla kalitede yayın yapan uydu kanalı yok ki...
    1080p destekleyen adam gibi bir uydu alıcı 1080i yi zaten donunda sallar,kısacası hiç bir uydu kanalında zaten panelinizi tam kapasite kullanamayacaksınız..
    gigablue 800 se den bahsediyorsanız 3 tunerli üstün bir cihaz,atlanta tarafında diamond hd boxla kıyaslamak zaten adil olmaz..biri 220 lira diğeri 500 küsür..
  • Gigablue 450 tlye bulunuyor.Forumdaki firma yetkililerinin dükkanlarında bulunuyor.Atalanta ise yanlış hatırlamıyorsam 300 den aşşağı bulmak zor.Yani 150 daha fazla verip 800 se almak ilerisi açısından daha mantıklı tabi.Lakin görüntü kalitesi açısından hangisi öndedir onu bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.