Şimdi Ara

SDM-HS75P LCD monitörü rx560 lı bı sistem de kullanabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Berhaba arkadaşla itopya.comdan yeni bir sistem alacağım ryzen 3 1200 Asus rx560 4 GB bir sistem elimdeki monitörüm dvı-d ve hd15 isimli iki adet giriş var monitörün markası Sony SDM-HS75P monitör ile o sistemi kullanabilirmiyim kullanabilirsem oyunlarda performansı nasıl olur.

• HD15 sanırım VGA çıkışa karşılık geliyor. Monitörünüzde DVI çıkış da var.

Rx560'ın VGA çıkışı olacağını zannetmiyorum ama muhtemelen DVI çıkışı vardır. Genelde DVI çıkış standart oluyor. İtopya'dan bu husus teyit edin ama sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Bağlayabilirsiniz.

Ancak monitör çözünürlüğünüz ve boyutunuz çok küçük gözüküyor. 17 inch 1280x1024. En azından 1080p 21.5 inch bir monitöre geçerseniz sizin için iyi olur. 250 TL civarına ikinci el bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

HD15 sanırım VGA çıkışa karşılık geliyor. Monitörünüzde DVI çıkış da var.

Rx560'ın VGA çıkışı olacağını zannetmiyorum ama muhtemelen DVI çıkışı vardır. Genelde DVI çıkış standart oluyor. İtopya'dan bu husus teyit edin ama sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Bağlayabilirsiniz.

Ancak monitör çözünürlüğünüz ve boyutunuz çok küçük gözüküyor. 17 inch 1280x1024. En azından 1080p 21.5 inch bir monitöre geçerseniz sizin için iyi olur. 250 TL civarına ikinci el bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
    Yorumunuz için teşekkür ederim peki monitör olarak 60 Hz mı 75 Hz mi almalıyım
  • Mami42931 M kullanıcısına yanıt
    Mevcut ekran kartı ve sisteminizde 60 HZ yeterli olur kanaatindeyim. Ortalama bir ekran kartı ve işlemciye sahipsiniz.

Eğer uzun vadede sistemi upgrade edecekseniz, özellikle ekran kartını ve gözleriniz FPS değişikliklerine çok hassassa 75 HZ ve üzerini de düşünebilirsiniz.

Şahsen 60 FPS 60 HZ benim için fazlasıyla yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.